Cele mai bune termometre de frunte

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

Cel mai bun termometru de frunte – Recomandarile noastre pentru 2021

 

Pentru o masurare cat mai precisa a temperaturii, ai nevoie de cel mai bun termometru, iar daca vrei ca rezultatele sa fie identificate de la distanta, atunci ai nevoie de un dispozitiv de frunte, fara contact. Cum alegi un astfel de produs si care sunt cele mai populare variante din mediul online, iti vom spune in cele ce urmeaza. Daca timpul nu iti permite sa parcurgi intregul ghid, afla ca in topul listei se afla ThermoGun TG2, un termometru care actioneaza atat asupra corpului, cat si a anumitor obiecte, are ecranul luminat (aprinzandu-se diferit, in functie de rezultate), poate memora pana la 32 de masuratori, se inchide automat si da o alarma in momentul in care persoana respectiva are febra. Cel putin la fel de interesant este eTop HT20PRO, articolul plasat de noi pe pozitia secunda.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

ThermoGun TG2
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Acest dispozitiv e apreciat adesea pentru faptul ca poate identifica temperatura corpului, dar si pe cea a diverselor obiecte, are functii utile precum: memorare automata, iluminare ecran in functie de rezultate, inchidere dupa 15 secunde de inactivitate si atentionare cand identifica febra. Se alimenteaza cu doua baterii de tip AA.

Cei maxim 2.5 cm care trebui trebuie sa existe intre termometru si frunte pot fi prea putini, existand riscul unui contact accidental.

E aparatul potrivit pentru persoanele care cauta un device simplu, usor de utilizat si cu multiple functii care vor oferi o experienta placuta.

A 2-A OPTIUNE!

eTop HT20PRO
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

E un termometru fara contact, care poate fi tinut destul de departe de frunte, la o distanta de circa 15 cm si iti va arata pe un ecran LCD rezultatele, acesta fiind iluminat in culori diferite, in functie de valorile inregistrate. Raspunde rapid la comenzi, fiind necesara o singura secunda pentru a stabili temperatura.

Pentru ca este un model mai performant, costa mai mult fata de alte variante prezentate de noi in aceasta lista.

Iti recomandam acest produs daca vrei sa investesti intr-un termometru care da rapid rezultatele si poate fi tinut la o distanta de 15 cm de frunte.

A 3-a Optiune!

OEM About Life
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Reprezinta un dispozitiv de mare ajutor in orice casa, mai ales atunci cand exista si un bebelus, deoarece poti masura temperatura inclusiv la apa de la baita, mancare, lapte etc. E un dispozitiv simplu de intrebuintat si emite un semnal sonor cand vine vorba de febra si vizual cand se termina bateriile.

Chiar daca bateriile AAA sunt foarte comune, deci, usor de gasit, faptul ca nu sunt incluse in colet ar putea fi neplacut pentru unii cumparatori.

Recomandam acest termometru pentru ca e foarte util in viata de zi cu zi, mai ales in familiile cu copii mici.

 

 

Cum alegi un termometru de frunte bun

 

Ghidul cumparatorului

Ca atatea multe alte produse, precum trimmerele pentru nas si termometrele au inregistrat o evolutie tehnologica, clasicele modele cu mercur fiind din ce in ce mai rar utilizate. Noile produse ofera o precizie crescuta in masurarea temperaturii, iar termometrele de frunte digitale sau cu infrarosu ajung sa fie preferate tocmai datorita fidelitatii de redare a valorilor si a sigurantei depline la utilizare (nu se pot sparge, nu contin substante cu potential toxic).

 

 

Daca vrei sa incerci un nou produs, poti opta pentru un termometru digital, cu o acuratete crescuta si cu display digital ce face citirea valorilor extrem de simpla (verifica daca afisajul e iluminat pentru a-l folosi usor si in timpul noptii); acestea masoara in timp scurt, chiar pana la cateva secunde, prin atingerea la nivelul fruntii sau a urechii si au diferite functii, de exemplu, memorarea masuratorilor pentru a inregistra evolutia temperaturii.

Asa cum arata si unele pareri despre cele mai bune termometre de frunte, daca vrei cea mai mare precizie, poti opta si pentru produsele cu infrarosu care, desi mai costisitoare, sunt non-invazive: cele mai noi nu necesita contactul direct, ci scaneaza radiatiile emise de organism de la o distanta de 5-10 cm. Acestea citesc extrem de repede temperatura corporala, cea a diferitelor lichide sau cea ambientala (chiar si in 3 secunde) si sunt foarte apreciate de catre mame pentru rapiditate, eficienta si lipsa contactului, fiind simplu de folosit fara a deranja copilul.

Asadar, durata de masurare atat la cele digitale cat si la cele infrarosu este mult mai scurta decat la vechile termometre, iar precizia este la fel de ridicata ca si in cazul clasicelor produse rectale (care sunt insa invazive si dificil de utilizat). Modelele moderne inregistreaza fluctuatiile temperaturii cu o precizie de aproximativ +/- 0.2 grade Celsius, memoreaza ultimele valori si vor avea un semnal sonor care anunta citirea valorilor ce sunt afisate pe ecranul digital.

Tehnologia evolueaza iar termometrele digitale devin modelul de electie la fel cum in cazul jucariilor, copiii prefera tot mai des masinuta electrica cu telecomanda in detrimentul celei clasice deoarece este mai usor de utilizat, chiar si pentru cei cu varste mai mici.

Te intrebi unde se gasesc termometre de frunte la un pret bun? Este simplu: online poti descoperi o serie de oferte atractive, cu garantie extinsa si posibilitate de returnare.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

ThermoGun TG2 

 

La mare cautare in ultima perioada sunt termometrele care pot indica temperatura fara contact direct, mai exact fara a fi atinse de corp, asa cum este dispozitivul pe care ti-l prezentam acum. El se pozitioneaza la o distanta de cel mult 2.5 cm de frunte, o valoare care insa nu e foarte mare, deoarece poate fi atins accidental de piele. 

Acest termometru poate indica atat temperatura corpului (32-42 grade Celsius), cat si a anumitor obiecte (0-100 grade Celsius). Valorile vor fi afisate pe un ecran LCD iluminat, care are va avea culori diferite, in functie de ce anume inregistreaza. Functioneaza precis atunci cand sunt respectate urmatoarele conditii: temperatura mediului sa fie cuprinsa intre 10 si 40 grade Celsius, umiditate sa fie sub 85% si presiunea aerului intre 70 si 106 kPa.

Dispozitivul poate memora pana la 32 de masuratori, salveaza datele automat, atentioneaza atunci cand persoana careia i s-a lua temperatura are febra si se inchide automat dupa 15 secunde de inactivitate. El functioneaza cu doua baterii AA, care nu sunt incluse in colet, ci trebuie achizitionate separat. Masoara 160 x 95 x 46 mm si cantareste 140 grame.

Avantaje

Iti va fi de ajutor atat la masurarea temperaturii corpului, cat si la cea a anumitor obiecte. 

Nu presupune contactul direct cu persoana vizata, ci se pozitioneaza in fata fruntii. 

Ecranul iluminat se va aprinde in culori diferite, in functie de valoarea indicata.

Pentru a economisi bateria, se inchide automat daca nu il folosesti timp de 15 secunde.

Dezavantaje

Avand in vedere faptul ca trebuie tinut la 2.5 cm de frunte, poate atinge accidental pielea persoanei la care vrei sa afli temperatura, ceea ce poate fi o problema cand faci masuratori succesive, la oameni diferiti.  

 

 

 

 

eTop HT20PRO 

 

Varianta de termometru pe care o aducem acum in atentia ta este una cu infrarosu, care e capabila sa masoare temperatura corpului de la 32 pana la 40 de grade Celsius. Acest aparat prezinta urmatoarele functii utile: afisare pe ecran LCD (care se aprinde in culori diferite, in functie de rezultate), alarma (daca identifica febra), memorarea a 20 de masuratori si afisarea datei si orei. 

Device-ul acesta e considerat a fi unul performant, pentru faptul ca afiseaza datele in doar o secunda si poate fi tinut la circa 15 cm de frunte. Poate fi utilizat atat in sistem Celsius, cat si Fahrenheit si are nevoie de o temperatura cuprinsa intre 16 si 35 de Celsius pentru a functiona in mod corect

Termometrul despre care vorbim acum are dimensiuni de 141 x 90 x 38 mm si cantareste doar 98 de grame. Pentru a functiona se foloseste de doua baterii AA, care sunt simplu de gasit pentru a fi inlocuite atunci cand necesar. Avand in vedere cele mentionate mai sus, dispozitivul are un cost de achizitie destul de piperat.

Avantaje

Temperatura va fi afisata pe un ecran LCD, in diverse culori, in functie de temperatura identificata. 

Nu trebuie sa te apropii foarte mult de persoana vizata, deoarece lucreaza de la o distanta de pana in 15 cm.

Da foarte rapid rezultatele, in doar o secunda. 

Foloseste baterii usor de procurat - de tip AA.

Dezavantaje

Are un pret de achizitie putin mai greu accesibil persoanelor cu un buget mai redus.

 

 

 

 

OEM About Life 

 

Acesta e un termometru pe care ar trebui sa il aiba orice persoana in locuinta, mai ales atunci cand exista copii mici, deoarece, pe langa faptul ca poate lua temperatura corpului, el te mai poate ajuta sa pregatesti si apa pentru baita, sa vezi daca laptele nu este prea fierbinte sau daca mancarea este suficient de bine racita pentru a putea fi consumata. Totodata, acest model poate sa iti indice si temperatura din interiorul unei incaperi. 

Dispozitivul este unul digital, cu infrarosu. Este dotat cu un ecran pe care va fi afisata temperatura si butoane intuitive pentru realizarea anumitor setari. Lucreaza atat in regim Celsius, cat si Fahrenheit si trebuie tinut la o distanta maxima de 5 cm fata de persoana/obiectul asupra caruia vrei sa actioneze. In momentul in care acest device va identifica febra, va emite un semnal sonor. 

Termometrul se inchide automat in 30 de secunde, daca nu e utilizat, si se alimenteaza cu ajutorul a doua baterii AAA, care nu sunt incluse in pachet. Cand acestea sunt aproape sa se termine, pe ecranul va parea un indicator care te va atentiona. 93 x 153 x 41 mm sunt dimensiunile acestui produs, iar greutatea lui e de doar 125 de grame.

Avantaje

E de ajutor pentru temperatura corporala, dar si pentru cea a apei, hranei, incaperilor sau a diverselor obiecte. 

Trebuie tinut la o distanta de circa 5 cm subiectul vizat. 

Atentioneaza printr-un semnal sonor cand o persoana are febra.

Foloseste baterii AA si are un indicator care arata cand acestea trebuie inlocuite. 

Dezavantaje

Bateriile trebuie achizitionate separat.

 

 

 

 

Omron Gentle Temp 720

 

Daca-ti doresti sa achizitionezi cel mai bun termometru de frunte cu infrarosu, care sa ofere precizie ridicata, iti sugeram sa treci in revista caracteristicile acestui model de la Omron cu o garantie de 36 luni. Scaneaza de la distanta fara contact temperatura corporala la nivelul fruntii sau urechii.

De altfel, este perfect nu doar pentru masurarea febrei, ci si pentru temperatura ambientala sau cea a obiectelor. Este extrem de eficient, cu un timp de raspuns de doar 1 secunda, ceea ce-l face ideal pentru mamele cu copii mici. Poate memora ultimele 25 de masuratori, asa incat sa poti urmari progresul sau regresul temperaturii.

Valorile afisate se citesc simplu inclusiv pe intuneric pe afisajul iluminat si are functie de oprire automata dupa 1 minut de neutilizare. La nivelul fruntii, are un domeniu de masurare cuprins intre 34 si 42, 2 grade Celsius (sau 93, 2 – 108 grade Fahrenheit), iar la nivelul camerei cuprins intre 10 si 40 grade Celsius (50 – 104 Fahrenheit). Precizia este de +/- 0, 2 grade Celsius.

 

 

 

 

Laica TH1001

 

Un termometru de frunte ieftin si bun este o achizitie foarte utila mai ales pentru cei cu copii, iar acest model de la Laica digital cu infrarosu din gama BabyLine va usura sarcina parintilor, masurand temperatura rapid si fara a cauza vreun disconfort micutului. Este un produs sigur (nu se poate sparge, nu contine substante toxice) si simplu de folosit.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa sprijini usor sonda de tampla, sa apesi SCAN apoi sa o misti in jurul tamplei. Dupa un interval de 5-30 secunde se emite un semnal sonor si poti citi valorile exacte pe afisajul digital LCD. Poate fi folosit si pentru citirea temperaturii ambientale, efectuand o masuratoare in doar 0, 6 secunde.

Se inchide automat daca nu-l utilizezi 1 minut si functioneaza pe baza de baterie CR2032 (este inclusa). Foarte util daca doresti sa inregistrezi evolutia temperaturii este functia de memorare a ultimelor 25 de valori citite. Masoara de la 22 la 80 grade Celsius si poate afisa si in valori Fahrenheit.

 

 

 

 

Mebby Mother’s Touch

 

Termometrul de frunte Mebby Mother’s Touch e un model digital ce monitorizeaza temperatura eficient, ideal pentru parinti deoarece nu cauzeaza nici un fel de disconfort copilului si citeste rapid valorile, in numai 6 secunde. Cu 24 luni garantie, ofera completa siguranta, nu contine mercur si nu e din sticla.

Este foarte simplu sa “iei temperatura”: termometrul se pune pe deget, se apasa tasta pornire/oprire, se pune pe frunte si se asteapta alarma sonora care indica afisarea rezultatelor pe ecranul LCD foarte usor de citit. Poti monitoriza variatiile cu ajutorul functiei de memorare a ultimei citiri.

Are baterie CR2032 inclusa, iar pentru prelungirea duratei de viata a acesteia, se opreste in mod automat. Include si un manual de utilizare in limba romana. Cu o precizie ridicata, este un termometru modern si are un excelent raport calitate-pret, fiind o recomandare potrivita pentru oricine doreste sa masoare cu fidelitate si simplu temperatura corporala.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status