fbpx

Cele mai bune uscatoare de rufe

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.19

 

Cel mai bun uscator de rufe – Recomandarile noastre pentru 2019

 

Un uscator de rufe te salveaza in multe situatii, mai ales daca stai la apartament si nu ai balcon. Daca iti doresti sa scapi repede si bine de aceasta operatie, poti sa optezi pentru primul model din lista noastra Electrolux PerfectCare800 EW8H458B. Este un uscator de ultima generatie, cu incarcare frontala, cu capacitate de 8 kg, fiind dedicat pentru o familie cu 3 – 4 membri. Iti pune la dispozitie 12 programe, usor de reglat, avand panoul de comanda de tip touch screen. Bazat pe mai multe tehnologii performante, isi regleaza timpul de urcare, tipul de miscare, temperatura in functie de materiale, de cantitate, de gradul de umiditate pe fiecare articol. In plus, nu iti va incarca factura la curent, fiind incadrata in clasa A++ de consum energetic. Daca vrei o capacitate mai mare, de 9 kg, poti sa alegi al doilea produs din lista, si anume: Bosch WTW85550BY.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B
Click aici pentru pret!

Este un uscator de rufe performant, cu capacitate mare de incarcare (8 kg), cu touch screen pentru a facilita alegerea programelor (12), cu tehnologii de ultima generatie care regleaza temperatura si miscarea in functie de cantitatea si tipul tesaturilor, cu incarcare frontala prin deschiderea hubloului in dreapta, cu consum mic de energie.

Fiind incadrat in clasa B de eficienta energetica de uscare, un procent intre 10 - 20% din umiditate este eliberat in incaperea unde este asezat uscatorul.

O solutie eficienta de uscare a rufelor, cu consum mic de energie si programe dedicate pentru protejarea articolelor de imbracaminte.

A 2-A OPTIUNE!

Bosch WTW85550BY
Click aici pentru pret!

Este un uscator cu condensare si pompa de caldura, util pentru o familie cu mai multi membri, avand o capacitate de incarcare de 9 kg, 14 programe pentru a proteja tesaturile si pentru a putea usca in cele mai bune conditii, functia de siguranta pentru copii, de autocuratare, si un consum redus de energie.

Este un uscator incadrat in clasa B de uscare, insemnand ca eficienta de condensare este cuprinsa intre 80 si 90%.

Avand un consum redus de energie, 14 programe, functii de autocuratire si siguranta, ne determina sa-l recomandam.

Heinner HCD-V804B
Click aici pentru pret!

Acest model de uscator de rufe te ajuta sa usuci haine in bune conditii, avand de ales intre cele 15 programe dedicate, cu functii speciale, cu hublou extra larg pentru articolele de mari dimensiuni precum pilote, paturi etc., cu iluminare in interior, cu panou de comanda digital facil de utilizat, si are o capacitate de maxim 8 kg.

Vei simti factura la curent, mai ales daca o folosesti de 2 - 3 ori pe saptamana, deoarece este incadrata in clasa B de consum energetic.

Avand 15 programe dedicate, inclusiv pentru articolele de copii, vei avea mai multa grija de hainele tale.

 

 

Cum alegi un uscator de rufe bun

 

Ghidul cumparatorului

Exista cateva sarcini din gospodarie care au tendinta sa fie displacute de catre majoritatea persoanelor. Primele trei pozitii pot fi ocupate de stersul geamurilor, calcatul lenjeriei si intinsul hainelor la uscat. Nu e nici un motiv de panica, pentru ca tehnologia ne ajuta chiar si in ameliorarea acestor “corvezi”.

De exemplu, uscatul rufelor se poate face chiar si in masina de spalat, cand aceasta include o functie specifica sau poti sa le intinzi pe un suport special, pe care il asamblezi usor si doar plasezi hainele respective.

Daca te-ai saturat de piese vestimentare botite si uscate inegal, e clar momentul sa cumperi un uscator. Vei afla indata unde gasesc uscatoare de rufe la un pret bun gospodarii ca la carte, insa, pentru inceput, iata ce caracteristici e bine sa consideri cand achizitionezi asa ceva:

 

 

Principiul utilizarii: se bazeaza pe tehnologie automatizata sau conventionala. Nu detii prea multe fonduri, insa ai nevoie de o metoda de a usca rufele in interiorul apartamentului sau in balcon? E necesar sa cumperi un suport portabil pentru uscare. Acest tip de produs este mai cu seama un ansamblu de fire sau tije, pe care poti plasa fiecare haina, fara eforturi prea mari.

Ai doua subcategorii dintre care sa alegi: modelele cu pliere si cele pentru intins sarme. Cele mai practice sunt variantele pliabile, deoarece nu trebuie montate permanent si pot fi depozitate cu usurinta in restul timpului. Cand nu ai rabdare sau timp sa scoti rufele din masina de spalat, e bine sa iti cumperi una cu uscator incorporat sau un uscator automatizat, in care doar plasezi piesele stoarse si programezi uscarea lor. Aceasta abordare e mai costisitoare, dar extrem de confortabila.

 

Capacitatea de uscare: se evalueaza in kilograme de haine sau in metri de rufarie intinsa si poate fi moderata sau extinsa. Modelele automatizate intrebuintate conventional intr-o gospodarie trebuie sa ofere o cuva in care poti incarca in jur de 6 – 7Kg, acesta fiind si echivalentul mediu al capacitatii unei masini de spalat. Daca ai sa cumperi produsul pentru o spalatorie, ai nevoie spatiu extins si volum pe masura, deci de cel putin 10Kg ca masa de umplere, ca sa se poata usca pe cat posibil de multe piese deodata.

Pentru uscatoarele tip suport, se calculeaza lungimea totala a tijelor de intindere pe care pot fi plasate hainele. Daca speli multe piese deodata si pentru intreaga familie, alege unul cu sarme pe care sa il montezi in balcon sau in exteriorul locuintei si care sa aiba capacitate mare, de cel putin 50m. Cand preferi portabilitatea si igienizezi in medie 5Kg de rufe la o sesiune de spalare, atunci 30m sunt suficienti ca sa le usuci corespunzator.

 

Functiile: sunt valabile pentru uscatoarele automate si e bine ca acestea sa insumeze optiunile urmatoare: sistemul de detectie a nivelului de umiditate, optiune de filtrare anti-scame, reglaj automat al procesului de uscare, optiune anti-incretire, multiple metode de programare pentru diverse grade de dezumidificare a hainelor, alaturi de functii specifice, repartizate pentru diferite tesaturi sau, cel putin, pentru grupe de tesaturi.

Confortul ridicat la intrebuintare va fi asigurat si de dispozitive ce permit afisarea setarilor pe ecran digital sau functii economice. Totusi, cand cumperi un aparat ultra-performant, pregateste-te sa faci o investitie extinsa, insa e bine sa o consideri amortizabila in timp, ceea ce iti recomanda si cateva pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe.

 

 

Materialele: sunt valabile atat pentru versiunile cu uscare automata, cat si pentru suportul de rufe portabil. Partea care intra in contact direct cu hainele trebuie sa fie asigurata anti-rugina. Asadar, pentru un uscator electrocasnic vei avea nevoie de o cuva din duraprop,  poliplex sau polipropilena, pentru ca aceste variante sunt mai iefine decat inoxul si fac transfer termic mai redus, pastrand caldura in interiorul aparatului mai mult timp.

Uscatoarele tip suport conventionale trebuie sa fie certificate anti-coroziv  de catre producator, mentionandu-se ca au fost tratate cu vopsea in camp electrostatic sau cel putin otelul a fost acoperit corespunzator cu un strat protector.

Doar si numai respectand aceste patru coordonate, vei reusi sa deduci ce e mai potivit pentru configuratia gospodariei tale si obiceiurilor proprii de igienizare a rufariei. Cand vrei sa ai inspiratia necesara sa cumperi ceva ieftin si bun, de unde gasesc uscatoare de rufe la preturi bune suficient de multe persoane, mentionam ca poti comanda online modelul care te intereseaza.

Nu numai ca ai acces la o multitudine de versiuni, pe care nu poti sa le achizitionezi intotdeuna din magazin, dar toata investitia te va costa mai putin. Pentru detalii suplimentare, am alcatuit un clasament cu diverse variante de produse, pe care il vei gasi util.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B 

 

Este un uscator de rufe automatizat, dedicat pentru o familie cu 3 – 4 membri, ce se adapteaza in functie de materiale si de gradul de umiditate pentru a economisi timp si energie. Masina este cu incarcare frontala, cu hubloul pozitionat drept, cu deschidere spre dreapta.

Poti incarca pana la 8 kg rufe ude. Detine mai multe tehnologii care ii cresc performantele, printre care amintim: Gentle Care – usuca la o temperatura redusa fata de alte masini conventionale; Sensi Care – regleaza durata uscarii in functie de gradul de umezeala al rufelor; Delicate Care – regleaza temperatura si miscarea in functie de tipul de tesaturi; Smart Sense – detecteaza gradul de umiditate pe fiecare articol in parte.

In plus, iti pune la dispozitie 12 programe pentru a putea alege tipul de uscare de care ai nevoie. Panoul de comanda este cu touch screen pentru a fi usor de manipulat. Consumul de electricitate este redus, fiind incadrata in clasa A++, iar nivelul de zgomot este mediu (66 dB).

Avantaje

Contine un numar mare de programe, 12, pentru a putea alege cea mai convenabila varianta.

Tehnologiile de ultima generatie te ajuta sa usuci rufele in bune conditii.

Are capacitate mare la un singur ciclu, de pana la 8 kg.

Este incadrata in clasa A++ la consum energetic.

Dezavantaje

Este incadrat in clasa B de uscare.

button 2

 

 

 

 

Bosch WTW85550BY 

 

Daca ai o familie mai numeroasa, atunci iti propunem un uscator de rufe de la Bosch care iti va face viata mai usoara. Ai posibilitatea sa incarci pana la 9 kg de rufe ce vor fi uscate repede si bine, fara a prinde miros neplacut sau a se sifona, avand si o functie speciala antialergii.

Se incarca prin fata, avand o deschidere de tip hublou. Panoul de comanda este situat frontal si este foarte usor de utilizat. Uscatorul are la dispozitie 14 programe de uscare ce pot fi selectate cu ajutorul butonului central ce se roteste, avand text si pictograme. Ai posibilitatea de a bloca accesul la panoul de comanda, aceasta fiind o protectie pentru copii.

Nu consuma mult fiind incadrata in clasa A++ de consum energetic, si in clasa B de uscare. Este un uscator cu condensare si pompa de caldura, dotat cu functie de autocuratare, usor de utilizat si care te scuteste de munca.

Avantaje

Are un consum redus de energie fiind in clasa A++.

Beneficiezi de 14 programe pentru a nu deteriora tesaturile.

Se intretine foarte usor, avand functie de autocuratare a condensatorului.

Are o capacitate mare de pana la 9 kg.

Dezavantaje

Este in clasa B de uscare.  

button 2

 

 

 

 

Heinner HCD-V804B 

 

Daca ai copii mici si vrei sa alegi un uscator de rufe care sa iti ofere siguranta, dar sa aiba si programe speciale pentru articolele celui mic, atunci te poti indrepta spre acest model. Are o capacitate mare de incarcare, 8 kg, se alimenteaza frontal, are iluminare de tip LED in interior si hublou extra larg pentru paturi, pilote etc.

Cele 15 progmame sunt foarte diverse pentru a se putea adapta usor la nevoile tale, astfel are: program scurt 12 minute pentru bluze si camasi livrate gata pentru calcat, program scurt de 29 minute, program special pentru copii, pentru bumbac, sintetice sau rufe delicate, pentru pilote si echipamentul sportiv, de improspatare etc.

De asemenea are functii precum: incepere intarziata, selector nivel de uscare, rotirea cuvei in ambele sensuri, indicator curatare filtru scame, indicator rezervor colectare apa plin etc. Panoul de comanda este digital. Ca si eficenta energetica este incadrat in clasa B, atat ca si uscare, cat si la consumul de curent.

Avantaje

Are 15 programe dedicate pentru a gasi usor operatiunea de care ai nevoie.

Are program special pentru hainele de copii, precum si protectie pentru ca cel mic sa nu poata umbla la uscator.

Iti semnaleaza cand trebuie curatat filtrul de scame si cand rezervorul pentru colectarea apei este plin.

O poti seta sa inceapa mai tarziu programul.

Dezavantaje

Cosum energetic mai ridicat, fiind incadrat in clasa B.

button 2

 

 

 

 

Electrolux EDP2074GW3

 

5. Electrolux EDP2074GW3

Modelul, oferit de catre cei de la Electrolux, este un uscator electric, ce se remarca printr-un bun randament si eficienta, permitand o incarcare maxima a rufelor de 7 kg, capacitate suficienta, chiar si pentru o familie ceva mai numeroasa.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile acestui produs, s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute si il recomanda ca fiind o buna investitie. Este prevazut cu o serie de functii, pentru a facilita modalitatea de intrebuintare si pentru  a veni in ajutorul utilizatorilor.

Astfel, gratie functiei ,,pornire cu intarziere’’, aveti posibilitatea de a amana pornirea ciclului de uscare urmator, pentru ca programul sa se finalizeze exact cand aveti nevoie, fara a fi nevoiti sa stabiliti rutina de lucru in raport cu modul in care functioneaza aparatul.

Daca doriti rufe usor de calcat, datorita programului special conceput in acest sens, acest tip de uscator se roteste in ambele directii, dezlipeste hainele si evita incurcarea pieselor vestimentare, oferind rufe mai putin “sifonate”.

Pe langa acestea, modelul include program pentru rufe sintetice si de bumbac, totodata are prevazut un ecran LCD, iar la terminarea programului va emite o semnalizare acustica.

Avantaje

Include functii performante, care sunt usor de selectat si de controlat

Are prevazut un sistem special, care nu sifoneaza rufele in timpul uscarii

Este un produs eficient, ce apartine unui brand recunoscut pentru produsele sale calitative

Dezavantaje

Consumul energetic poate parea ridicat pentru unele persoane, modelul incadrandu-se in clasa B de eficienta energetica

button 2

 

 

 

 

Indesit Innex XWDE 961480X

 

2. Indesit Innex XWDE 961480X

Pentru cei care urmaresc sa isi procure cel mai bun uscator de rufe electric si au alocat un buget semnificativ pentru aceasta, le recomandam sa isi indrepte atentia catre modelul Indesit Innex XWDE 961480X. Majoritatea utilizatorilor care l-au achizitionat, s-au declarat multumiti de randamentul acestuia si de rezultatele obtinute.

Include, intr-un singur aparat, atat functia de spalare rufe, cat si cea de uscare, capacitatea de incarcare pentru spalare fiind de 9 kg, iar pentru situatiile cand uscati hainele, veti putea incarca cu maximum 6 kg.

Tipul de incarcare este frontal, modelul include un afisaj LCD si se remarca prin versatilitate, avand prevazute 16 programe pentru functia de spalare si 12 pentru uscare, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege in functie de necesitati. Se incadreaza in clasa A, atat pentru eficienta energetica, cat si pentru eficienta la spalare si la centrifugare.

In ceea ce priveste functiile incluse, modelul prevede un selector pentru centrifugare si o functie pentru programare intarziata.

Avantaje

Este o masina de spalat rufe cu uscator, ce se remarca printr-o foarte buna calitate

Din punct de vedere al energiei electrice, este un model economic

Include o multitudine de programe pentru care puteti opta, in functie de nevoi

Dezavantaje

Capacitatea de incarcare pentru functia de uscare poate fi insuficienta pentru necesitatile unor persoane

button 1

 

 

 

 

Heinner Gladys

 

3. Heinner Gladys

Pentru utilizatorii care vor sa isi achizitioneze un asemenea dispozitiv, insa sunt in cautarea unor produse cu preturi mai avantajoase, modelul Heinner Gladys poate fi o alegere potrivita, deoarece este unul dintre acele uscatoare de rufe ieftine si bune.

Costul economic din aceasta perioada il face sa fie accesibil pentru o vasta categorie de potentiali utilizatori. Uscatorul este pliabil, suprafata de intindere masoara 17,5 m si include un mecanism, care determina strangerea facila a acestuia, atunci cand nu este folosit.

O particularitate a acestui model este faptul ca a fost vopsit in camp electrostatic, cu tratament anticoroziv, ceea ce ii ofera o rezistenta sporita in timp la uzura.

Poate suporta pana la 20 de kg, astfel va fi posibila si utilizarea lucrurilor cu greutate mai ridicata, precum geci sau pulovere grele si voluminoase. Produsul are o structura robusta si include un set de cleme pentru prinderea rufelor.

Avantaje

Este conceput astfel incat sa suporte pana la 20 de kg

Modelul este pliabil si are un strat anticoroziv, ceea ce ii ofera rezistenta in timp

Include accesorii din plastic pentru prinderea rufelor

Dezavantaje

Are o greutate relativ ridicata, ceea ce poate constitui un dezavantaj pentru nevoile de confort ale unor persoane

button 2

 

 

 

 

 

6. Gimi

In cazul in care doriti sa va procurati un astfel de produs si va intrebati ,,care este cel mai bun uscator de rufe vertical?’’, va recomandam sa va indreptati atentia catre modelul de fata. Are un design functional si inovator si este special conceput pentru a se incadra, indeosebi, in spatiile rastranse, inguste, precum cabinele de dus.

Este un uscator de rufe tip turn, dispus pe 3 nivele  si este prevazut cu suporturi detasabile de fixare a nivelelor de uscare, uscatorul putand fi utilizat in mai multe pozitii, ceea ce constituie un avantaj major pentru astfel de dispozitive.

Capacitatea de uscare este de 30 m, iar greutatea maxima suportata va fi de 20 de kg, ceea ce inseamna ca puteti plasa chiar si rufe mai grele, precum geci sau pulovere voluminoase si cu greutate ridicata.

Produsul are o calitate ridicata si o structura robusta din otel, ceea ce va face sa fie durabil in timp la uzura.

Avantaje

Poate sustine o greutate maxima de 20 de kg

Foarte potrivit pentru pozitionarea in spatii inguste

Se remarca printr-o calitate superioara si un design inovator

Dezavantaje

Forma acestui model este posibil sa nu corespunda necesitatilor unora dintre utilizatori

button 1

 

 

 

 

Brabantia 30m

 

4. Brabantia

Daca sunteti in cautarea unei solutii practice si eficiente de a va usca rufele, va sugeram sa analizati modelul de fata. Acesta va fi potrivit celor care locuiesc la casa, fiind un model de uscator pentru exterior, conceput special pentru a raspunde nevoilor de acest tip.

Astfel, piciorul din aluminiu al modelului este prevazut cu un tub din plastic de 35 mm pentru fixarea in pamant sau in beton. De asemenea, produsul este de calitate superioara, avand sfori rezistente la razele UV, care pot fi inlocuite cu usurinta si profil care impiedica alunecarea.

Apeland la acest uscator, va scutiti de a mai fi nevoie sa mutati cosul de rufe in jurul sau, caci modelul este confectionat cu niste brate ce se pot roti, indiferent de cat de incarcat este suportul cu articole vestimentare spalate. Structura este practic un sistem similar unei umbrele, care va garanta o tensionare buna a firelor pentru uscare si un coeficient de ajustabilitate mare.

Doua pozitii pot fi intrebuintate pentru a usca optim o cantitate variabila de rufe. Depozitarea produsului este foarte usoara, pentru ca poate fi agatat cu ajutorul unui carlig ferm. Are inaltimea de 185 cm si suprafata de uscare de 30 de m si va fi foarte potrivit pentru uscarea lenjeriilor de pat si a hainelor delicate.

Avantaje

Are o garantie extinsa de 5 ani

Include sfori rezistente la razele UV si profil care impiedica alunecarea

Produsul este pliabil si are prevazut un carlig pentru agatare, astfel depozitarea va fi una facila

Dezavantaje

Se preteaza indeosebi pentru utilizare in exterior

button 1

 

 

 

 

 

7. Brabantia 22 m

Pentru multe persoane, achizitionarea unui astfel de produs devine problematica, mai ales sub aspectul dimensiunilor, in special daca este vorba de o locuinta mai restransa, unde nu este posibila amplasarea unui uscator de marimi mari.

Modelul de fata rezolva aceasta problema, deoarece este conceput astfel incat sa se potriveasca in cadrul suprafetelor mici, fiind recomandat in economia de spatiu. Fiabilitatea e evidenta, din moment ce a fost fabricat din materiale durabile si care prezinta rezistenta la coroziune, fiind destul de potrivit pentru a fi amplasat in baie.

Producatorii recomanda fixarea intre 2 pereti, intre care se admite o distanta de cel mult 4,4 metri. Ca sa fie usor de montat, toate piesele pentru fixare si instructiunile aferente sunt incluse in pachetul de achizitie.

Produsul este usor de utilizat, datorita sistemului extensibil automat si sistemului de blocare, ce mentine mereu intinse cele 5 fire pentru uscare. Modelul are o garantie extinsa de 5 ani, iar ca dimensiuni mentionam latimea de 48,3 cm si inaltimea de 7,6 cm.

Avantaje

Este facil de intrebuintat, avand un sistem extensibil

Foarte potrivit pentru situatiile cand vreti sa economisiti spatiu

Este confectionat din materiale rezistente, anticorozive

Are o garantie extinsa de 5 ani

Dezavantaje

Capacitatea de uscare se poate dovedi insuficienta pentru unele persoane

button 2

 

 

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Beko DU7133GA0

 

Daca spatiul nu iti permite sa usuci rufele la soare intinse pe sarme, atunci ai nevoie de o masina de uscat rufe automata si noi iti prezentam modelul de la Beko. Se incarca frontal, avand o deschidere de tip hublou.

Are la dispozitie nu mai putin de 8 programe de uscare pentru diferite tipuri de tesaturi, mai groase sau mai fine care au nevoie de conditii diferite: bumbac, tricouri, sintetic, uscare delicata, jeans, sport, improspatare, camasi. Utilizeaza tehnologii de ultima ora, cum ar fi OptiSense – prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate poti alege nivelul de uscare; si Aquawave – cu un design special al cuvei si cu o forma speciala a paletelor, determina o miscare fluida a hainelor pentru a nu afecta tesatura.

De asemenea, poti programa temporizat uscatorul, vei fi anuntat sonor cand rufele sunt uscate si are si siguranta pentru copii. Capacitatea de incarcare este de 7 kg, compatibila cu o masina de spalat. Se incadreaza in clasa B de consum energetic si de uscare.

Avantaje

Poti usca aproape orice tip de tesatura, beneficiind de programe diferite.

Rufele au o miscare fluida in interiorul cuvei, pentru a nu se deteriora tesatura.

Rufele au o miscare fluida in interiorul cuvei, pentru a nu se deteriora tesatura.

Are siguranta pentru copii.

Dezavantaje

Este in clasa B de consum la energie.

 

 

Whirlpool AZB8785

 

1. Whirlpool AZB8785

Daca v-ati decis sa investiti intr-un aparat de acest tip, care sa aiba eficienta ridicata, modelul oferit de catre cei de la  Whirlpool poate fi alegerea potrivita, deoarece are atributele necesare pentru a putea fi numit unul dintre cele mai bune uscatoare de rufe de pe piata.

Consumul este de 4,74 kwh, capacitatea de incarcare este de 8 kg, suficienta si pentru o familie cu mai multi membri, incarcarea realizandu-se frontal. Modelul este dotat cu o tehnologie care garanteaza obtinerea rezultatelor perfecte si este numita ,,al saselea simt’’, adica programul se va adapta in functie de umiditatea lucrurilor, putandu-se scurta sau prelungi, in functie de necesitati.

Produsul include programe foarte utile, precum cel de uscare delicata, pentru atunci cand aveti rufe din materiale mai sensibile, precum si programul mix, Jeans, dar si Sport.

De asemenea, de mentionat sunt si functiile: anti-sifonare, de resetare, precum si un sistem de siguranta impotriva copiilor si emiterea unei semnalizari acustice la terminarea programului. Modelul este prevazut cu un filtru de scame, ceea ce ajuta la buna functionare a aparatului.

 

Avantaje:

Produs foarte eficient si calitativ, ce apartine unui brand producator cu traditie

Capacitatea de incarcare a rufelor este una ridicata

Include o serie de functii foarte folositoare

 

Dezavantaje:

Zgomotul produs in timpul programului in care modelul lucreaza, poate fi deranjant pentru unii utilizatori

 

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roverdi Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
verdi
Vizitator
verdi

Buna ziua,

in afara de un model de la Candy, ati mai identificat vreun uscator de rufe slim?
Sau macar sub medie ?
As dori sa achizitionez unul pe care intentionez sa il pun pe balcon si usa de la balcon este destul de ingusta…

Multumesc

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 voturi, media: 4.76 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status