Cel mai bun sistem Home Cinema Panasonic

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune sisteme Home Cinema Panasonic

 

Ghidul cumparatorului

Daca esti un impatimit al filmelor si acestea reprezinta unul din modalitatile tale principale de relaxare si divertisment, atunci un sistem Home Cinema te va incanta, apropiind experienta vizuala si auditiva de cea oferita de salile de cinema. Insa nu este chiar usor sa te decizi sa investesti o suma considerabila si nici sa alegi cel mai bun sistem.

 

 

Daca doresti sa analizezi si sa compari cele mai moderne produse, iti recomandam sa treci in revista gama de sisteme Home Cinema Panasonic (de la “pana” si “sonic” – a aduce sunetul), corporatie multinationala care si-a inceput activitatea producand sisteme audio, iar in ultimii ani a ajuns in top 4 producatori de  televizoare si accesorii TV.

Practic, un astfel de sistem este compus din player (DVD/Blu-ray player), subwoofer si sateliti (plus cabluri). Cei care au destule cunostinte, timp si disponibilitate pot construi unul, aczhizitionand fiecare piesa separat. Insa in general, este mai comod si mai practic sa investesti intr-unul all-in-one, care include toate componentele necesare si trebuie doar instalat.

Daca te intrebi ce sa alegi: DVD sau Blu-ray player, este util sa stii ca noile produse Panasonic ofera, in general, ultima varianta, de o calitate inalta a redarii imaginii (daca vrei sa economisesti, inca poti gasi totusi unul cu DVD player). Dupa cum arata si destule pareri despre cele mai bune sisteme Home Cinema Panasonic, trebuie sa verfici compatibilitatea cu TV-ul, fisierele suportate si formatele de conectivitate.

Exista mai multe tipuri de produse: 2.1, 5.1, 7.1 (mai rar, 3.1 sau 6.1). Cel 2.1 are sistemul audio format din subwoofer si 2 sateliti (se vor aseza in stanga si dreapta televizorului) si este potrivit pentru camerele mai mici cum e in general dormitorul.

Cel 5.1 include subwooferul si 5 sateliti ce se vor amplasa asa incat sunetul redat sa fie de tip surround –  e un model pentru living-urile medii spre mari (de exemplu, Panasonic SC-BTT885EG9). Cel 7.1, cu subwoofer si 7 sateliti, este pentru incaperile cu adevarat spatioase.

Te intrebi unde se gasesc sisteme Home Cinema Panasonic la un pret bun? Pe Internet, unde ai posibilitatea sa descoperi si sa compari modele variate si sa te bucuri de promotii avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Panasonic SC-BTT885EG9 

 

Daca-ti doresti cel mai bun sistem Home Cinema Panasonic, iti recomandam sa analizezi specificatiile modelului SC-BTT885EG9, un produs all-in-one cu sunet HI-FI de calitate si lipsit de distorsiuni, datorita componentelor audio performante, cu panou de aluminiu ce diminueaza vibratiile.

Vei aprecia efectul surround produs in jurul si spatele TV-ului, sunetele fiind uniform distribuite in intreaga camera, cu un rezultat realist (Cinema Surround 3D).

Sunetul pur, profund este dat de circuitul Lincs D Amp ce elimina distorsiunile si de circuitele LSI care au rolul de a controla semnalul audio la fiecare difuzor. Este un sistem de tip 5.1, format din subwoofer si 5 alte boxe, care este ideal pentru incaperile medii spre mari, asigurand efectul de redare audio surround. Tehnologia 4K Up-Scaling asigura o imagine Full-HD de o claritate superioara, apropiata de cea de care te bucuri in salile de cinema.

Verifica tipurile de conectori ale sistemului si ale TV-ului; acest sistem Panasonic are porturi HDMI, Digital Audio in, Audio in si conexiuni Wireless, LAN, NFC si Bluetooth care iti permit inclusiv sa iti folosesti smartphone-ul pe post de telecomanda. Suporta o diversitate de fisiere de redare (MP3, FLAC, MPEG-2, AAC, WAV, WMA, JPEG, XviD, MP4). Cu o garantie de 24 luni, este un sistem home cinema modern, perfect pentru iubitorii de filme ce isi doresc performante superioare de redare audio si video.

 

 

 

 

 

Panasonic- SC-BTT405EG9 

 

SC-BTT405EG9 este un sistem Home Cinema Panasonic ieftin si bun care reda sunetul surround, cu un subwoofer puternic si bass reflex dinamic ce te va transpune in mijlocul actiunii de pe ecran. Este un sistem 5.1, cu 5 statii ce asigura extinderea acustica asa incat sunetul sa fie realist si pur. Tehnologia Lincs D Amp elimina distorsiunile audio.

Cu Blu-ray player Full HD 3D 4K Up-Scaling, te vei bucura si de imagini clare, in culorii vii (poti alege 2D sau 3D, iar Miracast iti permite sa transferi datele de pe smartphone sau de pe tableta pe ecranul televizorului (fotografii, videoclipuri, muzica, jocuri); tehnologia NFC permite asocierea simpla a sistemului cu telefonul. Cu o putere audio de 600 W, este un sistem modern potrivit pentru instalarea in livingurile de dimensiuni medii spre mari (amplaseaza cu atentie boxele in camera pentru a obtine distribuirea uniforma a sunetului).

Suporta formatele MP3, FLAC, MPEG2, MP4, MKV, JPEG, MPO, WAV, Xvid, iar in ceea ce priveste conectivitatea si conexiunea, are port USB, Intrare Audio RCA, Intrare optica, Tuner digital, Wireless, LAN, asadar poate fi conectat la o multitudine de aparate si la diferite surse multimedia online. Cu un bun raport calitate-pret si cu o garantie de 2 ani, este un produs ce va fi apreciat de orice cinefil, care se va bucura din confortul propriei case de o experienta audio si video similara celei din sala de cinema.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status