O companie de “multiplicatori”

Nici unul dintre noi nu este la fel de inteligent ca noi toti – Ken Blanchard

Sa te adresezi la milioane de oameni in fiecare luna nu este o sarcina usoara si acesta este motivul pentru care oamenii care gestioneaza platforma digitală SerOxy sunt aliniati valorilor in care credem.

Am construit aceasta afacere pentru ca eram initial prieteni foarte buni si ne-a placut sa facem lucrurile impreună. Scopul final a fost modelat in timp si a venit natural, pe masura ce progresam in calatoria noastra.

Nu am pierdut bucuria de a aduna, de a ajuta si de a impartasi, in timp ce echipa noastra s-a extins si aceasta constituie piatra de temelie a intregii noastre activitati.

Fa cunostinta cu echipa noastra

  • Alex

    Designer Grafic

    Alex se numără printre cei mai noi membri ai echipei noastre. Creativitatea îi este caracteristică dominantă, reușind astfel să aducă la viață cele mai nebunești idei. Deși nu este la fel de experimentat precum colegii săi, acesta acceptă mereu orice provocare și reușește să se autodepășească.

  • Anca

    Website Editor

    Editarea textelor astfel incat paginile noastre sa fie ușor de parcurs este responsabilitatea Ancai, o persoana cu spirit de observație, sociabila și meticuloasa. Pe langa faptul ca se ocupă de organizarea textului și poziționarea informației pentru a putea fi parcursa facil de către cititorii noștri, ea ne sare în ajutor ori de cate ori apare o problema de natura tehnica.

  • Elena

    Website Editor

    Cel mai nou membru al echipei noastre, Elena, ne-a impresionat cu etica muncii si atitudinea ei pozitiva. Cunoaște patru limbi și până acum nu a fost sarcina pe care ea sa nu o poată duce la bun sfarsit cu succes. Suntem foarte incantati de evolutia ei și abia așteptam sa o vedem cum își dezvolta calitățile.

  • Florin

    Website Editor

    Atent la detalii, intuind natural modul in care functioneaza sectorul de editare website si fiind dispus mereu sa depuna eforturi suplimentare, astfel incat lucrurile sa mearga struna, Florin este cel caruia i se datoreaza aspectul organizat si structura corecta si coerenta a paginilor noastre. Indiferent ca apar probleme tehnice urgente ce trebuie rezolvate sau pur si simplu un titlu ar putea arata si mai bine pe pagina, el e persoana care ne atrage cu promptitudine atentia, oferind feedback-ul de rigoare.

  • Madalina

    Project Manager

    Avand un background solid in domeniul Artelor Vizuale, Madalina foloseste o abordare creativa inclusiv atunci cand trebuie sa gestioneze sarcini, sa controleze procese sau sa planifice continut nou, facand ca proiectele noastre sa arate de fiecare data excelent. Este un membru dedicat al echipei SerOxy, iar asta deja de cativa ani, memorabili - s-ar zice - si manageriaza proiectele noastre in limba romana cu aceeasi dexteritate, indiferent de tema sau de subiectele abordate.

  • Nick

    CEO & Co-founder

    Cu o experienta de peste 7 ani in industria media online, Nick se ocupa de toate operatiunie SerOxy. Calificarile ii sunt numeroase, incepand cu marketingul online si terminand cu optimizarea on-page. Cand dam de greu, el rezolva orice probleme tehnice, la fel ca oricine altcineva din echipa noastra.

DMCA.com Protection Status