fbpx

Cea mai buna masina de spalat ieftina cu uscator

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat ieftine cu uscator

 

Ghidul cumparatorului

Ca sa fii scutit de a mai intinde rufele pe sarma dupa ce sunt procesate de masina de spalat, poti alege sa cumperi un model din gama 2 in 1, care incorporeaza si o optiune de uscator prin condensare. Chiar daca nu poti usca la fel de multe rufe pe cat speli la o utilizare, capacitatile de lucru diferind pentru cele doua functii, te vei bucura de multiple programe si faci economie de spatiu.

Cand nu esti bine informat, e ceva mai dificil sa stii de la inceput unde gasesc masina de spalat cu uscator ieftina, la un pret bun, restul cumparatorilor, dar poti tine cont de urmatoarele criterii de selectie de baza ca sa gasesti produsul dorit:

In prima instanta, raporteaza capacitatea de spalare la cea de uscare. De regula, ai modele care spala 7Kg de rufe si usuca doar4Kg, sau spala 8-9Kg si vor procesa pentru eliminarea umiditatii in jur de 5-6Kg. E important sa alegi capacitatea cuvei in functie de necesitatile tale de igienizare, gandindu-te la modele mai incapatoare, daca speli in cantitati mari si frecvent.

 

Functiile pe care orice utilizator le va prefera vor viza cat mai multe posibilitati de spalare, in raport cu materialele procesate, si programe de setare a vitezei de centrifugare, temperaturii apei si a timpului de lucru. Cele mai cautate optiuni raman: spalare delicata, spalare normala, program rapid, program pentru rufe din lana, rufe colorate sau chiar mixte. Subliniem ca la un model dintr-o gama restransa de pret nu dispui de foarte multe facilitati, deci trebuie sa fii constient de aceste aspecte atunci cand incerci sa cheltui cat mai putin.

Unele pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator ieftine sustin ca e util sa dispui de viteza de centrifugare variabila in intervalul 800-1400rpm. Bineinteles, modelele mai sofisticate extind numarul de turatii la 1600 pe minut sau pot oferi si trepte inferioare, de 1000, 800, 600 si chiar 400rpm.

Clasa de eficienta energetica(A sau B de preferinta) si cantitatea medie de apa consumata la un ciclu normal de spalare pot fi considerate pentru a evalua cat de economic lucreaza dispozitivul. Daca esti o persoana ce mizeaza inclusiv pe confort, poti afla ca un nivel de zgomot de peste 70dB este destul de neplacut.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Whirlpool WWDC 9716 

 


E lesne de inteles de ce consideram acest model Whirlpool drept cea mai buna masina de spalat cu uscator ieftina, recomandata pentru familiile in care se vor spala cantitati mari de rufe. Dispozitivul are o cuva incapatoare, cu o capacitate de spalare de 9Kg, in timp ce posibilitatile de uscare indica procesarea a 7Kg de articole vestimentare la un ciclu de functionare.

Tehnologia 6th Sense Colours, impreuna cu un motor din gama inverter, garanteaza performante ridicate la functionare, cu un nivel de zgomot mai redus(54dB la spalare)si incadrand aparatul in clasa de eficienta energetica A. Mai mult, masina consuma 117l de apa la un ciclu de spalare pentru rufe normale.

Viteza maxima de lucru va fi de 1600rpm, ceea ce explica un zgomot de nivel ridicat, de 83dB cand rufele vor fi stoarse(deci nu lucreaza silentios). Cele 8 programe oferite acopera majoritatea necesitatilor: mix, bumbac, clatire, rufe colorate, program economic, delicate, lana, cu prespalare, rapid si sintetice.

 

 

 

 

 

LG F1496AD3 

 

LG iti propune sa cumperi o masina de spalat cu uscator ieftina si buna, caci acest model este foarte potrivit pentru cupluri sau chiar familii cu 3 membri, oferind o capacitate de spalare de 8Kg si una de uscare de 4kg. Tehnologia Direct Drive Inverter permite un control bun al vitezei de centrifugare(maxim 1400rpm), prin faptul ca motorul este atasat direct de tambur, reducand cantitatea de vibratii.

Clasa de eficienta la spalare este indentificata ca fiind A, la fel cea pentru centrifugare, in timp ce eficienta energetica este incadrata in categoria B. De apreciat este consumul redus de apa la un ciclu de spalare, respectiv 56l(program conventional).

Te vei bucura de temperatura variabila, spalare inteligenta, sistem Smart Diagnosis cu detectarea incarcaturii, iar numarul programelor acopera toate necesitatile de baza, permitand procesare pentru rufe din bumbac, lana, sintetice, delicate, sport, haine bebe etc. Zgomotul la centrifugare atinge 75dB, o valoare des intalnita si la masinile de spalat automate simple.

 

 

 

 

 

Hotpoint WDD 8640B EU 

 

Aceasta piesa automata cu incarcare verticala lucreaza cu o viteza maxima de 1400rpm si ofera capacitati de spalare de pana la 8Kg, iar de uscare de 6Kg. Eliminarea particulelor de apa se face pe baza unor senzori, care evalueaza optim nivelul de umiditate reziduala din haine, oferind cea mai buna strategie de lucru.

Ca eficienta energetica, este mentionata clasa A si un consum mediu anual de apa cu valori de 12000l. Vei aprecia la fel de mult functia Ecotec sau Super Wash, cand vrei sa faci economie de resurse si preferi spalarea rapida si eficienta. Ai la dispozitie optiune de pornire intarziata, blocare pentru taste(protectia copiilor) si posibilitati de setare a temperaturii de lucru.

Cele 16 programe de spalare si 3 de uscare sunt potrivite pentru a corespunde celor mai frecvente cerinte, oferind functii suplimentare pentru uscarea hainelor bebelusului, procesarea matasii sau a lanii si lucru cu rufe delicate sau sintetice.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status