Cea mai buna veioza de birou cu LED

Am modificat articolul ultima data pe: 23.09.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune veioze de birou, cu LED

 

Ghidul cumparatorului

Probabil ca ai intampinat de multe ori situatia neplacuta in care nu ai putut sa iti desfasori activitatea in conditii optime, din cauza ca nu ai avut o sursa de iluminat corespunzatoare. Iar daca din acest motiv ai ajuns la ghidul nostru despre veioze de birou cu LED, la un pret bun, iti recomandam sa il citesti cu mare atentie, pentru ca la final sa fii multumit de achizitia facuta.

 

 

Pentru inceput, iti vorbim despre categoriile de veioze pe care le vei putea intalni in magazinele de profil. Ele sunt in numar de trei si se impart in urmatoarele tipologii: cu tija sau capul ajustabile, cu prindere (cu ajutorul unei cleme) si cu lupa.

Veiozele care au tija ajustabila (sau capul) sunt cele mai practice produse dintre toate cele enumerate de noi. Acest fapt se datoreaza posibilitatii de a putea indrepta sursa de iluminare exact spre locul unde ai nevoie.

Cea de-a doua tipologie de produs, care se prinde prin intermediul unei cleme, se aseamana cu cele dintai mentionate, doar ca sursa de lumina va fi indreptata de sus in jos.

Produsele cu lupa sunt foarte apreciate de persoanele care lucreaza in domenii care presupun o atentie sporita, fixata pe detalii.

A doua caracteristica este legata de dimensiunile pe care le are produsul, importanta mai ales pentru cei ce nu dispun de un birou ori de un spatiu de depozitare prea generos. Asa ca, noi iti aducem la cunostinta faptul ca latimea unei asemenea veioze se incadreaza in intervalul de 10-15 centimetri, iar inaltimea intre 40 si 45 de centimetri. Aceste valori fac ca produsul sa fie foarte ergonomic si accesibil oricui, indiferent de cat loc liber dispune.

In plus, verifica si numarul surselor de iluminare, astfel incat sa te asiguri ca vei avea parte de intensitatea dorita. De regula, veiozele cu LED au o singura sursa de lumina. In ceea ce priveste gradul de intensitate, iti recomandam sa optezi pentru un produs care sa aiba mai multe niveluri, o valoare optima fiind 5.

Lumina poate fi calda sau rece, de preferat fiind prima optiune mentionata, pentru ca este mai prietenoasa cu ochii tai.

De asemenea, durata de viata a acestor lampi este destul de mare, un bec ajungand sa „reziste” si pana la 10000 de ore.

In ultimul rand, este nevoie sa stii cate ceva si despre tipul de alimentare al produsului, avand ocazia de a alege intre o varianta cu acumulator si una care se conecteaza la retea.

De asemenea, foarte multe pareri despre cele mai bune veioze de birou cu LED spun ca produsele de acest gen sunt mult mai practice cu un intrerupator de tip Touch, in locul celui cu buton.

Noi am selectat cateva asemenea produse din magazinele online, care pot oferi, de multe ori, reduceri semnificative de pret, dar si de timp petrecut pana la finalizarea achizitiei. Iata-le:

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

TaoTronics TT-DL16

 

Brandul TaoTronics este deja recunoscut pentru produsele de calitate, dar si performante pe care le fabrica. Acelasi lucru il putem spune si despe veioza TT-DL16, care face parte din categoria cu tija si cap ajustabile. Tija se ajusteaza pana la un maximum de 180 de grade, gatul pana la cel mult 145 de grade, iar capul de iluminare pana la 180 de grade. Date fiind caracteristicile mentionate, tu iti vei putea face treaba in cele mai bune conditii.

Chiar daca biroul sau camera ta nu dispun de prea mult loc liber, fiind deja usor aglomerate, iti spunem ca acest produs are o inaltime de 43 de centimetri. Lampa are o singura sursa de iluminare, dar acest lucru nu reprezinta un dezavantaj, pentru ca becurile LED au o putere destul de mare. In plus, vei putea seta intensitatea in cel mult 5 moduri, in functie de nevoia ta de moment.

Veioza se alimenteaza la retea si se aprinde/stinge printr-o simpla atingere, ceea ce inseamna ca este foarte practica.

 

 

 

TaoTronics TT-DL19

 

Modelul TT-DL19 poate fi ideal pentru momentele cand ai nevoie sa muncesti, sa pictezi sau sa faci orice alta treaba importanta, in conditii de siguranta. Cei de la compania TaoTronics ofera o lampa Smart, a carei tije se poate ajusta pana la un maximum de 145 de grade, iar capul pana la cel mult 135 de grade, in functie de ce nevoi ai.

Vei putea amplasa acest produs in birou in care lucrezi, in dormitor ori chiar in camera copilului, pentru a-si putea face temele, deoarece are o inaltime de 42 de centimetri, iar latimea este moderata, de pana in 15 centimetri. In plus, chiar daca veioza are doar o sursa de iluminare (cu o clasa energetica A++), intensitatea ei va putea fi setata in 5 niveluri.

Produsul functioneaza in urma alimentarii la retea, iar intrerupatorul este de tip Touch, astfel ca lampa se utilizeaza cu mare usurinta.

 

 

 

Smart Grid TD01r

 

Camera copilului tau are nevoie de o veioza de birou cu LED, ieftna si buna, cu ajutorul careia sa isi faca temele, ca citeasca ori sa picteze? Atunci noi te sfatuim sa investesti pentru a-ti achizitiona acest model, fabricat de catre cei de la Smart Grid. Bratul lampii este ajustabil si rotativ, pentru ca cel mic sa poata indrepta sursa de luminare catre orice loc isi doreste.

Veioza cu LED prezinta dimensiunile de 41 de centimetri in inaltime si 10 centimetri pe latime, astfel incat o vei putea aseza oriunde, pe birou ori chiar pe noptiera, daca juniorul obisnuieste sa citeasca inainte de culcare. Intensitatea poate fi setata in 3 niveluri diferite, prin intermediul unui buton.

Si pentru ca este un produs special pentru copii, el a fost realizat pentru a putea fi utilizat in conditii sigure. Date fiind aceste detalii, iti spunem ca nu se alimenteaza la priza, ci cu ajutorul unui acumulator, care are o durata de viata de peste 12 ore.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status