Cel mai bun aparat de vidat alimente Laica

Am modificat articolul ultima data pe: 31.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune aparate de vidat Laica

 

Ghidul cumparatorului

Pentru fiecare dintre noi alimentatia sanatoasa este importanta, dar mersul frecvent la cumparaturi datorita alimentelor rapid perisabile poate fi un impediment. Pentru a mentine produsele proaspete mai mult timp, putem recurge la depozitare in pungi si refrigerare, insa aceasta modalitate nu este eficienta, deoarece permite patrunderea aerului. Daca doriti sa puteti pastra alimentele proaspete pentru o perioada de cinci ori mai lunga decat in mod normal, atunci este momentul sa investiti intr-un aparat de vidat.

A.1 Aparat de vidat Laica

Un brand care ofera aparate de vidat de cea mai buna calitate este Laica. Aceasta este o companie de familie, cu o experienta de peste 40 de ani in activitate, fiind infiintata in anul 1974. Compania este specializata in fabricarea echipamentelor de ingrijire si mentinere a calitatii vietii, cu o functionalitate ridicata si un design deosebit.

Pentru a alege aparatul de vidat Laica potrivit pentru dumneavoastra, trebuie sa luati in considerare tipul aparatului, timpul de functionare, functiile, accesoriile.

 

Tipul: Aparatele de vidat pot fi tip cuva, cu clema, sau duza retractabila. Aparatele de tip cuva sunt folosite cel mai frecvent in scop comercial, datorita marimii, care poate fi incomoda pentru bucataria unei locuinte. Cu toate acestea, daca spatiul va permite, puteti opta pentru acest model de aparat, care functioneaza prin introducerea in cuva a alimentului de vidat impreuna cu ambalajul, care va fi dublu sigilat, pentru a asigura aliminarea aerului.

Aparatele de tip clema necesita pungi speciale, care prezinta canale pentru aspirarea aerului si lichidelor din punga, prin fanta de suctiune a aparatului. Dupa extragerea aerului, punga este sigilata prin presarea capetelor in clem

Aparatele cu duza retractila functioneaza asemanator celor cu clema, sigiland tot prin caldura, insa absoarbe aerul si lichidele cu ajutorul duzei, asadar nu necesita pungi speciale. Acest tip de aparat poate fi folosit si pentru vidarea alimentelor lichide.

 

Timpul de functionare: In timp de majoritatea aparatelor de tip industrial/comercial pot functiona perioade indelungate fara a se supraincalzi, cele de uz domestic au un ciclu de functionare de 20-30 minute, dupa care trebuie facuta o pauza. Asadar, daca obisnuiti sa vidati cantitati mari de alimente, acest aspect este unul de luat in considerare.

 

Functiile: In primul rand, aparatul trebuie sa videze in totalitate, deoarece o cantitate oricat de mica de aer ramasa in punga va determina deteriorarea alimentelor. Pe langa aceasta, el trebuie sa sigileze etans. De asemenea, aveti posibilitatea de a opta pentru un aparat care sa videze atat alimente uscate, cat si umede.

 

Accesorii: Daca doriti un produs multifunctional, care poate fi folosit si pentru dulceturi sau compoturi, atunci optati pentru un model dotat cu capat pentru borcane.

Daca va intrebati unde se gasesc aparate de vidat Laica la un pret bun, atunci va invitam sa apelati la magazinele online. Aici veti gasi modele variate de produse, precum si pareri despre cele mai bune aparate de vidat Laica, pentru a putea face o achizitie informata.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Laica VT3113

 

1.Laica VT3113Cel mai bun aparat de vidat Laica este modelul VT3113. Aparatul este un model tip clema, care poate fi folosit pentru vidare si sigilare, sau doar sigilare in cazul utilizarii rolelor. Acesta are o putere de 18 W si functioneaza cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Produsul este pus in functiune prin apasarea butonului O/I, iar indicatorul luminos semnalizeaza utilizarea aparatului. Daca indicatorul este stins, aparatul este oprit, daca are o intensitate scazuta, este conectat la sursa de curent, iar daca lumineaza intens, atunci este in functiune. Compresorul are o putere de aspirare de 650 de mBar si o capacitate maxima de 12 litri pe minut.

Modelul are o greutate de 2,2 kilograme si dimensiunile de 385 x 176 x 78 mm, asadar nu va ocupa foarte mult spatiu in bucataria dumneavoastra. Acesta este prevazut cu suport pentru rola de pungi, iar latimea maxima a pungilor ce pot fi folosite cu acest aparat este de 280 mm. Produsul poate fi folosit atat pentru vidare umeda, cat si uscata, si beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni.

 

 

 

Laica VT3112

 

3.Laica VT3114Daca doriti sa achizitionati un aparat de vidat ieftin si bun, atunci modelul VT3112 este una dintre optiunile care va sunt la dispozitie. Pe langa pretul ceva mai mic fata de modelul precedent, acesta are si functiile adaptate pentru uz domestic, compresorul avand o capacitate maxima de doar 9 litri pe minut.

Cu toate acestea, aparatul poate fi utilizat cu succes si in scop comercial, avand o putere mare, de 90 W si o putere de aspirare de 750 mBar. Modelul poate fi utilizat pentru vidare umeda, vidare uscata, vidare si sigilare, sau sigilare fara vidare. Acesta are o greutate de 1,3 kilograme si ocupa spatiu limitat in bucataria dumneavoastra, avand dimensiunile de 370 x 140 x 74 mm.

Latimea maxima a pungilor compatibile cu aparatul Laica VT3112 este de 300 mm. Aparatul beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani si se comercilizeaza insotit de o rola cu 10 pungi de 22 x 30 cm si manual de utilizare in limba romana.

 

 

 

Laica VT3114

 

1.Laica VT3113Un alt model de aparat de vidat Laica potrivit pentru dumneavoastra este VT3114. Acesta utilizeaza un compresor de mare putere, 750 mbar, insa spre deosebire de modelele precedente, aceasta este variabila. Asadar, in cazul acestui produs, puteti alege intre o presiune de vidare normala si una turbo.

Totodata, compresorul are capacitatea maxima de 9 litri pe minut. Aparatul poate indeplini functiile de sigilare, vidare uscata, vidare umeda, vdare si sigilare sau sigilare vidare. Comanda aparatului se face prin patru butoane: Automatico/Stop- pune aparatul in functiune, Salda- sigilare, Alimenti si Aspirazione.

Butonul Alimenti permite adaptarea timpului de sigilare in functie de alimentul ambalat, acesta fiind mai scurt pentru alimente uscate si prelungit pentru alimente umede. In acelasi timp, butonul Aspiratione permite reglarea presiunii de vidare, oferind posibilitatea de a alege intre modul normal pentru alimentele fragile si modul turbo pentru restul alimentelor. Modelul mai este prevazut cu indicatoare luminoase, care semnalizeaza tipul de functionare, sigilare sau vidare, si functiile selectate. Aparatul poate fi folosit impreuna cu pungi ce au o latime maxima de 300 mm.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status