Cel mai bun sistem Home Cinema Samsung

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune sisteme Home Cinema Samsung

 

Ghidul cumparatorului

Cinefilii care sunt totusi comozi si prefera sa se bucure acasa de filmele preferate vor aprecia fara indoiala capacitatea unui sistem Home Cinema de redare audio si video, facand din “micul” ecran din dormitor sau living o mini-sala de cinema.

Daca te-ar interesa sa beneficiezi de avantajele acestor produse, poti trece in revista oferta de sisteme Home Cinema Samsung, brand recunoscut pentru electronicele performante (in special pentru telefoane si semiconductori). Un astfel de sistem va fi in general compus din subwoofer, un numar de sateliti (boxe), un player (Blu-ray, mai rar azi DVD), cabluri si manual de instructiuni.

Sistemul audio este descris ca fiind de tip 2.1, 3.1, 5.1 sau 7.1. Daca nu stii ce inseamna aceste cifre, e simplu: 2.1 presupune ca ai un subwoofer si 2 boxe; acestea nu vor oferi chiar cea mai inalta calitate a sunetului, dar e considerat un sistem potrivit pentru o camera mai mica (dormitor).

5.1 este adesea preferat de utilizatori, dupa cum arata si destule pareri despre cele mai bune sisteme Home Cinema Samsung deoarece sunetele sunt percepute in sistem surround si majoritatea filmelor HD au sunet in format 5.1. Tipul 7.1, cu 7 boxe, e doar pentru o camera foarte mare, deoarece trebuie sa existe spatiu destul de mult intre sateliti.

Cele mai noi sisteme Samsung includ un Blu-ray player (rezolutie Full HD) – mai poti gasi totusi si modele cu DVD player. Puterea exprimata in W a produsului asigura lipsa distorsiunilor: pentru o camera mica, e suficienta o putere de 500 W, pentru medie si mare, intre 600-1000 W. Boxele se pot conecta cu fir sau wireless, iar in ceea ce priveste compatibilitatea cu TV-ul si alte aparate, verifica porturile de conectivitate.

Te intrebi unde se gasesc sisteme Home Cinema Samsung la un pret bun? O cercetare online va scoate la iveala cele mai variate oferte, adesea cu reduceri, cu garantie si cu posibilitate de returnare.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Samsung HT-J7750 

 

HT-J7750 merita descrierea de cel mai bun sistem Home Cinema Samsung de tip 7.1, cu boxe rigide si amplificator vidat ce ofera o claritate superioara a sunetului, fara distorsiuni, efectul fiind cel de redare surround.  

Este un sistem potrivit pentru o incapere spatioasa, deoarece ai nevoie de suficient spatiu pentru a amplasa cei 7 sateliti la distanta unii fata de altii (are o putere de 1330 W). Sunetul HD realist, pur si puternic va oferi o experienta auditiva care satisface cei mai exigenti utilizatori, iar Blu-ray player-ul Samsung asigura imaginii ultra HD vii, cu detalii realiste (are de 4 ori rezolutia Full HD).

Reteaua LAN wireless incorporata permite accesul direct la Internet iar aplicatia mobila Multiroom Link iti ofera posibilitatea sa controlezi de la distanta volumul si muzica. Reda o gama variata de formate (MP3, WMA, FLAC, JPEG, AAC, WMV, DivX) si este prevazut si cu tuner radio cu 15 canale FM presetate. Are o garantie de 2 ani.

 

 

 

 

 

Samsung HT-J5150 

 

HT-J5150 este un sistem Home Cinema Samsung ieftin si bun cu o configuratie de tip 5.1 (cu subwoofer si 5 boxe), care iti va oferi una din cele mai satisfacatoare experiente acustice cu efect sonor surround a sunetului clar, cu bass puternic si fara distorsiuni. Ca metode de decodare sunet, se pot mentiona: digital, digital plus, true HD.

Are o putere crescuta de 1000 W, ceea ce il recomanda pentru instalarea in incaperi medii si mari. Suporta formatele de redare WMA si WMV, iar player-ul poate citi date de pe CD, DVD, DivX. Printre porturile incluse sunt cel HDMI si cel USB, alaturi de intrarea audio si intrare audio optic.

Include si un tuner radio cu 15 canale si are o garantie de 24 de luni. Cu un raport bun calitate-pret, este un sistem ce poate fi recomandat cu incredere oricarui cinefil ce doreste sa creeze o experienta audio si video cat mai apropiata de cea oferita de catre marile ecrane.

 

 

 

 

 

Samsung HT-J4550 

 

Sistemul Samsung HT-J4550 include 4 boxe de tip turn, un difuzor central, un subwoofer si player-ul Blu-ray 3D, caracteristici care il recomanda ca fiind un produs performant ce va oferi sunet surround in incaperile medii sau chiar mari (e sistem 5.1).

Player-ul Blu-ray reda imagini de o calitate superioara (HD  si Full HD) si se contecteaza la Internet pentru a-ti permite sa urmaresti online filmele si serialele preferate sau alte programe. Il poti de asemenea conecta la diferite aparate cu ajutorul porturilor HDMI, USB 2.0, Audio in, Audio Optic in (plus Bluetooth).

Este capabil sa redea diferite formate precum fisiere MP3, WMV, WMA, AAC, FLAC, LPCM, JPEG, DivX. Cu ajutorul manualului de instructiuni se instaleaza foarte simplu, iar meniul este intuitiv, oferindu-ti si posibilitatea sa schimbi valorile de dB pentru fiecare satelit separat. Are garantie de 24 de luni si vine la un pret destul de accesibil daca luam in considerare performantele.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status