n n
n
n
▷ Pareri despre aparatul de curatat cu aburi Philips MultiSteam FC7008/01

Aparat de curatare cu aburi Philips MultiSteam FC7008/01

Am modificat articolul ultima data pe: 13.12.19

2.1 Aparat de curatare cu abur Philips MultiSteam FC7008-01Avantaje

Dezinfecteaza si igienizeaza eficient.

Este dotat corespunzator pentru a curata diferite zone din locuinta

Se manevreaza si se utilizeaza facil, avand ergonomie sporita.

Este accesibil ca pret.

 

Dezavantaje

Deoarece face parte din gama aparatelor de curatat cu aburi de mici dimensiuni si chiar daca este atat de util pentru igienizarea zonelor greu accesibile, dimensiunile reduse nu il recomanda pentru a fi utilizat pentru curatarea suprafetelor de mari dimensiuni. De asemeni, alimentandu-se prim conexiunea la reteaua electrica, necesita conectarea intr-o priza destul de aproiata de zona de lucru, chiar daca lungimea cablului de alimentare este destul de mare, 2,7 m.

 

Intra aici pentru a vedea pretul acestui produs

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Aparatul de curatare cu abur Philips MultiSteam FC7008/01 utilizeaza un jet de abur cu o temperatura standard se pulverizare de 100 °C, pentru a dezinfecta si igieniza majoritatea suprafetelor din locuinta. Cel mai important aspect de subliniat este faptul ca procesul este unul ecologic, fara a fi necesare diferite substante chimice de curatare sau detergenti care pot cauza arsuri si iritatii ale pielii utilizatorului. Jetul de aer fierbinte nu va lasa nici o urma pe suprafetele igienizate, iar puterea oferita are o valoare crescuta pentru un dispozitiv de dimensiunile respective: 1200 W. Produsul permite distrugerea unui procent ridicat de germeni si bacterii, aproximativ 99%.

2.2 Aparat de curatare cu abur Philips MultiSteam FC7008-01

Dispozitivul poate fi mentionat cu succes in categoria din care fac parte cele mai bune aparate de curatat cu aburi, fiind echipat corespunzator pentru a face fata tuturor provocarilor de igienizare ce se ivesc intr-o gospodarie. Ca accesorii, se remarca cei 2 bureti de forme diferite, confectionati din microfibra, material ce permite absorbtia optima a prafului si a impuritatilor, indepartand facil orice urma de murdarie dintr-o singura miscare. Timpul de incalzire este de numai 45 de secunde, iar momentul in care aparatul este gata de lucru este semnalizat luminos printr-un indicator LED.

 

Alaturi de performanta, produsul ofera si ergonomie sporita, caracteristica unui design compact. Din acest punct de vedere, aparatul poate fi considerat drept cel mai bun aparat de curatat cu aburi steam cleaner de la Philips. Ca exemplu, acesta cantareste numai 700g si are o forma usor aerodinamica, ce aminteste de designul aspiratoarelor de mana. Manerul este prevazut cu un grip inserat, asigurandu-se o manevrabilitate de exceptie. Cablul de alimentare la reteaua electrica permite mai multa libertate de miscare in spatii medii si mici, avand o lungime de 2, 7 m. Forma compacta permite o depozitare facila, dar si accesibilitatea crescuta in spatiile inguste, datorita celor doua capuri de curatare de forme diferite: cel de precizie si cel ascutit.

 

Utilizatorii interesati sa achizitioneze un aparat de curatat cu aburi de la Philips ieftin si bun, au acum posibilitatea sa faca alegerea potrivita, deoarece MultiSteam FC7008/01 nu este numai un model performant, ci este comercializat si la un pret convenabil. Asadar, eficientei sporite ii este asociata o suma mai mult decat accesibila pentru orice tip de utilizator

 

Concluzie

Tehnologia incorporata in functionalitatea acestui produs ar putea fi cotata mai costisitor, insa dispozitivul permite nu numai economia de energie, ci si pe cea de fonduri. Chiar daca igienizarea locuintei necesita efort si consum de energie, acest produs va permite sa efectuati o curatenie eficienta cu niste costuri minime si asociata unui consum moderat de energie.

 

Intra pe eMAG.ro pentru a cumpara acest aparat la un pret accesibil

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 voturi, media: 4.75 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status