Trusa machiaj Ruby Rose HB-5000

Am modificat articolul ultima data pe: 27.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

1.1 Trusa machiaj HB-5000Avantaje

Este un produs modular si compactat.

Prezinta o mare diversitate de produse cosmetice.

Ofera nuante corespunzatoare unui spectru larg al culorii.

Are un raport accesibil pret/calitate.

 

Dezavantaje

Multe utilizatoare se plang destul de des de sensibilitatea la socuri mecanice a truselor modulare, in sensul ca acestea sunt mai predispuse la accidente, fiind confectionate din parti diferite prea multe, ca asamblajul sa mai poata fi si durabil.

De cele mai multe ori, o cazatura sau un soc de intensitate medie poate desprinde modulele din suportii de prindere, fisurandu-le sau deteriorand recipientele cu farduri. Acesta nu este un dezavantaj major, deoarece este de ajuns ca manevrarea trusei sa se realizeze cu o mai mare grija, pentru a putea elimina riscul accidentelor neplacute.

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Trusa de machiaj HB-5000 de la Ruby Rose constituie un produs ce se poate situa cu succes in colectia oricarei doamne sau domnisoare care se respecta si ofera o atentie deosebita ingrijirii fetei si aspectului exterior. Unul dintre cele mai importante merite ale acestui model este designul inteligent, compactat, care ii permite sa adaposteasca o multitudine de produse intr-un spatiu foarte restrans.

Produsul este format din module reprezentate de mini-sertare umplute cu produse cosmetice si intercalate cu diferite instrumente pentru machiaj. Dimensiunile totale ale obiectului sunt de 18 x 18 x 7 cm, iar sertarele se deschid facil, etalandu-se ca un evantai cu ajutorul sistemului tip slide. Modelul include si o oglinda de dimensiuni medii, care permite efectuarea machiajului oriunde.

1.2 Trusa machiaj HB-5000

Ca diversitate de optiuni de machiaj pe care le ofera, acest produs se incadreaza printre cele mai bune truse de machiaj compacte de la Ruby Rose. Asadar, pentru machiajul ochilor, produsul include 24 de tipuri de farduri conventionale pentru pleoape, 8 tipuri de fard crema, 1 creion cosmetic pentru ochi si un rimel. Toate aceste componente sunt accesorizate corespunzator cu aplicatoare specifice.

Pentru machiajul buzelor, trusa ofera luciu de buze, luciu de buze tip gloss si un creion destinat conturarii buzelor, pe langa doua rujuri solide si balsam special de intretinere. Machiajul tenului se poate efectua utilizand un sortiment de fond de ten lichid, alaturi de pudra compacta, fard de obraz si chiar doua tipuri de sclipici pentru corp.

 

Modelul mai poate fi considerat drept apropiat de cea mai buna trusa de machiaj Ruby Rose, din perspectiva diversitatii nuantelor de culoare pe care le include. Fardurile insumeaza nu mai putin de 40 de culori diferite, in tonuri mate si sidefate, atat din gama culorilor reci(albastru, violet, verde), cat si din cea a culorilor calde: brun, caramiziu, beige, nuante de pamant si rozuri pastelate.

Luciul de buze ofera posibilitatea alegerii intre 2 nuante diferite, iar rujurile pun la dispozitie utilizatoarei 2 tonuri de rosu intens. Pentru obraz, pudra compacta este disponibila in trei tonuri de culori diferite, iar fardul de obraz in 8 tonuri.

 

Impatimitele machiajului eficient si de calitate vor descoperi in acest model nu numai diversitate, ci si un raport destul de adecvat pret/calitate. Din acest punct de vedere, produsul este o trusa de machiaj ieftina si buna, chiar daca ar putea parea o investitie substantiala. Faptul ca suplineste atat de complex orice tip de machiaj constituie un argument suficient pentru pretul la care produsul este comercializat.

 

Concluzie

Femeile independente, care stiu sa se ingrijeasca si sa dea atentia cuvenita aspectului exterior, vor descoperi in acest model de trusa un aliat eficient, care le va ajuta in efectuarea machiajului pentru orice ocazie si adaptat oricarei circumstante. De asemeni, produsul poate constitui un cadou ideal pentru persoanele pasionate de Makeup Styling.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status