Apa de parfum Yves Rocher Comme une Evidence

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

2. Apă de parfum Comme une Evidence

 

Avantaje

Este un parfum foarte potrivit pentru zi, deoarece incorporeaza note florale usor discrete.

Are un coeficient bun de remanenta, inclizand intre 5 si 20% uleiuri esentiale in formula sa.

Poate fi purtat la orice ocazie, chiar si la serviciu, deoarece notele de varf sunt mai terne.

Are un raport bun pret/cantitate/calitate.

 

Dezavantaje

Orice parfum, indiferent de formula si de modul de dispunere a celor trei note, va fi mai placut sau mai putin apreciat, in functie de fiecare potentiala utilizatoare. La acest capitol, nu putem sa nu mentionam PH-ul pielii, care poate influenta perceptia uleiurilor esentiale din orice amestec. Chiar daca vorbim despre o apa de parfum de la Yves Rocher cu note florale in mare parte, contrar asteptarilor, parfumul nu va fi unul dulce, ci mai degraba usor amarui. Senzatia se datoreaza moscului, care este una dintre cele trei note de baza si constituie o esenta destul de controversata, mai ales din moment ce nu orice doamna apreciaza aceasta aroma.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Apa de parfum Comme une Evidence este un produs lansat pe piata inca din anul 2003, fiind conceputa ca parfum lejer de zi, respectand formula clasica a apei de toaleta. Asadar, ea include toate cele trei tipuri de note(baza, mijloc, varf), insa in concentratie moderata, mai ales in ceea ce priveste uleiurile pure esentiale. Din aceste motive, produsul se va potrivi mult mai bine ca parfum de zi. Multe utilizatoare il incadreaza in gama florala, pe buna dreptate, deoarece nota de mijloc include trandafir si lacramioara, acestea fiind cele care rezista pana la cateva ore, putand fi si foarte usor percepute in acelasi timp, spre deosebire de notele de baza, care chiar daca dureaza mai mult, sunt ceva mai discrete.

1. Apă de parfum Comme une Evidence

Din moment ce contine in jur de 15% uleiuri esentiale,  remanenta pe parcursul zilei va depasi 6 ore, incadrandu-se astfel in zona moderata. Asta inseamna o comportare excelenta, iar notele de baza, care includ mosc, patchouli si muschi de copac sunt cele care vor rezista cel mai mult, de unde si senzatia de proaspat pe care o declanseaza. Moscul confera un iz usor amarui, iar patchouli creeaza o paralela cu parfumurile din zona lemnoasa.

 

Diversitatea pe care o manifesta ca formula se va proiecta si asupra conditiilor in care aroma respectiva poate fi purtata. Nu trebuie sa va ingrijorati ca ea s-ar putea sa fie prea extravaganta, deoarece notele de varf incluse sunt special adaugate pentru a mai domoli din temperamentul floral foarte puternic. Asadar, cele doua esente principale de varf sunt Trandafir Damascena si Bergamota, ambele readucand in prim-plan caracterul proaspat, lemnos al notelor de baza. Veti adopta cu succes o tinuta excelent asortata cu acest parfum la birou, la o iesire spontana in oras sau chiar la o intalnire.

 

Chiar daca nu este cel mai bun exemplu pentru un parfum de la Yves Rocher ieftin si bun, produsul se comercializeaza intr-o cantitate destul de buna, 50ml, iar daca tinem cont de concentratia de uleiuri esentiale, se poate spune ca investitia isi merita din plin banii. Pe piata exista destule produse mai scumpe, dar cu remanenta mai scazuta.

 

Concluzie

Doamnele si domnisoarele care doresc sa abordeze mereu o tinuta proaspata, stilata, cu accente spontane si care sa le puna in valoare temperamentul vor face o alegere inspirata orientandu-se catre acest produs, el fiind considerat a fi unul dintre cele mai frumoase produse de la Yves Rocher.

 

button 6

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status