fbpx

Cel mai bun curatitor cu presiune Michelin

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

 

Cum aleg cele mai bune aparate de curatat cu presiune Michelin

 

Ghidul cumparatorului

Menajul gospodariei este o sarcina careia ii acordam atentie deosebita si dorim adesea sa o efectuam cat mai usor, eficient, dar si intr-un timp scurt. Pentru persoanele care locuiesc la casa, volumul de munca creste, deoarece pe langa igienizarea interiorului locuintei, este necesara si ingrijirea zonelor exterioare caminului precum gradina sau curte. Curatitoarele cu presiune pot inlocui cu succes vechile metode de igienizare, usurandu-va sarcinile si fiind un real ajutor in curatarea diferitelor suprafete din gospodarie precum trotuarul, pavelele, gardurile, peretii exteriori, mobilierul de gradina, dar si bicicleta, automobilul personal sau diferite utilaje.  Daca v-ati hotarat sa achizitionati un aparat din categoria celor produse de brandul Michelin, va propunem o serie de criterii ce va pot fi de folos in alegerea pe care o faceti:

 

A

Tipologie: analizand modelele ce se comercializeaza la momentul actual, veti constata ca exista aparate de curatat care actioneaza cu apa rece si cele care utilizeaza apa calda. Diferenta dintre cele doua tipuri consta in faptul ca, produsele ce folosesc apa calda, au o performanta imbunatatita de curatare, fiind cel mai adesea profesionale si cu pretul mai ridicat.

 

Presiunea: este un aspect esential de urmarit in cazul acestor tipuri de masinarii. Cu cat apa va actiona cu o forta mai mare, cu atat veti putea elimina mai repede si cu usurinta chiar si cele mai dificile tipuri de murdarie de pe obiecte, insa si costul de achizitie al produsului va fi mai ridicat. Presiunea apei este masurata in bari, iar un dispozitiv de acest gen atinge intre 100 si 150 de bari. Luati in calcul inainte de a achizitiona aparatul, ce fel de suprafete veti curata, deoarece este posibil ca unele materiale precum tabla, carton sau plastic sa isi modifice forma, sub actiunea unei presiuni prea ridicate.

 

Materialul: va oferi rezistenta in timp aparatului si va asigura o utilizare pe o perioada cat mai indelungata. O masina de curatat de calitate superioara are corpul de pompa realizat din alama si pistonul din ceramica, aceste fiind materiale durabile si mai ales rezistente la rugina.

 

Accesorii: daca aveti mai multe feluri de suprafete ce urmeaza sa le igienizati, este recomandabil sa  va orientati catre modele ce au incluse o serie de instrumente aditionale, ce va vor permite sa curatati cat mai multe obiecte din gospodarie. Cele mai multe produse de pe piata ofera accesorii precum: lance, extensie pentru lance, rezervor pentru detergent, pistol pentru spalare sau duza de mare presiune.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Modelul MPX100

 

1.Michelin MPX100Din seria produselor fabricate de catre Michelin, se distinge un dispozitiv accesibil ca pret, fiind alegerea potrivita pentru persoanele care si-au propus sa aloce un buget redus pentru achizitionarea unui curatitor cu presiune. Veti gasi in acest model o solutie potrivita pentru igienizarea unei game largi de suprafete exterioare din gospodarie, dar si a utilajelor sau masinilor.

Puteti uita de drumurile facute la spalatorie, deoarece veti curata eficient automobilul dumneavoastra apeland la aparatul de fata. Dispozitivul functioneaza pe baza de apa rece, are un motor universal cu perii de bobinaj din cupru si este echipat cu o pompa axiala de mare presiune din aluminiu. Motorul masinii atinge o putere de 1300 W si ofera o presiune maxima de 100 bari, astfel randamentul generat se poate incadra in categoria medie. In ceea ce priveste debitul de apa utilizat, aparatul inregistreaza valoarea de 360 litri pe ora. Alimentarea este realizata la reteaua electrica prin intermediul unui cablu ce are lungimea de 5 m.

Totodata, furtunul inclus are 3 m, lungime suficienta ce asigura o manevrabilitate sporita in timpul procesului de igienizare. Modelul are un design ergonomic, ce ofera usurinta in utilizare si beneficiaza, de asemenea, de un sistem de oprire automat T.S.S. Drept accesorii veti primi: pistol pentru spalare, lance si tambur pentru furtun.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul MPX100R

 

2.Michelin MPX100RMichelin MPX100R constituie o alta varianta economica a unei masini cu presiune oferita de acest producator. Pretul avantajos al produsului ofera accesibilitate pentru o vasta categorie de potentiali utilizatori. Asadar, daca va doriti un aparat de curatat cu presiune eficient, dar care sa nu solicite o suma considerabila, modelul de fata este alegerea potrivita.

Dispozitivul utilizeaza apa rece, are un motor universal cu perii de bobinaj din cupru si este echipat cu o pompa axiala de mare presiune din aluminiu. Motorul masinii atinge o putere de 1300 W, iar presiunea maxima de 100 bari va suficienta pentru curatarea automobilului personal, a bicicletelor sau a diferitelor suprafete si a mobilierului din gradina. In ceea ce priveste debitul de apa utilizat, aparatul inregistreaza valoarea de 360 litri pe ora.

Poate fi manevrat cu usurinta, are un design egonomic, greutate relativ scazuta de 6,5 kg si de asemenea, include un maner si roti mobile, pentru a fi transportat fara dificultate. Pentru fiabilitate crescuta, dispozitivul are prevazut un sistem de oprire automat T.S.S. Cablul de alimentare are lungimea de 5 m, iar furtunul 3 m, dimensiuni suficiente, ce va permit sa actionati pe o raza considerabila. Va sunt oferite drept accesorii un pistol pentru spalare, lance si rezervor pentru detergent.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul MPX150HP

 

3.Michelin MPX150HPModelul MPX150HP este un aparat profesional ce actioneaza utilizand apa calda si va fi potrivit pentru persoanele care si-au propus sa achizitioneze cea mai buna masina de curatat cu presiune. Datorita randamentului crescut, veti obtine cele mai bune rezultate pentru curatiri auto sau pentru utilajele agricole, dar si pentru igienizarea suprafetelor extinse cu grad ridicat de murdarie, dispozitivul meritandu-si, astfel, pe deplin investitia.

Motorul masinii atinge o puterea impresionanta de 3000 W si este de tip electric monofazat cu inductie si protectie termica, iar presiunea ridicata de 150 de bari va garanta eficienta maxima in sesiunile de curatare pe care le veti desfasura. Produsul exceleaza si in ceea ce priveste debitul de apa, inregistrand o valoare de 630 litri pe ora. Are in componenta materiale de o calitate superioara ce asigura durabilitate, pompa cu 3 pistoane fiind fabricata din ceramica, iar capul din alama.

De asemenea, boilerul vertical inclus este realizat din otel rezistent si este proiectat sa se opreasca in cazul in care exista scurgeri de apa. Modelul este prevazut cu avertizoare luminoase pentru tensiunea de alimentare, pentru combustibil si aprindere. Totodata, aveti posibilitatea sa reglati temperatura apei prin intermediul unui termostat. Lungimea cablului de alimentare este de 5 m, iar a furtunului de 10 m. Accesorizarea este corespunzatoare si include: lance, pistolet cu sistem de blocare a tragaciului impotriva actionarii accidentale, furtun si duza de mare presiune.

 

button 2

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status