Cel mai bun ulei de lavanda pentru ten

Am modificat articolul ultima data pe: 18.10.17

 

Cum aleg cele mai bune uleiuri de lavanda pentru ten

 

Pentru a avea o piele sanatoasa si ingrijita, nu trebuie sa alegeti intotdeauna cele mai scumpe creme si lotiuni. Aceleasi efecte de curatare, hidratare si protectie se pot obtine si utilizand produse naturale. Un astfel de produs pe care vi-l recomandam este uleiul de lavanda. Recunoscut de toata lumea datorita aromei sale proaspete, uleiul de lavanda este obtinut din florile de levantica, prin distilare cu vapori. Utilizat initial in industria farfumurilor, acesta poate fi utilizat cu succes si pentru ingrijirea pielii.

A.1-Ulei-de-lavanda-pentru-ten

Beneficiile uleiului de lavanda: daca va intrebati care sunt beneficiile cosmetice ale acestui extract, ei bine, acesta este recunoscut datorita proprietatilor antiseptice si antifungice, putand fi utilizat pentru tratamentul diferitelor afectiuni ale pielii. Tocmai datorita acestor proprietati bactericide, uleiul de lavanda poate fi utilizat pentru pielea acneica, deoarece impiedica multiplicarea bacteriilor care favorizeaza aceasta afectiune. Pentru aceasta, puteti utiliza uleiul ca atare, sau puteti adauga cateva picaturi in crema dumneavoastra preferata.

In cazul unor arsuri minore, de gradul unu, precum si in cazul arsurilor solare, puteti sa aplicati ulei de lavanda direct pe piele, sau sa adaugati cateva picaturi in apa de baie la o temperatura moderata. Extractul de lavanda va ajuta la calmarea durerii si va favoriza vindecarea fara cicatrici. De asemenea, mai poate fi utilizat si pentru ingrijirea ranilor minore, bineinteles dupa ce s-a realizat toaletarea atenta a plagii, sau pentru eczeme. Alte instante in care uleiul de lavanda si-a dovedit eficienta au fost pentru ingrijirea pielii afectate de scabie sau de zona zoster. In cazul scabiei se utilizeaza initial ulei de lavanda simplu, iar in zilele urmatoare se aplica un amenstec din acest produs si alcool. In ceea ce priveste utilizarea in zona zoster, uleiul de lavanda va fi utilizat in comprese, impreuna substante analgezice si cicatrizante, timp de 5-8 zile.

Totodata, aveti posibilitatea sa utilizati acest ulei pentru ingrijirea parului. Produsul este recomandat in special pentru copii de varsta scolara sau prescolara, deoarece acestia merg la scoala sau la gradinita, fiind expusi riscului de a lua paduchi.

Daca v-ati convins de utilitatea acestui produs natural si va intrebati “unde gasesc ulei de lavanda pentru ten la un pret bun?”, va sfatuim sa mai aveti in vedere si materia prima utilizata, precum si pretul.

 

Materia prima: alegeti mereu un ulei de lavanda bio, obtinut din flori de levantica care au fost cultivate intr-un mod natural, fara ingrasaminte sintetice sau alte tratamente care pot influenta stuctura chimica a uleiurilor volatile obtinute din planta.

 

Pretul: uleiul de lavanda este destul de scump, deoarece pentru obtinerea unui litru de ulei se utilizeaza de regula toata lavanda de pe un intreg hectar, asadar nu va lasati pacaliti de producatorii care ofera un volum considerabil de ulei la un pret mic.

 

Odata ce ati luat in considerare beneficiile utilizarii acestui produs, nu va ramane decat sa mergeti la cumparaturi. Pentru confortul dumneavoastra, va sfatuim sa apelati la magazinele online, acolo unde veti gasi si pareri despre cele mai bune uleiuri de lavanda pentru ten, direct de la alti utilizatori.

 

Formule recomandate in 2017

 

 

Solaris Esential

 

1.Solaris EsentialPentru aceia dumneavoastra care nu ati mai utilizat pana acum acest produs pentru ingrijrea tenului si doriti doar sa il incercati, fara a investi o suma prea mare de bani, un ulei de lavanda ieftin si bun pe care il puteti incerca cu cea mai mare incredere va este oferit de Solaris. Acesta este disponibil in sticlute de cate 10 ml, de culoare inchisa, astfel incat calitatea acestuia sa nu fie afectat de actiunea razelor solare.

Produsul este fabricat din extract de lavanda obtinut prin distilarea cu vapori de apa a plantei. Atunci cand este utilizat pentru ingrijirea pielii se poate aplica ca atare, se pot adauga cate 2-3 picaturi in uleiul de corp sau de masaj, precum si in bai cu 10 picaturi de ulei de lavanda dizolvate in gelul de dus sau spumantul de baie.

In acest caz, produsul este folosit pentru proprietatile sale hidratante, calmante si antiseptice. De asemenea, se poate utiliza pentru pregatirea tenului pentru alte tratamente cosmetice, prin adaugarea a cateva picaturi intr-o sauna faciala.

 

button 1

 

 

 

Mayam -Bio

 

2.Mayam -BioDaca veti cauta care este cel mai bun ulei de lavanda pentru ten, printre rezultatele obtinute se va numara si produsul oferit de Mayam. Acesta este un produs 100% natura, obtinut prin distilare cu vapori de apa, din plante din culturi bio, fiind insotit de certificat de calitate Ecocert Greenlife, care certifica faptul ca acesta este un produs organic.

Proprietatile acestui ulei esentia sunt de cicatrizare si regenerare cutanata, antiseptizare, analgezie si antiseptizare. Acesta poate fi utilizat in tratarea cicatricilor, inclusiv cele postinflamatorii pigmentare, cauzate de acnee, infectii cutanate, arsuri solare, intepaturi de insecte, iritatii si poate fi un bun adjuvant in unele afectiuni dermatologice, precum eczema, cuperoza si psoriazis.

Mai mult decat atat, produsul poate inlocui balsamul dupa barbierit sau dupa epilat. Pentru a-si mentine proprietatile, recipientul va fi pastrat intr-un loc uscat, intunecat si ferit de caldura si poate fi utilizat in stare naturala sau dizolvat in uleiuri si creme sau in apa de baie. Daca utilizati pentru prima data ulei de lavanda, va recomandam sa va faceti un test pentru toleranta cutanata.

 

button 2

 

 

 

Steaua Divina Lavanda

 

3.Steaua Divina LavandaUn alt ulei de lavanda extrem de apreciat de cumparatori este oferit de Steaua Divina. Aprecierile sunt datorate posibilitatilor extinse de utilizare ale produsului. Desi este cunoscut in special pentru aroma sa curata si proaspata, fiind utilizat de cele mai multe ori extern, ca ingrijire pentru ten sau in aromaterapie, acesta poate fi administrat si inter. Asadar, daca doriti sa incercati o solutie naturala pentru ingrijirea pielii, uleiul de lavanda are efect antiseptic, stimuleza vindecarea ranilor fara a permite aparitia cicatricilor si este calmant.

Acesta se poate utiliza cu succes pentru tratamentul leziunilor herpetice, a acneei, in infectii cutanate, arsuri solare, cuperoza, eczema, psoriazis. De asemenea, daca alegeti sa il adaugati in uleiul dumneavoastra de masaj, veti constata o ameliorare a durerilor musculare, reumatismale si din lumbago.

Produsul este deosebit de util si atunci cand este administrat intern, printre efectele sale numarandu-se eliberarea de tensiuni nervoase si alte anomalii cauzate de stress si lipsa somnului, tratamentul infectiilor de tract respirator superior, cresterea imunitatii si multe altele. Uleiul de lavanda nu este indicat femeilor gravide sau care alapteaza si nici persoanelor hipersensibile.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...