Cel mai bun curatitor cu presiune Makita

Am modificat articolul ultima data pe: 30.03.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate de curatat cu presiune Makita

 

Ghidul cumparatorului

Cand vine vorba despre unelte de mare putere utile in gospodarie, brandul Makita poate fi mentionat ca fiind foarte respectat si popular in topul achizitiilor din Romania. Orice gospodar va sti sa aprecieze un fierastrau electric, o bormasina sau chiar un curatitor cu presiune Makita. Aceasta tipologie de dispozitiv a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata, pentru ca permite efectuarea rapida a curateniei, in special atunci cand locuiesti la casa. Poti igieniza facil pereti, alei, obiecte de mobilier sau chiar autoturismul, fara eforturi considerabile, doar cu ajutorul presiunii apei sau aerului. Daca esti un adept al tehnologiei de calitate si al performantelor garantate, atunci cu siguranta vei cauta sa achizitionezi un curatitor cu presiune cu buget bun, mai ales din noua gama de produse puse in circulatie de Makita. Ai cea mai mare libertate de alegere pe internet, deoarece online gasesti orice model cauti. Totusi, iti recomandam sa analizezi niste indicatori de performanta clari si concisi.

A.Curatitor cu presiune Makita

Tipul: reprezinta primul aspect pe care il vei considera, mai ales pentru ca trebuie sa adaptezi metoda de igienizare folosita la necestatile personale. Makita iti pune la dispozitie doua modele de ustensile: masinile de curatat cu presiune si suflantele. Primele modele utilizeaza apa presurizata dincolo de valoarea de 100bar. Jetul obtinut astfel este foarte puternic, indepartand multe impuritati de pe majoritatea suprafetelor. Cea de-a doua categorie foloseste presiunea aerului si poate fi utilizata chiar si pe post de aspirator, in unele situatii. Diferenta se observa la nivelul posibilitatilor de igienizare. Daca vrei sa achizitionezi cel mai bun curatitor cu presiune auto, atunci o masina conventionala de mare putere e ceea ce cauti. In cazul in care doresti o ustensila pentru indepartarea prafului acumulat in diferite locuri si a frunzelor de pe alei sau din gradina, o suflanta este mai indicata.

 

Performantele: se masoara in functie de caracteristicile tehnice ale produsului vizat. Aveti grija sa analizati presiunea apei sau volumul de aer utilizat in timpul functionarii de catre aparatul respectiv. Puterea motorului poate fi un indice bun, nu numai prin prisma randamentului, ci si din perspectiva consumului energetic.

 

Manevrabilitatea: va fi considerata indeajuns de notabila pentru a fi verificata. Imaginati-va ca aveti nevoie nu numai de un dispozitv performant, ci si de unul usor de utilizat. Dimensiunile si greutatea, accesoriile, furtunul curatirorului cu presiune ales si multe alte aspecte pot fi evaluate pentru a deduce cat de usor va fi manuit acesta. Rotile de transport si manerele ergonomice sunt si ele atu-uri care permit folosirea confortabila si fiabila.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Turbojet HW102

 

1.MAKITA HW102Cei care cauta un curatitor cu presiune cu buget redus de achizitie vor aprecia acest model conventional de putere medie, care va reusi sa efectueze eficient igienizarea spatiilor, obiectelor sau mobilierului din gospodarie. Dispozitivul incorporeaza un motor electric robust cu schimbarea periilor de carbon, ce dezvolta 1300W putere si se alimenteaza la reteaua electrica la 220V.

Asadar, consumul energetic va fi unul moderat, masina functionand cu o presiune maxima de 100 bar. Pompa Triplex cu piston axial este controlata printr-un disc frontal, ce asigura deplina fiabilitate la functionare. Ea este protejata de un filtru de apa special. Presiunea este suficienta pentru a spala orice tip de murdarie, prin puterea jetului de apa. Debitul utilizat este indicat la valoarea de 360 de litri de apa pe ora, consum considerat conventional pentru majoritatea acestor electrocasnice. Aparatul este usor, avand o greutate de aproximativ 10Kg si se manevreaza facil, pe baza manerului retractabil din aluminiu si a rotilor. Dispozitivul este accesorizat cu urmatoarele instrumente: bidon pentru detergent, cupla pentru furtun, lance cu duza, furtun de presiune si pistol special.

Restul facilitatilor si confortul la utilizare sunt asigurate de sistemul de cuplare rapida sau de cel pentru pastrarea furtunului si pistolului, de buzunarul pentru lance, prin locasul pentru rezervorul de detergent si de compartimentul pentru cablul de alimentare. Garantia este valabila 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Turbojet HW121

 

2. MAKITA HW121Modelul Turbojet HW121 este una dintre cele mai avansate variante ca tehnologie, din categoria curatitoarelor de mare putere, de unde rezulta deopotriva eficienta indelungata, dar si un cost de achizitie ceva mai considerabil.

Caracteristicile tehnice includ un motor de mare putere, 1800W, ce genereaza presiuni maxime de 130 bar. Din asta rezulta randamentul ridicat in indepartarea impuritatilor de pe numeroase tipuri de suprafete si un debit de apa de 390l pe ora, specifica unui model puternic. Veti igieniza cu succes curti, gradini, alei, pereti, fatade si terase, cu ajutorul unei pompe Triplex din aluminiu si a pistoanelor din inox, elemente ce garanteaza durabilitate maxima. Accesoriile ce insotesc acest produs permit utilizarea preferentiala, in diferite trepte de presiune. Aveti la dispozitie un pistol de metal, cap de lance cu debit reglabil duza pentru spuma, perie si duza turbo .

Designul este extrem de ergonomic, facand modelul usor de utilizat, pe baza rotilor mari pentru transport, a furtunului de 8m cu desfasurator cu blocare automata si a manerului cu grip comod. Functia Total-Stop-System si conectorii usor de montat contribuie la o utilizare confortabila. Dispozitivul cantareste 17Kg si are dimensiuni de 58.4 x 44 x 42.4 cm. O garantie de 24 de luni se adauga pachetului oferta.

 

button 2

 

 

 

 

Turbojet HW111

 

3.MAKITA HW111Orice recomandari de forum la un curatitor de presiune de calitate vor include si varianta Turbojet HW111, o masina cu performante de exceptie, ce beneficiaza si de un discount de 3%, mai nou. Aparatul este compus dintr-un motor universal de mare putere, de 1700W, echipat cu perii colectoare.

Pompa de tip Triplex este prevazuta cu piston axial si confectionata din aluminiu, protejata suplimentar cu ajutorul unui filtru. Aceasta permite un randament optim si durabilitate la utilizarea moderata. Dispozitivul va folosi o presiune maxima de 110 bar, corelata la un debit cu valori de 370 litri pe ora, cifra considerata conventionala pentru aproximativ toate masinile din aceasta categorie.

Cand vine vorba de accesorii, curatitorul cu presiune HW111 este echipat corespunzator: cap de lance, cupla cu filtru pentru furtun 3/4, furtun de presiune, lance reglabila, lance rotopower, perie, pistol si prelungitor de lance. Veti manevra foarte usor produsul, deoarece particularitatile de design includ: un furtun cu insertie metalica, manerul ergonomic, cuplajul rapid al furtunului nu numai la pistol, ci si la masina, rezervorul intern pentru detergent, compartimentele speciale pentru accesorii si cablul de alimentare. Daca va hotarati sa achizitionati acest produs, primiti o garantie extinsa pe o perioada de 2 ani.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status