Cea mai buna bicicleta eliptica cu volanta de 10 kg

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.17

 

Cum gasesc cele mai bune biciclete eliptice cu volanta de 10 kg

 

Inainte de achizitionarea unei biciclete eliptice, primul detaliu ce trebuie luat in considerare este scopul si directia exercitiului ce planuiesti sa il urmezi. O componenta foarte importanta a acestor aparate este volanta si greutatea ei. In functie de aceasta este definit si tipul sau dificultatea oferita de bicicleta. De exemplu, bicicletele cu volante de pana la 10 kilograme vor sustine un antrenament relativ usor de indeplinit si sunt deseori recomandate incepatorilor, persoanelor in varsta sau celor ce urmeaza o serie de exercitii fizice pentru recuperare. Fie ca este vorba de exercitii de tonifiere sau de scadere in greutate, bicicleta eliptica este aparatul perfect pentru cei cu un program incarcat si care vor sa isi indeplineasca target-ul activ zilnic, din confortul casei. Dar cum rareori intalnesti pe cineva care sa fi cumparat un astfel de produs in trecut, inca sunt multe intrebari neraspunse. Ca sa iti venim in ajutor, am creat mai jos o lista cu cele mai importante caracteristici pa care trebuie sa le incorporeze cea mai buna bicicleta eliptica:

A.Bicicleta eliptica cu volanta de 10 kg

Programe: unul dintre principalele motive pentru care aparatele de acest gen sunt abandonate in final sau isi pierd fascinatia, este plictiseala. A exersa aceeasi miscare, cu aceeasi viteza si la acelasi grad de dificultate, te va face sa iti pierzi rapid interesul. Din aceasta cauza, devine important ca bicicleta eliptica aleasa de tine sa prezinte un anumit numar de programe presetate de exercitii, oferind diferite grade de dificultate si fluiditate a pedalelor. In acelasi timp, posibilitatea modificarilor sau crearii unui program de exercitiu individual, ofera posibilitatea cresterii eficientei exercitiilor.

 

Volanta si sistemul de franare: volanta si sistemul de franare a bicicletei sunt acele doua componente ce influenteaza direct fluiditatea si dificultatea miscarilor, cat de galagioasa este bicicleta, dar  si durata exercitiilor. Sistemul cel mai eficient de franare este cel magnetic, cu actionare electronica. In felul acesta, sistemul poate fi actionat prin simpla apasare a unui buton. Pentru incepatori, este recomandata o bicicleta cu o volanta de pana la 10 kilograme. Acest sistem incurajeaza exercitiile usoare si rapide, cu un grad de dificultate mediu, perfecte pentru tonifierea muscultaturii si arderea rapida a grasimilor.

 

Consola: consola este piesa ce controleaza modul de functionare a bicicletei. De obicei amplasata in fata utilizatorului, la acelasi nivel cu mainile, consola incorporeaza butoanele si display-ul informativ al bicicletei eliptice. Pe ecran pot fi publicate unele informatii suplimentare, precum distanta parcursa de la inceputul exercitiului, viteza de deplasare, numarul de calorii consumate sau chiar masurarea pulsului. Unele console pot incorpora si un conector pentru smartphone sau iPod, cu chiar boxe sau ventilator. Unele aparate mai performante pot fi chiar rezistente la umezeala, un avantaj demn de luat in considerare, luand in vedere ca mainile utilizatorului vor fi transpirate pe parcursul exercitiilor.

 

 

Circle Cross Diadora

 

1. Circle Cross DIADORACircle Cross de la Diadora este o bicicleta eliptica sport, ce incorporeaza un sistem de franare magnetic cu actionare electronica. Cele 8 nivele de rezistenta vor diferentia exercitiile pe baza dificultatii. Impreuna cu volanta de 10 kilograme, exercitiile vor avea un grad mediu de dificultate, iar pedalele vor putea fi miscate cu usurinta si rapiditate. Greutatea volantei recomanda aceasta bicicleta incepatorilor, celor mai in varsta sau utilizatorilor ce urmeaza un program de recuperare medicala. Bicicleta mobilizeaza si antreneaza muschii picioarelor, spatelui, bratelor si abdomenului. Miscarea specifica a picioarelor si a bratelor va pune practic in forma tot corpul.

Din punct de vedere al functiilor, bicicleta incorporeaza un computer cu afisaj LCD, pe care sunt publicate cateva informatii ajutatoare pentru exercitiile practicate. Pe ecran, utilizatorul poate sa afle timpul trecut de la inceputul exercitiului, distanta parcursa in kilometri, viteza si caloriile consumate. In plus, in manerele aparatului sunt inclusi si doi senzori de masurarea a pulsului. Greutatea maxima suportata de bicicleta este de 150 de kilograme, iar aparatul are si el o greutate de 49 de kilograme. In concluzie, Circle Cross Diadora este o bicicleta eliptica buna, usor de utilizat, indiferent daca ai mai avut sau nu experienta in trecut cu astfel de aparate.

Mai multe detalii puteti citi vizitand SportAddict.ro

 

 

NordicTrack E 12.5

 

2.E 12.5 NordicTrackNordic Track E 12.5 este o bicicleta eliptica profesionala, cu o lungime a pasului ajustabila de la 50 la 58 de cm si un sistem de franare magnetic – Silent Magnetic Resistance. Designul ergonomic al aparatului ofera o pozitie confortabila pe parcursul exercitiilor si eficienta in acelasi timp, pentru a activa principalele grupe musculare. Software-ul bicicletei ofera 24 de nivele de rezistenta, ce pot fi comandate electronic. Greutatea volantei de doar 10 kilograme permite realizarea unor exercitii cu grad de dificultate mediu si este accesoriul de fitness perfect pentru incepatori sau pentru cei ce urmeaza un program de recuperare. In acelasi timp, miscarile fluide si rapide ale pedalelor vor antrena musculatura si vor genera o ardere rapida a grasimilor.

Aparatul are o greutatea totala de 112 kilograme, dar rotile atasate de baza vor usura mutarea sa dintr-un punct in altul al camerei. Consola incorporeaza un display LCD, pe care sunt afisate viteza de deplasare, timpul scurs de la inceputul exercitiului, gradul de rezistenta selectat, numarul de calorii arse, distanta parcursa si inclinatia rampei. In acelasi timp, in manere este prezent si un senzor de masurarea pulsului. Din multe puncte de vedere, Nordic Trac E 12.5  este una dintre cele mai bune biciclete fitness disponibile pe piata, dar pretul va fi unul pe masura.

Pentru mai multe poze cu produsul, click aici

 

 

NordicTrack E 10.0

 

3.E 10.0 NordicTrackNordic track E 10.0 este o bicicleta eliptica semi-profesionala, prevazuta cu o rampa actionata electronic, ce permite o inclinatie cuprinsa intre 10 si 20%. Include si un sistem de franare magnetic, iar impreuna cu cele 22 de nivele de rezistenta, asigura de 5 ori mai multe programe de antrenament pentru o categoria foarte larga de grupe musculare. Miscarea continua  antreneaza muschii picioarelor, spatelui, abdomenului, pieptului si bratelor. Practic, aparatul asigura tonifierea intregului corp.

Greutatea volantei este de 10 kilograme si permite o miscare fluida a pedalelor,oferind posibilitatea unor exercitii rapide si extensive. Pedalele sunt construite in asociere cu un material antiderapant, pentru a fi evitate scaparile sau chiar micile accidente cauzate de neatentie. Consola incorporeaza un display LCD, pe care sunt afisate viteza, timpul si gradul de rezistenta. Senzorii prezenti in manere ofera si cateva informatii cu privire la pulsul utilizatorului pe parcursul exercitiului. In plus, software-ul incorporeaza 24 de programe de antrenament, din care 14 sunt presetate iar 6 au fost create special pentru pierdere in greutate. Desi voluminoasa, bicicleta poate fi pliata si depozitata fara sa ocupe un spatiu foarte mare.

Pentru mai multe detalii, preturi si pareri, click aici!

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...