Cel mai bun sistem de alarma wireless

Am modificat articolul ultima data pe: 05.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de alarma wireless

 

Ghidul cumparatorului

Desi ai fi tentat sa crezi ca nu iti va fi sparta vreodata locuinta, in realitate stii ca nu ai nici o certitudine in acest sens, mai ales daca locuiesti la parter sau stai la casa. Tocmai de aceea trebuie sa iei masuri, incepand cu instalarea unui sistem de alarma. Pentru a nu impanzi casa cu fire, iti sugeram un model cu wireless. Iata de ce trebuie sa tii cont cand alegi, conform celor mai avizate pareri despre cele mai bune sisteme de alarma wireless existente:

Kit-ul consta intr-o unitate centrala si senzori wireless, pe care ii montezi prin casa (la ferestre, usi, garaj, acoperis, etc.), pentru a detecta orice patrundere prin efractie in zona monitorizata. Senzorii, care pot fi de miscare (sesizeaza temperatura corporala in timpul trecerii prin raza lor) sau magnetici (consta in doua componente, fiecare fixandu-se, de exemplu, pe usa si pe toc, asa incat sa faca contact, si declansandu-se cand sunt despartiti) vor comunica cu unitatea, care la randul sau va avea integrat un lacas special, pentru introducerea unei cartele SIM.

Pentru protectie completa, poti alege un dispozitiv cu o distanta de transmisie de pana la 100 de metri de la unitatea principala. In plus, poti aseza senzori in jurul si pe la colturile casei, pentru a monitoriza intreg perimetrul.

Unitatile au un numar fix de senzori acceptati (chiar si 100), iar dupa introducerea numarului de telefon in sistem, vei primi apel sau SMS, in momentul in care alarma se declanseaza (de exemplu, cand cineva deschide geamul din afara). Pentru ca sunetul sa fie auzit de trecatori si de vecini, acesta trebuie sa emita cel putin 100 dB.

Un dispozitiv performant va dispune de dotari precum posibilitatea de apelare a unui numar de urgenta (sau mai multe), de identificare a senzorului declansat, asa incat sa stii exact pe unde se incearca patrunderea, cu armare/dezarmare de la distanta, cu LED-uri pentru indicarea starilor de functionare, etc. Pentru a fi protejat si in timpul unei pane de curent, un sistem de back-up si o autonomie de cel putin 24 de ore sunt necesare.

Te intrebi, poate: “Unde gasesc sistem de alarma wireless, la un pret bun”? Iti raspundem: “Pe Internet!”. Uite cateva exemple:

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

PNI SafeHouse PG300 

 

Nu accepti compromisuri si vrei cel mai bun sistem de alarma wireless? S-ar putea sa te convinga produsul PNI, care e fiabil, performant si vine si cu un pret avantajos. Acesta e echipat cu 10 zone de alarma, fiind inclusi 7 senzori wireless, care la randul lor contin cate 10 detectori fiecare, precum si alti 3 senzori cu fir. Vei putea instala detectori care sa te protejeze nu doar de hoti, dar si de fum, de gaz, de incendiu, etc. Distanta de transmisie e de pana la 100m, in camp deschis, suficient chiar si intr-o casa mare.

Te poti ocupa singur de montare, intrucat pachetul include toate accesoriile necesare acestui pas, alaturi de 1 senzor de miscare, unul magnetic, o sirena de interior, un alimentator de 220V, pentru unitatea de comanda, si 2 telecomenzi wireless, pentru control.

Prin intermediul cartelei SIM, vei fi anuntat in caz de incident prin sms sau apel. Protectia nu va scadea nici cand se va lua curentul, intrucat incorporeaza o baterie de rezerva.

 

 

 

 

 

Digiguard Defender K3 

 

Iata un kit cu alarma, cu ajutorul caruia nici un posibil hot nu va reusi sa-si faca de cap in casa ta. Sistemul are o suprafata de operare de 100mp si foloseste o linie de telefonie fixa (RDS, Romtelecom), pentru a semnala declansarea alarmei. Vei putea introduce pana la 6 numere de telefon, putand fi anuntati atat membrii familiei, dar si o firma de paza sau Politia.

Monitorizeaza in 5 tipuri de zone: inchisa, instant, de urgenta, acasa si cu intarziere, iar setarile, precum si armarea si dezarmarea se fac de la unitatea centrala. Sistemul include 32 de senzori wireless si 7 cu cablu, iar daca instalezi detectori magnetici la usa de la intrare, la garaj sau la fereastra, ii poti programa sa se declanseze doar noaptea. De asemenea, pentru armare totala, ai la dispozitie senzorii activi de miscare.

Produsul are protectie la interferente (nu se va declansa degeaba!), are afisaj LED, ce indica zona de efractie, poate fi activat si oprit de la distanta si are back-up ce mentine alimentarea timp de 24 de ore, in caz de intrerupere de curent.

 

 

 

 

 

PNI 2700A 

 

Iata si un sistem de alarma wireless, ieftin si bun, perfect pentru locuinta, locul de munca, magazine, etc. Acesta poate acoperi 7 zone de efractie, la care poti lega senzori de detectie, fie de miscare sau magnetici, cu mod de functionare standard, inteligent, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie, etc. Indiferent care se va declansa, unitatea iti va oferi informatii detaliate privind situatia. Controlul va fi facil, existand doua telecomenzi, pe care le poti tine in locuri diferite.

Dispozitivul permite o armare inteligenta, in care alarma nu e pornita in caz de miscare in interiorul zonei monitorizate, ci doar in momentul unei tentative de patrundere in spatiul protejat. Va apela pana la 6 numere, introduse de tine, si poate anunta chiar si un dispecerat de paza.

De mentionat ca distanta de lucru e de 100 m in camp deschis, oferind siguranta indiferent de marimea locuintei si a teritoriului. Sirena e destul de puternica, emitand 110 dB.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status