Cel mai bun dezumidificator Trotec

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare Trotec

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Trotec TTK 51 E

 

Conform raportului calitate/pret, cel mai bun dezumidificator Trotec este modelul TTK 51 E. Potrivit pentru spatii de pana la 31 metri cubi, dispozitivul are o capacitate maxima de 16 litri / zi si un debit de aer de 126 mc /h. Multumita higrometrului reglabil, aparatul va tine sub control umiditatea chiar si atunci cand nu esti acasa, si va face asta cu un consum minim de energie.

Exista 7 optiuni de umiditate maxima la care aparatul poate fi setat sa isi inceapa functionarea – sau poate fi pornit sa functioneze permanent. Datorita filtrului de aer lavabil integrat, TTK 51 E contribuie la controlul inmultirii bacteriilor si reduce incarcatura de praf din aer. Umplerea rezervorului de apa este indicata luminos, dupa care aparatul se opreste automat.

Daca doresti sa eviti acest neajuns in perioadele lungi in care lipsesti de acasa, dispui de optiunea de a conecta un furtun de evacuare a apei direct in reteaua de canalizare. Face parte din acele dezumidificatoare Trotec, ieftine si bune, asadar, nu implica un cost extrem de mare. De multe ori face parte din gama de dezumidificatoare Trotec Alecoir sau eMag.

 

 

 

Trotec TTK 40 E

 

Un dezumidificator Trotec, ieftin si bun, pe care ti-l recomandam pentru uz casnic este modelul TTK 40 E. Parametrii sai de functionare ii permit sa extraga o cantitate maxima de 14 litri de apa / 24 de ore, cu ajutorul unui debit de aer de 100 metri cubi pe ora. Recomandat pentru spatii de pana la 25 metri patrati, dispozitivul poate fi setat sa asigure un control permanent al umiditatii din incapere, multumita higrostatului reglabil.

Astfel, poti selecta nivelul de umiditate dorit, cand cumperi acest dezumidificator de le eMag, iar el se va opri automat atunci cand ajunge la nivelul indicat. Display-ul digital este in mod deosebit apreciat de catre cumparatori, deoarece datorita lui, setarile aparatului sunt usor de programat si de urmarit.

Rotile de transport ale acestui dezumidificator Trotec, TTK 40 E, il fac usor de mutat dintr-o incapere in alta, iar functia de dezghetare automata si domeniul de functionare la temperaturi intre 5 si 32 grade Celsius il transforma intr-un ajutor de nadejde inclusiv in spatiile nelocuite pentru perioade lungi de timp. E o buna varianta daca esti in cautarea unor dezumidificatoare Trotec, la preturi bune.

 

 

 

Trotec TTK 100 E

 

Pentru specialisti sau pentru posesorii unor spatii de dimensiuni mari, recomandam un dezumidificator industrial cu o capacitate de extractie de 30 de litri pe zi si un debit de 220 metri cubi pe ora. Adecvat spatiilor de pana la 90 metri patrati, aparatul este apreciat pentru eficienta mare si pentru usurinta de manevrare a setarilor, usurinta oferita de diplay-ul digital extrem de clar, care iti permite sa urmaresti valorile de temperatura si umiditate a aerului.

Timerul integrat poate fi setat oriunde intre 1 si 12 ore, astfel incat aparatul se poate opri automat pentru a economisi energie. Functionarea sa poate fi controlata si cu ajutorul higrostatului reglabil, care il face sa se opreasca atunci cand in spatiul in care e instalat s-a atins nivelul de umiditate dorit.

Poate functiona pana ce rezervorul de apa necesita golire – functia de protectie la preaplin facandu-l sa se deconecteze automat – sau poate functiona cu un furtun de evacuare conectat, pentru dezumidificare permanenta.

 

 

 

 

Ghidul cumparatorului

Umiditatea crescuta poate reprezenta o problema atat in spatiile de locuit, cat si in cele industriale. In locuinte, ea favorizeaza aparitia mucegaiului, cu atatea implicatii negative pentru sanatate. La scara industriala, excesul de umezeala deterioreaza produsele expuse acestor conditii. Un dezumidificator de calitate face parte din echipamentul lucratorilor in domeniul constructiilor, datorita lui putandu-se accelera operatiunile de tencuire si zugravire chiar si in anotimpurile reci. Ca sa te bucuri cu adevarat de eficienta unui asemenea echipament, te sfatuim sa optezi pentru un producator consacrat, Trotec fiind unul dintre cele mai elocvente exemple.

 

Producator de umidificatoare si dezumidificatoare, aparate de ventilatie si de aer conditionat dar si de o gama variata de scule si unelte, Trotec este un nume cunoscut in randul profesionistilor. Colaborarile lor cu nume precum BMW, Daimler, Siemens, Ford, BASF, Adidas, Coca-Cola si nu numai, reprezinta cele mai bune referinte in ceea ce ii priveste.

Daca e sa iei in calcul cele mai pertinente pareri despre cele mai bune dezumidificatoare Trotec, primul parametru pe care trebuie sa il ai in vedere este capacitatea. Ea iti indica ce cantitate de apa va extrage unul dintre cele mai bune dezumidificatoare Trotec in 24 de ore de functionare, dintr-un spatiu dat. In functie de acest parametru, exista produse de uz casnic – cu o capacitate de aproximativ 10-15 litri/24 de ore, adecvate spatiilor de pana la 20 metri patrati – si produse de uz industrial. De exemplu, dezumidificatorul Trotec TTK 100 S sau Trotec TTK 90 E au o capacitate de extractie de 30 de litri pe zi.

Randamentul energetic este indicat de puterea dispozitivului ; din acest punct de vedere, o alegere inteleapta trebuie sa tina seama de suprafata de lucru si de conditiile de umiditate. Celor care se intreaba unde gasesc dezumidificator Trotec la un pret bun le amintim de deosebita utilitate a unor functii suplimentare de tipul optiunilor de programare, de detectie a nivelului de umiditate sau de dezghetare automata.

Iti prezentam in acest ghid trei dintre cele mai apreciate produse din aceasta categorie, printre care suntem siguri ca vei gasi produsul dorit – sau un punct solid de plecare in cercetarile tale de piata. Multe dintre ele pot fi gasite si daca vei cauta dezumidificatoare Trotec la Altex sau in alte magazine stationare sau online.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status