Aparat de curatat cu aburi Philips FC7020/01

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

2. Philips FC7020 01

Avantaje

Constituie o alternativa mai sanatoasa la metodele clasice de dezinfectare a suprafetelor.

Prezinta eficienta sporita.

Ergonomic la utilizare.

Este echipat pentru a se adapta mai multor tipuri de suprafete.

 

Dezavantaje

Desi un aparat de curatat cu aburi este un dispozitiv util in igienizarea oricarui tip de gospodarie, fiind proiectat pentru a avea o ergonomie sporita, modelul respectiv are o greutate destul de mare, 3 Kg. Chiar daca designul il face usor de utilizat, poate deveni mai problematic de manuit, mai ales atunci cand reprizele de curatenie dureaza prea mult. De asemeni, avand in vedere ca este un produs performant, costurile de achizitie vor fi pe masura facilitatilor oferite.

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Modelul de aparat de curatat cu abur Philips FC7020/01 reprezinta un dispozitiv performant, echipat corespunzator cu o serie de caracteristici tehnice menite sa-i sporeasca randamentul. Praful si murdaria sunt eliminate eficient, iar aburii au rolul de a distruge bacteriile si microorganismele ce reprezinta un risc pentru sanatate, mopul dezinfectand optim suprafetele. Astfel,  procesul de igienizare se face fara a necesita utilizarea substantelor chimice care ar putea dauna ulterior nu numai materialelor din care sunt confectionate zonele curatate, ci chiar si persoanelor care efectueaza sarcina respectiva.

 

1. Philips FC7020 01

 

Produsul prezinta o eficienta sporita deoarece puterea oferita are o valoare de 1500 W, dispozitivul fiind practic un mop cu aburi, ce permite curatarea suprafetei peste care trece dintr-o singura miscare. Din acest punct de vedere, poate fi clasat printre cele mai bune aparate de curatat cu aburi create de expertii tehnicieni din atelierele Philips, deoarece permite curatarea rapida a suprafetelor, fara miscari suplimentare si evitandu-se  pe cat posibil ca utilizatorul sa depuna eforturi exagerate. Alimentarea la priza ii permite un randament sporit, iar filtrul intern ofera utilizatorilor posibilitatea sa il foloseasca turnand apa direct de la robinet in rezervor, fara a exista riscul depunerilor de calcar.

 

Modelul poate concura si pentru titlul de cel mai bun aparat de curatat cu aburi din punct de vedere al ergonomiei sporite. Acest fapt se datoreaza designului ce il imita pe cel al unui aspirator vertical, cu o tija extensibila, ce permite o pozitie sanatoasa a spatelui in timpul utilizarii. Dispozitivul are dimensiuni reduse, de 280 x 180 x 450 mm, iar tija telescopica este reglabila intre 100cm si 120 cm. Produsul aspira in acelasi timp in care spala suprafetele si este echipat in partea superioara cu un maner de prindere facil de manevrat. Cablul de alimentare permite o raza extinsa de actiune, avand o lungime de pana la 6m.

 

Potentialii utilizatori, care doresc sa achizitioneze un aparat de curatat cu aburi de la Philips ieftin si bun, vor descoperi ca, desi costurile de achizitie pot fi relativ mai ridicate pentru acest model, functiile cu care este dotat il fac o alegere potrivita pentru propria gospodarie. Asadar, tehnologia Steam Plus actioneaza eficient si rapid, lasand suprafetele aproape uscate dupa trecerea mopului, iar sistemul de oprire de siguranta se activeaza in momentele in care dispozitivul este pornit, insa nefolosit, pentru a economisi energie. De asemeni, produsul este dotat cu 1 perie rotativa rapida si 2 bureti din microfibra, accesorii care ii permit adaptarea usoara la orice tip de suprafata.

 

Concluzie

Mopul cu aburi FC7020/01 este recomandat pentru persoanele interesate de igienizarea eficienta, facila, rapida si fara substante chimice daunatoare sanatatii. Alaturi de toate aceste avantaje, produsul este echipat cu functii menite sa-i sporeasca randamentul si sa economiseasca timp si energie. Asadar, se poate spune ca acest aparat merita din plin investitia.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 voturi, media: 4.66 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status