Cel mai bun sistem de alarma pentru casa

Am modificat articolul ultima data pe: 27.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de alarma pentru casa

 

Ghidul cumparatorului

Pentru a beneficia de liniste si un confort sporit in interiorul propriului camin, un sistem de alarma pentru casa este necesar. Practic, acesta te va proteja de infractori, ajutandu-te sa securizezi bunurile personale. Doar nu credeai ca piata de profil iti ofera in acest moment o multitudine de astfel de dispozitive pentru apartamente, case sau vile fara nici un motiv, nu?!

Insa pentru a evita evenimentele nefericite, nu este suficient sa alegi primul sistem de alarma pentru casa care-ti pica-n mana, ci trebuie sa stii care sunt parametrii de selectie demni de luat in considerare.

 

 

Sistemele de alarma pentru casa se impart in doua mari categorii: cablate si wireless. Cele dintai sunt foarte apreciate, deoarece au un cost redus si prezinta o compatibilitate mare in ceea ce priveste componentele unui asemenea dispozitiv. In plus, distanta cablurilor poate fi decisa in functie de necesitati spre deosebire de cea a modelelor wireless care e fixa, asa ca acopera un numar mai mare de zone de risc.

Cablajul este insa un proces dificil, iar utilizatorii care-si doresc un sistem de alarma care sa fie simplu de instalat, vor opta intotdeauna pentru cel fara fir in ciuda faptului ca posibilitatea de comunicare este limitata la nivelul ariei de transmitere a semnalelor wireless.  In cazul unei asemenea conexiuni, riscul de sabotaj e redus la zero.

Panoul de control, cunoscut si sub numele de centrala de alarma, este urmatorul aspect care merita toata atentia ta. Avand in vedere ca operatiunile sistemului cu pricina si conexiunile catre unitatea centrala de monitorizare, fie prin linie telefonica fixa, fie prin semnale celulare sau radio, isi au punctul de plecare in aceasta componenta, asigura-te ca aparatul acopera optim toate zonele de risc pe care tu le ai in casa.

Mai apoi, ingrijeste-te ca produsul sa dispuna de buton de panica, intrucat el alerteaza instant firma de paza si protectie in cazul unor spargeri sau furturi, ajutandu-te sa rezolvi o cerinta de securitate, fie ea a bunurilor sau a persoanelor, mult mai rapid. Alte accesorii care iti vor oferi detectie si avertizare prompta, si care, conform a numeroase pareri despre cel mai bun sistem de alarma pentru casa, n-ar trebui sa lipseasca din componenta unui asemenea dispozitiv sunt: tastatura (functioneaza pe baza unui sistem de coduri), telecomanda (permite armarea si dezarmarea alarmei fara a folosi codul), sirenele, senzorii de la usi si geamuri si detectoarele de miscare.

Intrebarea “Unde gasesc sistem de alarma pentru casa la un pret bun?” isi are raspunsul in magazinele online.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

DSC Clasic Interior 

 

Cel mai bun sistem de alarma pentru casa te va ajuta sa adaugi un plus securitatii caminului propriu, iar DSC Clasic Interior intruneste toate calitatile necesare pentru a putea diminua numarul hotilor care intra prin efractie in locuinta.

Este, de fapt, o centrala alarma cu 4 zone + una pe tastatura, insa acestea pot fi extinse pana la 32 de zone pe cablu si radio, astfel incat iti va fi lesne sa acoperi fiecare fereastra sau usa integrata in sistem.

Design-ul modern, elegant, il face sa fie fiabil, usor de instalat si utilizat, insa avantajul major al produsului consta, mai ales, in accesoriile care-l insotesc:  tastatura cu afisaj LED, detectorul PIR Quad imunitate la animale (pana la 25 de kg), analiza QLIT si sensibilitate reglabila, sirena de interior cu flash etc., care te vor proteja  pe tine si familia ta, tinand cont de stilul tau de viata. Altfel spus, acestea reduc riscul alarmelor false.

 

 

 

 

 

Digiguard Defender K3 

 

Cauti un sistem de alarma pentru casa, care sa raspunda la cerinta simpla de a securiza spatii, obiecte sau persoane? Atunci, Digiguard Defender K3 este produsul perfect pentru locuinta ta. Este un model fara fir, avand o suprafata de operare de 100 m2, care se foloseste de linia telefonica fixa PSTN (Romtelecom, RDS) pentru a efectua un apel atunci cand alarma se declanseaza.

Dispozitivul este dotat cu o tastatura care permite armarea selectiva pe timpul noptii (numai senzorii magnetici sunt activi) sau totala (toti senzorii sunt activi), in asa fel incat te vei putea trezi seara sa mananci, iar animalul de companie va putea alerga prin casa la ore tarzii, fara a declansa insa alarma. Aceasta va face totusi zgomot la orice deschidere de usa sau fereastra.

Sistemul se poate activa/dezactiva prin intermediul liniei telefonice si se bucura de un afisaj cu LED-uri, indicandu-ti care este zona in care dispozitivul s-a pus in miscare.

 

 

 

 

 

PNI 2700A 

 

Iata un sistem de alarma pentru casa ieftin si bun, care, multumita faptului ca este un model wireless, se instaleaza usor si-ti permite sa-ti protejezi bunurile impotriva hotilor, de la distanta, putand fi armat/dezarmat cu ajutorul celor 2 telecomenzi din pachet sau printr-un simplu apel. Distanta de lucru este pana la 100 m2 in camp deschis.

Sistemul de alarma este prevazut cu modem pentru linie telefonica fixa, astfel ca poti suna la 6 numere in caz de urgenta, si cu o sirena foarte puternica (110 dB), capabila sa alerteze si vecinii, ceea ce inseamna ca va fi mult mai lesne sa previi sau sa stopezi orice tentativa de efractie asupra caminului.

Numara 7 zone de detectie, care pot fi alocate tuturor senzorilor inclusi (miscare/magnetic), si-ti permite sa te plimbi in voie in interiorul casei, deoarece alarma se va declansa doar in cazul tentativelor de intrare sau iesire in spatiul protejat.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status