Cele mai bune baterii auto

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cea mai buna baterie auto – Recomandarile noastre pentru 2021

 

Degeaba ai o masina cu motor foarte bun, dar o baterie care te lasa cand nu te astepti. Alege intotdeauna un acumulator auto de calitate, cum sunt aceste doua modele incluse in topul propunerilor noastre. ZAP Vecter 95Ah este una dintre variantele potrivite pentru bugetele medii si soferii care cauta un amperaj de 95Ah, indiferent daca masina este pe benzina sau motorina. Pentru cei care prefera produsele premium pentru dotarea autoturismului personal, Bosch S5 77Ah, cu curent de pornire de 760A, se poate dovedi o alegere mai eficienta.

 

5

Comentariile
vizitatorilor

26

Produse
analizate

20

Ore
investite

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

ZAP Vecter 95Ah
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Baterie cu polaritate normala si tensiune de 12V, care asigura parametrii tehnici de functionare potriviti atat pentru masinile alimentate cu benzina, cat si pentru cele care folosesc motorina ca combustibil. Ofera o putere buna de pornire la rece, beneficiaza de garantie de 2 ani si este insotita de servicii gratuite de montare si verificare.

Face parte din categoria acumulatorilor standard pentru autoturisme de dimensiuni mici si nu poate fi folosita eficient pe SUV-uri, camioane etc.

Este una dintre cele mai bune optiuni pentru soferii care cauta o baterie auto de calitate buna, la un pret accesibil.

A 2-A OPTIUNE!

Bosch S5 77Ah
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Reprezinta cele mai noi tehnologii ale brandului, punand la dispozitia soferilor o structura robusta si durabila, construita pe conceptul Power Frame, cu capac etans, prevazut cu structura de tip labirint si protectie dubla la aprindere. Este potrivita atat pentru masini pe benzina, cat si pentru cele pe motorina, asigurand un curent de pornire la rece de 760A.

Pretul este unul pe masura marcii, fiind sensibil mai mare decat al altor optiuni cu parametri similari, de pe piata.

Este o baterie de incredere, cu performante superioare si parametri tehnici care permit incadrarea pe o varietate de autoturisme.

A 3-a Optiune!

Zap Plus 75Ah
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Este acumulatorul potrivit pentru cei care au nevoie de un produs cu performante bune, ce poate fi achizitionat la un pret accesibil. Combina curent de 720A pentru pornire la rece, cu o capacitate de 75Ah, si este prevazut cu protectie anti-explozie, sistem Kamina de ventilare si alte elemente care asigura folosirea eficienta si sigura.

Se situeaza putin sub nivelul de 760A indicat in general pentru categoria motoarelor diesele, ceea ce inseamna ca poate utiliza doar cu unele dintre acestea.

Baterie ieftina si de calitate, conceputa pentru a oferi performante tehnice bune si durabilitate in conditiile unor bugete limitate.

 

 

Cum alegi o baterie auto buna

 

Pentru cei care cauta, in magazinele online baterii auto la preturi bune, oferta este una generoasa si variata, care pune la dispozitie, in functie de buget, modele accesibile si de buna calitate, dar si optiuni premium. Iata cateva dintre produsele catre care te poti orienta daca vrei sa cumperi, in aceasta perioada, o baterie de masina, eficienta si durabila.

 

 

ZAP Vecter 95Ah

 

Cauti o baterie auto, ieftina si buna, pe baza de electrolit gelificat, care nu necesita intretinere si este compatibila cu cele mai multe dintre modelele de masini europene? Iti propunem ca varianta ZAP Vecter 95Ah, cu polaritate normala si capacitate de pornire la rece de 760A, care ii permite sa functioneze si pe autoturisme cu motor de tip diesel.

Aceasta varianta tehnica lucreaza cu o tensiune de 12V, deci este destinata masinilor mici, si nu camioanelor, tractoarelor sau SUV-urilor, si pune la dispozitie o capacitate de 95Ah care inseamna, pana la 9 ore de functionare la un consum mediu pe ora de 10Ah.

Pentru aceste acumulatoare auto poti beneficia de transport, montare si verificare gratis, insa in anumite conditii pe care este bine sa le verifici pe site-ul distribuitorului. ZAP Vecter 95Ah beneficiaza de o garantie de 2ani, durata standard pentru aceasta categorie de produse, iar ca dimensiuni este compatibila cu masinile care accepta baterii cu profil de marime 175 x 175mm.

button 2

 

 

 

 

Bosch S5 77Ah 

 

Daca preferi baterii auto Bosch, fara a avea insa cerinte speciale de capacitate si curent de pornire la rece, te poti orienta catre aceasta varianta din seria S5, prevazuta cu tehnologie PowerFrame, care sustine o durata mai mare de exploatare.

Este vorba despre un acumulator auto Bosch cu capacitate de 77Ah, care asigura 760A pentru pornirea la rece, caracteristici ce il recomanda pentru majoritatea claselor de vehicule, inclusiv cele cu motor alimentat cu motorina. Pentru siguranta si utilizare optima, bateria este dotata cu protectie dubla la aprindere si capac etans, tip labirint, care previne scurgerile. Se numara printre variantele care nu necesita intretinere.

Iti atragem insa atentia ca, vorbind despre o baterie auto Bosch, marca premium in aceasta categorie de produse, avem de-a face si cu un pret pe masura, care depaseste binisor brandurile economice si medii, deci evalueaza cu atentie bugetul. Ca format, este compatibila cu autoturismele care lucreaza cu baterii de 175 x 190mm, iar polaritatea este normala, potrivita pentru majoritate masinilor comercializate pe piata romaneasca.

button 2

 

 

 

 

 

Zap Plus 75Ah 

 

Cu Zap Plus 75Ah intram in categoria modelelor de baterii auto, ieftine si bune, potrivite pentru soferii care nu au la dispozitie un buget prea mare pentru dotarea masinii, dar doresc sa foloseasca componente de calitate. Este prevazuta cu protectie anti-explozie, pentru mai multa siguranta in folosire, si sistem Kamina de eficientizare a ventilarii gazelor si fumului acid catre exterior, care reduce riscul de corodare a bateriei si altor elemente functionale.

Ofera o capacitate de 75Ah, medie pentru acest nivel de pret, si un curent de pornire la rece de 720A, suficient de mare pentru majoritatea modelelor de autoturisme pe benzina. In categoria masinilor diesel, bateria auto necesita insa asocierea corecta cu modelele care sunt compatibile cu acesti parametri tehnici de functionare.

Are polaritate normal si, este conceputa pe baza tehnologiei calciu-calciu, care nu necesita intretinere. In ceea ce priveste dimensiunile, iti recomandam acest model pentru versiunile de autoturisme personale si van-uri compatibile cu baterii de 175 x 190mm, care lucreaza cu o tensiune de 12V.

button 2

 

 

 

 

 

Macht Nordik 12V 80Ah 760A 

 

Suficient de multe pareri despre cele mai bune baterii auto inscriu Macht Nordik printre optiunile care merita atentie, pentru a nu le trece nici noi nu vederea. Din punctul de vedere al pretului, avem de-a face in acest caz cu un nivel mediu, care nici nu-ti scoate toti banii din buzunar, dar nici nu poate fi considerat mic.

Avantajele pe care le ofera o astfel de baterie auto Macht sunt insa pe masura si incep cu grila turnata perfect pe margini (nu stantata), cu suprafata aspra, care asigura aderenta optima a pastei si face bateria mai robusta. Tot pe aceasta lista includem separatorii de polietilena, cu care este prevazut orice model de baterie Macht de ultima generatie pentru a impiedica formarea de scurtcircuit, precum si rezistenta superioara la descarcari profunde.

Se comporta bine intre -55oC si 60oC si beneficiaza de garantie extinsa, de 36 de luni, din partea producatorului. Capacitatea asigurata este de 80Ah si iar pentru pornire poate folosi pana la 760A, valori care o recomanda si pentru masinile diesel.

button 2

 

 

 

 

 

Auto Rombat Cyclon BRC72AH 

 

Pe lista variantelor de acumulatori auto ieftini care iti ofera performante bune se afla si numeroase modele de baterii Rombat. Pareri destul de multe recomanda aceste produse, in ciuda pretului mic, pe baza performantelor bune.

Auto Rombat Cyclon BRC72AH este o baterie de tip calciu-calciu, cu capacitate de 72A si curent de pornire la rece de 600A, deci destinata autoturismelor si autoutilitarelor pe benzina, de mica capacitate. Vei aprecia cu siguranta consumul de apa foarte redus si capacul cu indicator de stare, care semnalizeaza gradul de incarcare a bateriei. Lista avantajelor tehnice oferite include si gratare expandate, din aliaj PBCA.

Face parte din categoria de acumulatori auto Rombat care asigura o tensiune de 12V, cu polaritate normala (plus pe dreapta), este compatibil cu masinile care accepta baterii cu format 175 x 190mm si beneficiaza de garantia standard, de 2 ani. Nu putem spune ca este chiar cea mai buna baterie auto, dar ofera cu siguranta un raport pret-calitate greu de egalat.

button 2

 

 

 

 

 

Zap Truck Professional 150Ah

 

Daca stii deja cati amperi trebuie sa aiba bateria auto de tractor, atunci ai sesizat de la prima privire ca acest model de la Zap este conceput special pentru buna functionare a masinilor agricole din aceasta categorie. Este vorba, in acest caz, de o capacitate de 150Ah, asociata unui curent de pornire de 850A, care transforma produsul intr-una dintre cele mai bune baterii auto pentru drumuri accidentate care expun masina la socuri si vibratii de intensitate ridicata.

Pentru a face fata cat mai bine la vibratii si zdruncinaturi, conceptul constructiv folosit pentru aceasta baterie de tractor prevede rigidizarea fiecarui grup de placi cu un dispozitiv special, realizat din polipropilena. Este asadar un produs robust si durabil, potrivit celor care doresc sa poata lucra pamantul fara probleme mecanice, indiferent daca au norocul unui sol afanat sau ghinionul unor straturi pietroase si dure. 

La fel de potrivita este si pentru tractoarele cu remorca, ce transporta materii prime, recolta sau deseuri pe trasee denivelate de deal sau munte. Functioneaza cu o tensiune de 12V si polarizare normala, cu plusul pe dreapta, iar la capitolul compatibilitate dimensionala trebuie sa ai in vedere un profil de 189 x 222mm.

button 2

 

 

 

 

 

Exide Premium EA1000 

 

Daca intrebi in jurul tau care sunt cele mai bune baterii auto, vei primi cu siguranta, printre raspunsuri, si recomandari din gama producatorului Exide. Despre Exide Premium, pareri negative vei gasi cu dificultate, pentru ca in aceasta serie sunt incadrate modele performante, concepute pentru autoturisme diesel si autovehicule puternice pe benzina.

Exide Premium EA1000 este o baterie auto de 100Ah destinata traseelor zilnice prin trafic urban intens, cu curent de pornire la rece de 900A. Beneficiaza de tehnologie Carbon boost care asigura un timp de incarcare cu pana la 50% mai redus si rezista foarte bine la temperaturi extreme. Face parte din categoria bateriilor care nu necesita intretinere, cu tehnologie pe baza de Ca si aditivi de carbon, si este prevazuta cu capac dublu, termo-sudat pentru a preveni deschiderea.

Daca ai avut in trecut probleme cu scurgerile de lichid, nu este cazul sa iti faci astfel de griji pentru modelul Exide Premium EA1000, inclus cu motive bune in acest top de baterii auto – include capac cu structura labirint, pentru colectarea condensului, care protejeaza integritatea bateriei.

button 2

 

 

 

 

 

Foton Start 74Ah 680A 

 

Cu o capacitate de 74Ah si curent de pornire la rece de 680A, acest model de la Foton Start este o baterie auto, la un pret bun, potrivita pentru autoturismele personale si autoutilitarele de capacitate redusa, cu alimentare pe benzina. Similar modelelor premium, si aceasta baterie include capac cu labirint, care are rolul de a preveni scurgerile, protejand astfel atat acumulatorul, cat si masina.

Tehnologia grilei include gratar cu profil tip fagure, cu constructie robusta, care asigura o pornire puternica, dar si arestor de flacara pentru evacuarea eficienta a gazelor din interiorul bateriei si prevenirea patrunderii flacarii in interiorul acesteia.

Daca vrei sa stii insa care sunt cele mai bune baterii auto pentru diesel, nu vei gasi raspunsul in descrierea acestui produs, desi in teorie, bateria poate fi utilizata si cu autoturisme pe motorina care corespund parametrilor tehnici. Pe de alta parte, este una dintre cele mai accesibile baterii auto disponibile la acest nivel de pret si beneficiaza de review-uri destul de bune pentru a avea incredere ca vei depasi cu siguranta cei doi ani de garantie oferiti de producator.

button 2

 

 

 

 

 

Caranda Maxima 12V 65 AH 

 

Cauti o baterie auto la pret bun care sa aiba un termen de garantie mai mare decat cel standard? Iti recomandam ca optiune seria Caranda Maxima, ale carei modele beneficiaza de 3ani, garantie acordata de producator. Varianta de 65Ah si 600A este destinata masinilor pe benzina de pana la 2500cmc, si autoturismelor pe motorina de pana la 1900cmc, acoperind cu succes categoria auto de capacitate medie.

Durata de viata de 4 – 5ani indicata de producator este unul dintre atu-urile modelelor de baterii Caranda, pareri si evaluari numeroase indicand in practica o durabilitate superioara, care depaseste frecvent limita de 5 ani. Are la baza tehnologie Ca-Ca, cu metal expandat, si include capac tip labirint pentru prevenirea scurgerilor.

Este caracterizata de un nivel de autodescarcare redus si poate fi stocata pentru 6 luni fara reincarcare. Include supapa de protectie, pentru evacuarea gazelor si limitarea riscului de explozie, si ochi magic, care indica gradul de incarcare al acumulatorului. In plus, este disponibila la un pret foarte accesibil.

button 2

 

 

 

 

 

Tudor High-Tech TA770 

 

Soferilor care apreciaza acumulatorii auto ai brandului Exide le reamintim ca gama premium poate fi achizitionata si sub marca Tudor High-Tech. Din aceasta linie de produse iti propunem ca model de baterie auto Tudor High-Tech 77 Ah Ta770, realizata pentru a sustine rularea in cele mai bune conditii a masinilor puternice alimentate cu benzina, dar si a versiunilor pe motorina.

Acest tip de acumulator include tehnologia Ex-Met cu Carbon Boost (aditivi pe baza de carbon in combinatie cu formula Ca-Ca) care permite un timp injumatatit de incarcare fata de alternativele standard. De asemenea, se comporta foarte bine la temperaturi extreme, indiferent ca vorbim despre cateva grade bune sub zero sau o zi caniculara.

Nu necesita intretinere, ofera o putere de pornire cu 30% mai buna fata de alte variante din aceeasi categorie si reprezinta unul dintre cele mai bune raspunsuri la intrebarea “De ce acumulator auto am nevoie pentru a circula eficient printr-un oras aglomerat?”.  Ca toate modelele de baterii auto Tudor High-Tech, si TA770 beneficiaza de grila 3DX, pentru anduranta superioara, si capac dublu termo-sudat, cu sistem labirint, pentru prevenirea scurgerilor corozive.

button 2

 

 

 

 

 

Varta Blue 60AH 560408054 D24 

 

Din oferta Varta Romania iti propunem, ca optiune rentabila si de calitate, acest model din seria Blue a producatorului care este unul dintre cei mai buni acumulatori auto disponibili la pret accesibil. Pune la dispozitie o capacitate de 60Ah si curent de pornire la rece de 540A, oferind o putere de pornire cu 25% mai mare decat modelele din seria Black disponibila sub brandul Varta.

Este un acumulator auto Varta conceput pentru autoturisme care au cerinte medii de energie, ceea ce inseamna masini standard, si mai putin potrivit pentru acele modele prevazute cu dotari suplimentare, precum sistemul Start-Stop. Pe langa aceasta versiune tehnica, poti primi baterii auto, la domiciliu, din seria Blue, in alte 24 de configuratii de parametri, in functie de specificatiile masinii pe care o vei dota.

Face parte dintre versiunile de baterii construite pe baza tehnologiei PowerFrame, ce defineste ultima generatie de produse Varta. PowerFrame inseamna o robustete sporita, mai multa putere la pornire si flux energetic superior fata de alte modele de acumulatori disponibile la acelasi nivel de pret in magazine. Si daca tot vorbim de costuri, iti vom spune ca pretul este insa unul destul de accesibil, chiar daca nu este chiar cel mai mic din aceasta categorie.

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

9 COMMENTS

hamunga ion

July 22, 2020 at 10:51 am

Va salut ! am un chevrolet-“Spark”model2010 echipat cu baterieDELCOR-AH50,va rog sa ma ajutati cu o recomandare:-de unde pot sa cumpar modelul respectiv sau cu ce poate fi echivalata, ma refer la calitate si caracteristicile tehnice.
Multumesc!

Raspuns
Team Clovis.ro

July 23, 2020 at 5:13 am

Buna, Ion,

Nu am identificat o sursa certa din care sa comanzi acest model de baterie in Romania.

Totusi, nu ar strica sa incerci pe site-uri ca baterieautoacasa.ro sau ebat.ro si sa vezi ce oferte poti gasi acolo sau daca pot sa comande bateria dorita de tine din surse externe.

Mai poti incerca pe: https://www.chevrolet.com/certified-service/batteries

Vezi ce posibilitati mentioneaza ei pentru inlocuirea bateriilor.

Mult succes!

Raspuns
Silviu

January 2, 2019 at 6:18 pm

Buna ziua!

Un sfat sau alte informatii despre bateriile topla de 75 ah?

Raspuns
Sorin

February 19, 2020 at 11:24 am

Sunt foarte tari, sunt fabricate de concernul sloven TAB care produc baterii de prim montaj pentru PSA .Cele roșii, clasice rezista peste 5 ani .

Raspuns
Team Clovis.ro

January 3, 2019 at 7:01 am

Buna, Silviu,

Deocamdata nu avem recenzii sau informatii despre acest brand de baterii auto.

Poti analiza cateva informatii utile aici:

https://www.tab.si/index.php/starter/display/2

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=bg&u=http://akumulatori.bg/120/Category/Topla&prev=search

https://www.tab.si/pdf/katalogi/TOPLA_starter_en/TOPLA_Starter_EN.pdf

Din pacate nu am identificat online nici recenzii ale utilizatorilor, care sa ne ajute sa ne formam macar o idee despre valabilitate si performante.

Toate cele bune!

Echipa Clovis.ro

Raspuns
acozmi ovidiu

October 13, 2017 at 9:57 pm

buna seara! am un seat ibiza 1,4 tdi 70 cp. .vreau sa achizitionez o baterie tudor. ce amperaj recomandati ? multumesc

Raspuns
Team Clovis.ro

October 14, 2017 at 10:10 am

Buna ziua,

Va recomandam sa cautati modelul detinut in aceasta lista si sa vedeti exact ce sugestii primiti.

https://www.bateriiauto.net/baterie-seat.html

Teoretic, indicatorii ar trebui sa fie peste 74Ah si peste 680A.

Ulterior analizati o lista cu baterii Tudor care ofera aceste valori.

Toate cele bune!

Echipa Clovis.ro

Raspuns
doru

October 9, 2017 at 10:07 am

buna ziua! am un ford focus 2 2005 diesel,90 cp, 66kw,vreau o baterie f buna sa mi iau.tudor de 72 ah este buna?

Raspuns
Team Clovis.ro

October 10, 2017 at 9:40 am

Buna ziua,

Consultati si tabelul urmator:

https://www.bateriiauto.net/baterie-ford-focus_ii_da_-1_8_tdci_004824.html

Sunt bine cotate:

https://www.emag.ro/baterie-auto-tudor-high-tech-72-ah-ta722/pd/DDN4RBBBM/

https://www.emag.ro/baterie-auto-tudor-high-tech-77-ah-ta770/pd/DNN4RBBBM/

Succes la cumparaturi!

Echipa Clovis.ro

Raspuns
DMCA.com Protection Status