Cel mai bun uscator de rufe slim

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.17

 

Cum aleg cele mai bune uscatoare de rufe slim

 

Nu dispui de spatiu pentru uscatul rufelor, stai iarna cu hainele umede in balcon zile intregi, pana capata un miros urat si tot umede sunt, ai un bebelus si speli zilnic, dar nu faci fata cu uscarea lucrusoarelor acestuia ? Solutia optima pentru tine este cea a unui uscator de rufe. Iar daca spatiul este o problema, nu te ingrijora : producatorii au inventat modele slim, usor de integrat in spatii de dimensiuni mici.

Numeroase pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe slim sustin ca utilizarea unui produs de acest tip nu iti usureaza doar sarcina uscarii hainelor, ci te scapa si de corvoada calcatului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi produsul potrivit pentru tine.

In primul rand, asigura-te ca uscatorul corespunde din punct de vedere al gradului de incarcare. Ca si masina de spalat, el are un grad maxim de incarcare cu rufe ude; depasirea acestuia va rezulta in haine insuficient uscate sau botite.

Consumul energetic este un alt punct de maxima importanta. Eficienta dispozitivelor din aceasta gama se masoara similar altor electrocasnice mari. Iti recomandam un produs din clasele energetice B si A sau superioare, pentru ca facturile tale la electricitate sa nu explodeze.

Numarul de programe si posibilitatile de setare sunt importante ca sa poti personaliza procesul de uscare in functie de hainele din masina. Hainele delicate vor fi uscate la o temperatura mai scazuta ; exista programe speciale care sa evite cu totul sifonarea. Poti selecta chiar si gradul de uscare; daca de exemplu intentionezi oricum sa calci hainele, le poti scoate partial uscate, in asa fel incat calcatul sa fie mai usor si mai eficient.

 

Multi dintre cumparatori se intreaba unde gasesc uscator de rufe slim la un pret bun. Ii sfatuim sa masoare de mai multe ori spatiul pe care il au la dispozitie, ca sa se asigure ca deterinarile au fost corecte, apoi sa consulte lista noastra de oferte avantajoase disponibile pe internet.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Electrolux EDP2074GW3

 

Conform datelor din manualul de utilizare, acest uscator are dimensiuni de 85 x 60 x 54cm(maxim 57.5 cm) – aspecte care il incadreaza in gama produselor tip Slim. Modelul are o capacitate de incarcare de pana la 7Kg, fiind recomandat sa nu se depaseasca cantitatea maxim admisa, pentru o functionare adecvata. Ca design, piesa se incarca frontal, iar clasa de eficienta energetica in care se incadreaza este una medie, B(nu tocmai cel mai economic din comert, dar nici de criticat in privinta acestui aspect)

Beneficiezi de programe separate in functie de tipul materialelor, avand posibilitati de setare la uscare atat pentru bumbac, cat si pentru sufe din stofe sintetice. Programul ce obtine rufe usor de calcat va fi apreciat de catre persoanele care urasc sa petreaca ore intregi, incercand sa aranjeze hainele cu fierul de calcat. Se mai poate programa uscatorul pentru pornire intarziata, include senzor de uscare si avertizare sonora in momentul in care a finalizat etapele de lucru.

Comenzile tactile demonstreaza cat e de usor sa il setezi, iar pretul poate fi considerat unul de mijloc.

button 1

 

 

 

==========================================================

Produse recomandate, momentan indisponibile

 

 

Hotpoint AQC94F5T/Z1

 

Cel mai bun uscator de rufe slim cu o capacitate de incarcare de 9 kg este modelul Hotpoint AQC94F5T/Z1. Este un dispozitiv cu incarcare frontala, incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si in clasa de eficienta la uscare A. Uscarea hainelor se face prin condensare, masina fiind echipata cu 5 nivele disticte de uscare si cu o cuva cu rotatie bidirectionala alternata, care va scoate materialele textile fara nici o cuta.

Dispozitivul este echipat cu programe care tin cont de nevoile uzuale ale utilizatorilor: program pentru pilote, care au nevoie de o uscare temeinica si totusi delicata, program de uscare pentru camasi, care va facilita calcarea acestora, program pentru jucariile de plus, care daca raman umede in profunzime, pot favoriza dezvoltarea acarienilor si a mucegaiului, ambele periculoase pentru copii.

Beneficiezi de un progra de uscare antialergic, unul special pentru lucrurile copiilor, de optiunea de reincalzire a tesaturilor si de cel de reimprospatare a acestora. Ele se completeaza cu programele speciale pentru lenjerie, lana, jeansi, matase, perdele si rufe delicate, astfel incat procesul de uscare poate fi perfect personalizat.

 

 

Electrolux EDH3686GDE

 

Un uscator de rufe slim ieftin si bun pe care consideram ca oricine s-ar bucura sa il aiba este modelul Electrolux EDH3686GDE. Este vorba despre un uscator in condensare cu pompa, cu o capacitate de 8 kg de rufe si incadrat in clasa de eficienta energetic A+.

Unul dintre cele mai importante aspecte care ne-a atras atentia este certificarea Woolmark, care marcheaza acest produs ca fiind perfect sigur pentru cele mai delcate articole fabricate din lana. Multumita pompei de caldura, uscatorul foloseste temperaturi scazute pentru uscare, fapt ce conduce la un consum energetic cu pana la 45% mai mic decat al altor produse similare.

Masina este echipata cu programe speciale pentru bumbac, sintetice si chiar cu unul special care permite calcarea ulterioara facila. Datorita optiunii de programare intarziata, te poti asigura ca hainele tale sunt perfect uscate atunci cand esti acasa si le poti impaturi prompt.

 

 

Beko DU7133GA0

 

Daca nu iti permiti sa investesti mult, sau daca doresti un aparat de dimensiuni cu adevarat mici, iti propunem modelul Beko DU7133GAO. Este vorba despre un uscator cu incarcare frontala, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, care poate deservi cu succes o familie cu 2 sau chiar 3 copii. Cu un consum de 4.17 KWh in decursul unui program standard, dispozitivul este incadrat in clasa de eficienta energetica B.

Dispozitivul este dotat cu 16 programe diferite de uscare, dintre care le amintim pe cele mai frecvent utilizate de catre cumparatori: programul de improspatare a rufelor, cel special pentru camasi, programul Baby Protect, cel pentru bumbac, pentru jeans, pentru haine delicate si programul sport.

Si din punct de vedere a functiilor si detarilor de siguranta, produsul este unul de calitate. Sistemul de siguranta impotriva copiilor iti permite sa blochezi panoul de comanda. Indicatoarele de curatare filtru si cel al sertarului de colectare a apei te ajuta sa manevrezi dispozitivul in conditi perfecte de siguranta si sa il intretii corespunzator.

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.13 out of 5)
Loading...