fbpx

Cel mai bun fier de calcat vertical Victronic

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.19

 

Cum aleg cel mai bun fier de calcat vertical de la Victronic

 

Sarcinile domestice nu sunt pe placul nimanui, iar calcatul rufelor este una dintre cele mai “temute”  activitati, caci necesita rabdare si efort. Din fericire, exista in comert electrocasnicele perfecte care sa iti usureze sarcina, sub forma fiarelor de calcat verticale. Iar daca vrei un produs de calitate, disponibil la un pret accesibil, iti sugeram un produs marca Victronic.Victronic este un brand existent pe piata din 1991, cunoscut in statele din estul Europei pentru combinatia, trebuie sa recunoastem, destul de rara, intre produsele de calitate si preturile abordabile. Electrocasnicele, electronicele, articolele sportive si chiar mobilierul fabricate si comercializate se bucura de recunoastere si apreciere din partea utilizatorilor.

Pareri despre cele mai bune fiare de calcat Victronic sustin ca debitul de abur oferit este unul dintre cei mai importanti parametri de functionare. In principiu, se recomanda un minim de 8 g / minut, dar aceasta valoare este una pur orientativa, caci unele materiale au nevoie de mult mai mult decat atat.

Capacitatea de reglare a temperaturii in functie de hainele pe care le calci este de asemenea esentiala. Exista tesaturi delicate care pot fi rapid deteriorate de o temperatura prea mare.

Capacitatea rezervorului de apa este un parametru important, caci ea iti indica autonomia de care vei beneficia. Un aparat cu un debit mare de abur, deci performant, dar cu un rezervor de dimensiuni mici, nu iti poate asigura fluenta necesara.

Din punctul de vedere al optiunilor suplimentare, cele de siguranta sunt probabil printre cele mai importante. Majoritatea modelelor dispun de functia de oprire automata la un interval de timp variabil dupa ce fierul nu a mai fost manevrat. Functia anticalcar sau cea de auto-curatare sunt de natura sa prelungeasca durata de viata a aparatului.

Daca te intrebi, ca multi alti cumparatori, unde gasesc fier de calcat vertical Victronic, la un pret bun, iti prezentam o oferta greu de refuzat.

 

 

Model recomandat in 2019

 

 

Victronic VC902

Avantaje:

Putere mare pentru un debit important de aer fierbinte, deci pentru o eficienta ridicata.

Echipat cu un tub telescopic care ii creste ergonomia.

Autonomie mare pentru fluenta activitatii.

Echipat cu functii de siguranta.

 

Dezavantaje:

Acest echipament nu poate fi folosit decat pentru calcare verticala, dar daca tinem cont de faptul ca practic orice piesa poate fi calcata pe umeras, si ca asta inseamna ca poti intinde perdelele si draperiile montate, acest dezavantaj nu mai pare a fi important.

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Fierul de calcat vertical Victronic VC902 este un echipament puternic si eficient. Avand o putere totala de 1500 W si un jet de abur de 90 g / minut, dispozitivul poate netezi rapid orice tip de material. Temperatura crescuta a aburului – 100 de grade Celsius – inlatura mirosurile neplacute, dezinfecteaza si chiar curata materialele textile. Il pot folosi nu doar pentru haine, ci si pentru asternuturi, perdele, draperii, fete de masa si o multime de alte textile care nu mai trebuie demontate din zona in care sunt amplasate. Prin urmare, economia de timp si de efort pe care o vei face este dubla.

 

Daca esti in cautarea unui fier de calcat vertical cu aburi la un pret bun, Victronic iti ofera nu numai eficienta, ci si manevrabilitate. Rotile cu care este echipat il fac usor de deplasat prin locuinta, pana in locul in care urmeaza sa se faca util. Tubul telescopic e util pentru reglarea inaltimii de lucru, iar peria speciala pentru indepartarea scamelor este extrem de apreciata de toti utilizatorii, dar mai ales de cei care detin animale de companie si care sunt in permanenta ingrijorati din cauza parului.

 

Fiind unul dintre cele mai bune fiare de calcat verticale, Victronic VC902 are un rezervor cu o capacitate de 1.7 litri, ceea ce ii ofera o autonomie mare de functionare. Timpul continuu de lucru poate fi de pana la 60 de minute, in timp ce incalzirea dureaza doar 45 de secunde, iar echipamentul va fi gata sa isi reia treaba. Fiind extrem de eficient si de usor de manevrat, il poti folosi ore in sir, fara sa obosesti.

 

Datorita functiilor de siguranta cu care este echipat, putem spune ca un fier de calcat vertical Victronic, ieftin si bun, reprezinta nu numai o alegere eficienta, ci si inspirata. Dublul sistem de siguranta cu care este echipat face ca dispozitivul sa se opreasca automat, atat in cazul in care se supraincalzeste, cat si daca rezervorul de apa s-a golit, fara ca tu sa observi. Mai mult decat atat, functia de auto-curatare cu care este dotat, ii prelungeste semnificativ durata de viata, caci previne formarea calcarului pe elementele fierului si deteriorarea acestora.

 

 

Concluzii:

Dca doresti sa transformi calcatul rufelor dintr-o corvoada intr-o joaca de copil, un fier de calcat vertical Victronic VC902 reprezinta o alegere perfect legitima din toate punctele de vedere: eficienta, autonomie, siguranta in utilizare si cost.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 voturi, media: 4.89 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status