fbpx

Cel mai bun invertor de sudura de 200A

Am modificat articolul ultima data pe: 17.10.19

 

Cum aleg cele mai bune invertoare de sudura de 200A

 

Atunci cand vrei sa te ocupi de lucrari de sudura si ai nevoie de un aparat portabil, cea mai buna alegere este un invertor. In cazul in care stii ca il vei utiliza la procedee solicitante, unul cu un curent maxim de 200A va fi cel mai potrivit. Urmatoarele pareri despre cel mai bun invertor de sudura 200A te vor ajuta sa cumperi usor un produs din comert.

a-invertor-sudura

Trebuie sa stii ca aceste aparate au la baza tehnologii sofisticate si inovative, care permit o constrcutie solida, dar de dimensiuni mult mai mici (cele mai multe au forma unei serviete), fara a compromite performantele de sudare. De asemenea, chiar daca amperajul poate fi reglat pana la valoarea maxima de 200A, aceasta nu e capacitatea reala a aparatului, valoarea aflandu-se undeva la  60 – 70%.

Invertoarele pot fi folosite pentru procedura MMA (sudare cu arc electric, cu electrod consumabil) si pentru procedura TIG (sudare in gaz protector, cu electrod neconsumabil), desi dispozitivele mai ieftine s-ar putea sa nu se preteze la ambele metode. De asemenea, poate topi o varietate de electrozi inveliti (rutilici, bazici, etc.), dar si materiale precum otelul inoxidabil, fonta, aluminiul, etc. Atunci cand alegi un produs, e important sa verifici si ce dimensiuni ale consumabilelor poate suporta.

Dupa ce ai stabilit ce fel de randament vrei sa dea produsul, e cazul sa te uiti si la restul constructiei, in special la masurile de protectie incorporate. Supratensiunea sau subtensiunea sunt doar cateva dintre problemele intalnite, iar functia de oprire automata si siguranta in caz de fluctuatii sunt binevenite. De asemenea, intrucat incinta tinde sa devina fierbinte, sunt necesare ventilatoare pentru racire.

In cazul in care esti pregatit sa faci o investitie si ai inceput sa te orientezi unde gasesc invertor de sudura 200A, la un pret bun, altii cumparatori, iti propunem sa incerci pe Internet. Vei profita, in felul acesta, de diferite perioade de promotii si chiar reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Telwin Technology 236 HD

 

1-telwin-technology-236-hdTelwin Technology 236 HD este un invertor de sudura profesional, de 200A, care vine cu unul dintre cele mai bune oferte de pret de pe piata. Avand in vedere calitatea oferita, investitia va fi mai mult decat reusita.

Aparatul lucreaza in sistem invertor, monofazat, ce poate fi utilizat pentru mai multe procedee de sudura: metoda MMA (cu arc electric si electrod consumabil) si TIG (cu electrod neconsumabil, in mediu protejat). De asemenea, poate lucra cu mai multe tipuri de electrozi (rutilici, bazici, inox, fonta, etc.).

Produsul este superior si in ceea ce priveste masurile de siguranta. In primul rand, in absenta arcului electric sau in cazul in care electodul intra in scurt-circuit, alimentarea se va intrerupe automat. Te asemenea, dispune de protectie la supratensiune, subtensiune si supracurent, desi aceste scenarii sunt putin probabile, datorita constructiei ce asigura stabilitate in fata posibilelor fluctuatii cauzate de tensiunea de alimentare. In plus, interiorul este ventilat fortat.

 

button 2

 

 

 

 

Proweld WSME-200

 

2-invertor-dc-tig-proweld-wsme-200Pentru lucrari de sudura ce solicita un randament inalt, vei avea nevoie de cel mai bun invertor de sudura 200A, iar produsul Proweld WSME-200 poate urca usor in top, dupa cum sustin utilizatorii cu experienta. Mai mult, trebuie spus ca e dotat cu tehnologie invertor de ultima generatie, fiind potrivit atat pentru lucrari de intretinere, cat si industriale.

Produsul vine complet echipat pentru sudura MMA si TIG/WIG. Pentru primul procedeu, kitul include un cablu cu cleste portelectrod si conector, un cablu cu cleste de masa si conector, o masca de mana si o perie de sarma cu ciocanel pentru zgura.

Pentru metoda TIG/WIG, kitul contine pistolet TIG, pensete (2 mm, 2.4 mm si 3.2 mm), portpenseta, 3 modele de duze ceramice, un capac pentru pistolet scurt si unul lung. Incorporeaza un ventilator pentru racire, ca masura de siguranta. Are o forma compacta si usor de transportat, deoarece are maner, o greutate de aproximativ 20 kg si dimensiuni de 520 x 330 x 360 mm.

 

button 2

 

 

 

 

Proweld MMA-200PI

 

3proweld-mma-200piProweld MMA-200PI este un invertor de sudura 200A, ieftin si bun, care pe langa performanta si oferta accesibila, se remarca si printr-o portabilitate exceptionala. Are la baza o tehnologie inovatoare, IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor), ce permite reducerea gabaritului, fara a afecta randamentul.

Daca il vei utiliza la curent maxim, poti lucra pana la 8 minute, fiind suficiente doar 2 minute, pauza, pentru racire. De mentionat ca poate utiliza procedeul MMA, dar si TIG / WIG, cu gaz protector. De asemenea, sudeaza cu o gama larga de electrozi inveliti, dar si cu fonta, aluminiu, cupru, otel inoxidabil, otel aliat si nealiat.

Avand in vedere carcasa robusta, forma redusa si cureaua pentru umar, il poti transporta pe santierele de constructii, dar si in atelierele unde e nevoie de lucrari de reparatie. Carcasa e realizata din metal si plastic, incorporeaza radiatoare din aluminiu si ventilatoare, ambele pentru racire, iar temperatura interna este monitorizata permanent.

 

button 2

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status