Cel mai bun pistol de vopsit Devilbiss

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.17

 

Cum aleg cele mai bune pistoale de vopsit de la Devilbiss

 

Cand vine vorba de utilizarea pistoalelor de vopsit pentru masina, in numeroase ateliere personale, dar si service-uri auto, vei observa dispozitive marca Devilbiss. Acest lucru se datoreaza, in principal, popularitatii producatorului, care a reusit sa se impuna in privinta calitatii produselor oferite.

a-pistol-de-vopsit

Compania este una de origine americana, specializata in producerea de pistoale de pulverizare a vopselei si lacului, avand o traditie ce dateaza din anul 1907. In gama producatorului vei gasi dispozitive manuale, automate si pentru finisari. Avizatele pareri despre cele mai bune pistoale de vopsit Devilbiss recomanda alegerea unui produs in functie de dimensiunea si tipul lucrarii, si trebuie stiut ca cele mai multe modele se preteaza la indeletniciri profesionale. Asta inseamna ca o mare parte dintre pistoale sunt capabile sa furnizeze in jur de 300 l de vopsea pe minut, la o presiune de aproximativ 2 bar.

In cazul in care preferi un pistol manual, te va interesa sa afli ca acestea utilizeaza jeturi de aer de mare viteza, pot fi folosite si impreuna cu solutii pe baza de apa si pe baza de solventi si asigura control independent a cantitatii ejaculate de vopsea. Atat interiorul, cat si exteriorul sunt tratate anti-coroziune, bucurandu-se de durabilitate si rezistenta la zgarieturi.

Pistoalele automate sunt, desigur, mai puternice, sunt actionate penumatic, incorporeaza ventilator de raspandire a lichidului si pot executa miscari de rotire si alternante, iar unele dintre ele pot fi atasate pe roboti si suporturi stationare. Pistoalele de finisare sunt destinate unor aplicari ce tin de decorarea suprafetei, crearea de detalii, de margini si de umbre.

 

Fiind dispozitive profesionale, trebuie sa te astepti la costuri mai ridicate de cumparare. Cu toate acestea, celor curiosi sa descopere unde gasesc pistoale de vopsit Devilbiss, la un pret bun, le sugeram sa intre pe Internet si sa analizeze oferta online. Numeroasele reduceri iti vor face cu ochiul.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

DeVilbiss GTi Pro Lite Profesional

 

1-devilbiss-gti-pro-liteCelor dispusi sa investeasca in cel mai bun pistol de vopsit Devilbiss, le recomandam numaidecat acest model din gama profesionala Pro Lite. Acesta este una dintre cele mai recente creatii, fiind capabil de performante inalte si avand o constructie simpla, cu componente usor de desfacut si curatat.

In ceea ce priveste eficienta pistolului, trebuie spus ca e recomandat pentru utilizare impreuna cu solutii lac si are un debit de 465 l/min, la o presiune de 2.0 bar. Duza are un diametru de 1,3 mm, iar de la o indepartare de 175 mm, va putea acoperi o suprafata cuprinsa intre 285 – 300 mm.

De asemenea, rezervorul are o capacitate de 560 ml, iar jetul poate fi reglabil in 3 trepte, asa incat sa poata lucra cu diferite vascozitati si la temperaturi diferite. De asemenea, dispune de tehnologia spray control, ceea ce impiedica raspandirea stropilor. Pistolul e confectionat din aluminiu anodizat, rezistand la coroziune, si e livrat impreuna cu o perie de curatare.

 

button 1

 

 

 

DeVilbiss GTi Pro Profesional

 

2-devilbiss-gti-proDeVilbiss GTi Pro Profesional a fost conceput pentru a oferi un finisaj de exceptie, fara stropi, dare sau umbre care ar strica aspectul masinii.  Este unul dintre cele mai performante scule de vopsitorie, care are un debit de 330 l/min si incorporeaza un rezervor care are o capacitate de 0, 56l.

Duza are un diametru de 1, 4 mm, iar de la o distanta de 175 mm poate imprastia vopsea pe o portiune de 260 – 290 mm. Il vei putea manevra intr-un mod confortabil, intrucat are o greutate de doar 778 de grame (impreuna cu rezervorul).

De asemenea, promite si o mentenanta usoara, intrucat vine cu o perie de curatare. Acul de vopsea, alaturi de corpul pistolului, e realizat din otel inoxidabil, care nu va fi afectat in urma contactului cu vopseaua, in special cea pe baza de apa. Produsul este livrat impreuna cu certificat de garantie, extins pe o perioada de 1 an.

 

button 1

 

 

 

DeVilbiss FLG-G5

 

3-devilbiss-flg-g5Iata un model de pistol de vopsit Devilbiss, ieftin si bun, care poate fi utilizat in orice atelier auto personal si nu numai. De asemenea, este unul dintre cele mai accesibile unelte din gama producatorului, astfel ca il recomandam mai ales cumparatorilor care nu isi permit si nu doresc sa faca o investitie prea mare.

Dispozitivul poate fi utilizat impreuna cu o gama larga de vopseluri si lacuri, intrucat este un model universal. In ceea ce priveste performantele, iti spunem ca are un debit de 277 l/min, la o presiune de 2 bar. Rezervorul are o capacitate de 0, 56 l. De asemenea, duza e de 1, 4 mm, avand o forma ce inlesneste precizia jetului.

Trebuie spus ca e confectionat din aluminiu turnat, foarte durabil, iar forma este una ergonomica, avand un maner confortabil si facil de apasat. De asemenea, usurinta in manevrare se datoreaza si greutatii reduse, de doar 0, 624 kg.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...