Cel mai bun frigider profesional

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune frigidere profesionale

 

Ghidul cumparatorului

Frigiderele au devenit indispensabile pentru orice locuinta, cu atat mai mult cu cat aceasta e locuita de o familie numeroasa, unde nevoia de tinere a alimentelor la rece e mai mare. In astfel de situatii, poate fi chiar mai util un model profesional, iar noi te ajutam sa il cumperi.

Tot ce trebuie sa faci e sa consulti urmatoarele pareri despre cele mai bune frigidere profesionale.

 

 

Inainte de a pleca la shopping, e necesar sa te hotarasti asupra unui model. Ai posibilitatea de a cumpara un frigider simplu, cu o usa, un model cu 2 usi, cu congelator in partea superioara sau inferioara, modele side by side, combine frigorifice in stil frantuzesc si chiar racitoare pentru vin.

Cele mai incapatoare si avantajoase energetic raman variantele side by side, ce pot avea un volum chiar si de 600l. Pentru a-ti face o idee si mai clara in legatura cu cat de spatios e frigiderul, poti urmari cate compartimente si rafturi incorporeaza, atat in interior, cat si pe usa.

Un aparat profesional va avea automat o tehnologie superioara de racire, iar noi iti recomandam modelele no frost. La acestea, aerul rece e preparat in afara si introdus in frigider prin fante, ceea ce face ca alimentele sa isi pastreze proprietatile nutritive si textura pentru mai mult timp, iar pungile congelate sa nu fie acoperite cu gheata (curatarea e, deci, mai usoara).

La fel de mult te intereseaza si functiile de siguranta si de confort. Un afisaj electronic e necesar pentru monitorizarea si reglarea temperaturii interioare, o autonomie ridicata iti permite sa tii mancarea la rece pentru cateva ore bune, chiar si cand e luat curentul, modul vacanta mentine o stare de functionare optima cand lipsesti pentru mai mult timp de acasa, iar iluminarea interioara, protectie anti-mucegai si mirosuri urate, precum si sistemul de avertizare pentru usa deschisa sunt alte functii extrem de utile.

Celor care se intreaba unde gasesc frigider profesional, la un pret bun, le raspundem succint: pe Internet!

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Liebherr Premium SBSes 7165

 

E intelept ca atunci cand cauti cel mai bun frigider profesional, sa te axezi pe modelele side by side, care nu doar ca sunt mai incapatoare, insa sunt si mai organizate si beneficiaza de numeroase functii practice. Cu aceste aspecte in minte am selectat din oferta online produsul Liebherr .

Aparatul incorporeaza atat frigider si congelator, cat si un compartiment pentru vinuri si un dispenser pentru gheata. E foarte incapator, avand un volum de 605l, fiind perfect pentru nevoile a 3, 4 persoane. E echipat cu sistem de racire no frost, asa ca stii deja ca pastrarea alimentelor se va face in mod optim. De asemenea, incorporeaza functie de super-racire si super-congelare, functie de vacanta, permite reglarea electronica a temperaturii si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+.

E foarte spatios, frigiderul avand 6 rafturi, 4 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume, iar congelatorul dispune de 5 compartimente. Are iluminare interioara, afisaj LCD si o autonomie de 25 de ore.

 

 

 

 

 

Miele KWT 6831SG

 

In cazul in care esti un mare iubitor de vinuri, insa nu dispui de o pivnita amenajata in care sa il pastrezi, afla ca il poti mentine la rece si cu ajutorul acestui frigider fabricat de Miele. Desigur, este la fel de potrivit si pentru amplasare in baruri sau restaurante. Trebuie spus ca vei putea introduce pana la 178 de sticle, volumul total fiind de 505l.

Bautura se va mentine la o temperatura optima, pe care o poti regla in intervalul +5 si 10°C.  Gradele vor putea fi controlate electronic, prin intermediul panoului tactil. In interiorul acestui frigider profesional pentru vinuri se vor putea mentine 3 zone de temperatura. Usa este realizata din sticla si este tratata cu filtru UV, astfel ca va respinge razele solare.

Interiorul este impartit pe 13 rafturi, confectionate din lemn de salcam si care sunt telescopice. Mirosurile neplacute sunt tinute la distanta de filtrul de carbune activ. Printre dotarile practice putem aminti iluminarea interioara, alarma sonora pentru usa deschisa, precum si un sistem de inchidere cu amortizor.

 

 

 

 

 

Samsung RS7547BHCSP/EF

 

In cazul in care te asteptai sa faci o gaura in buget, pentru a cumpara un frigider profesional, afla ca nu puteai sa te inseli mai tare. Dovada e chiar produsul de fata, care nu doar ca vine cu o oferta avantajoasa, insa nici calitatea promisa nu e mai prejos.

Vorbim de un model side by side, care are un volum de 537l, fiind perfect pentru orice casa in care locuiesc in jur de 4, 5 oameni. Este impartit intre un frigider si un congelator, fiecare avand un spatiu optim de depozitare. Astfel, vei putea tine alimentele la racit pe unul dintre cele 4 rafturi, plus 4 suporturi pe usa si doua compartimente, pentru fructe si legume. In partea refrigeranta, sunt dispuse 3 spatii de congelare.

Asa cum e de asteptat, sistemul de racire e de tipul no frost. Are functie de vacanta, precum si un sistem de avertizare pentru usa deschisa. De asemenea, acest frigider profesional, ieftin si bun, are o autonomie de 12 ore si e foarte silentios.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status