Termeni si Conditii

Am modificat articolul ultima data pe: 24.02.18

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Clovis.ro este proprietatea societatii comerciale SC Expert Content Network SRL- J22/1257/2014 & CUI: 33475308 cu sediul in Iasi, strada Pacurari nr 121, bl 608, et 1, ap 5.

 

1. Datele cu caracter personal

www.Clovis.ro va va folosi datele personale numai cu acordul d-voastra si numai in scopul unor eventuale comunicari comerciale. De altfel, in materie de date personale, www.Clovis.ro respecta toate prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2.  Fraudarea site-ului

Orice tentativa de a modifica continutul siteului www.clovis.ro sau de a impiedica serverul pe care siteul ruleaza sa functioneze optim ca fi considerata tentativa de fraudare. Ne rezervam dreptul de a actiona in judecata persoanele care incearca sau fraudeaza site-ul nostru.

3.  Drepturile de autor

Conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala, continutul siteului www.clovis.ro ( aici incluzand: programe, date, patente, marci inregistrate, scripturi sau continut de tip text) nu poate fi utilizat decat cu acordul scris a societatii SC Expert Content Network SRL

Ne rezervam dreptul de a actiona in judecata persoanele/entitatile care nu respecta cele enumerate in paragraful anterior.

4.  Declinarea responsabilitatii

Datele despre produsele aflate la noi pe site au caracter informativ si  au fost preluate de la firmele care le comercializeaza. Intrucat datele se pot modifica in timp fara ca noi sa fim anuntati, nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele neconcordante ce apar ulterior publicarii articolului pe site-ul nostru, Clovis.ro

Nu ne asumam responsabilitatea pentru evenimentele ulterioare parasirii site-ului nostru.

Utilizatorul ( definit ca fiind cel care acceseaza siteul si foloseste siteul fiind de acord cu termenii si conditiile prezentate) are responsabilitatea de a folosi informatiile prezente pe www.clovis.ro cu titlu orientativ .

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, clovis.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

5. Publicitate:

In cazul unor campanii promotionale organizate de clovis.ro ( sau pe conturile de socializare asociate site-ului nostru) ne rezervam dreptul de a intrerupe campania oricand pe parscursul desfasurarii acesteia.

In cazul newsletterelor ( definite ca fiind e-mailuri cu caracter informativ trimise doar celor care si-au dat acordul anterior sa primeasca e-mailuri de la societatea noastra) acestea contin informatii cu caracter orientativ, in conformitate cu continutul site-ului nostru si respectand prezentele termene si conditii.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of