fbpx

Cea mai buna sonerie fara fir, de exterior

Am modificat articolul ultima data pe: 19.10.19

 

Cum aleg cele mai bune sonerii fara fir, de exterior

 

Ghidul cumparatorului

Daca aveti o curte mai mare, si distanta pana la poarta ori inaltimea gardului nu va permite sa vedeti sau sa auziti vizitatorii ce doresc sa intre, atunci soneriile wireless devin necesare. Instaland un astfel de dispozitiv, veti fi anuntati cand cineva va solicita accesul pe proprietate, o solutie practica mai ales atunci cand vine multa lume in vizita la domiciliul ori la locul de munca.Primul factor pe care trebuie sa il analizati cand cumparati o sonerie fara fir, de exterior, la un pret bun, este distanta la care semnalul poate fi perceput de difuzorul din casa, cand se apasa butonul de la poarta.

Daca, de exemplu, intre difuzorul-receptor si butonul-emitator sunt 120 de metri, iar produsul ales specifica o raza maxima de 100 de metri, atunci dispozitivul nu va functiona. Prin urmare, va trebui sa va orientati catre alt model, ce specifica o raza mai mare. In cazul exemplului dat, o raza de 150 de metri (cum e cea oferita de Konig SAS-WDB301) fiind mai mult decat suficienta.

Ca alimentare, puteti gasi doua optiuni: receptorul cu difuzor se poate ori introduce in priza standard de 220 de volti, ori alimenta cu baterii. In primul caz, se va tine o priza ocupata, insa nu exista riscul de a ramane fara baterii (situatie in care nu va veti da seama cand cineva apasa soneria). In al doilea caz, nu aveti nevoie de o priza, si veti avea si mai multa libertate in amplasarea dispozitivului. Ca dezavantaj, insa, va trebui sa fiti atenti cand sa schimbati bateria!

Un al treilea criteriu de selectie este modul de avertizare. Multe pareri despre cele mai bune sonerii fara fir, de exterior, spun ca este bine ca acestea sa ofere si moduri silentioase, in care apasarea butonului activeaza luminarea unui led. Insa aceste modele sunt mai scumpe. Pentru cei ce doresc, se pot gasi si sonerii la care veti putea selecta melodia de activare, pentru ca unele sunete pot fi mai placute decat altele. In orice caz, daca doriti o sonerie ieftina, sa nu va asteptati la foarte multe optiuni in aceasta privinta.

Mai jos, va oferim si scurte prezentari a unor modele, si le puteti comanda accesand linkurile ce acompaniaza fiecare descriere:

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Konig SAS-WDB301

 

La acest model de sonerie, piesa receptoare cu difuzor se introduce in orice priza a casei dumneavoastra. Puteti selecta nivelul de volum prin apasarea unui buton lateral la piesa receptor, intensitatea maxima a sunetului fiind de 85 decibeli.

Este usor de instalat, iar ca sunete, puteti selecta intre 36 de melodii diferite, in functie de gusturile dumneavoastra, ori de cat de puternic doriti sa fie sunetul (chiar daca puteti regla volumul, unele frecvente se aud mai departe decat altele). In plus, veti putea opta si pentru trei moduri de avertizare: fie cu sunet si lumina (palpairea unui LED), fie doar cu sunet, sau doar cu lumina (acest mod fiind recomandat daca nu doriti zgomot deloc).

Distanta maxima la care este receptionat semnalul de la buton este de 150 de metri, prin urmare marea majoritate a posesorilor de case din mediul urban vor putea folosi acest produs.

 

 

 

Luckarm 3907

 

La soneria Luckarm 3907, veti observa prima data designul foarte discret si elegant: butonul este negru, cu metal, iar receptorul-difuzor este din plastic caruia i s-a dat un finisaj ce imita lemnul. Butonul se lipeste cu adeziv, si este protejat bine impotriva fenomenelor meteorologice.

Conexiunea se face la priza pentru aparatul receptor, iar raza maxima dintre cele doua elemente este de 150 de metri. Atentie, insa, ca producatorul specifica ca aceasta poate varia in functie de bateria utilizata pentru buton, iar prezenta multor obstacole intre acesta si receptor poate, de asemenea, afecta raza.

In plus, in interior este incorporat si cu un sistem de economisit energia. Puteti selecta intre 25 de melodii diferite ca mod de anuntare a vizitatorilor, si este inclus si un LED ce palpaie cand butonul este apasat. In plus, pachetul include si bateria pentru buton.

 

 

 

Sonerie D37QVNBBM

 

La aceasta sonerie fara fir, de exterior, ieftina si buna, unul dintre principalele avantaje este absenta nevoii unei prize, intrucat atat butonul, cat si partea emitatoare utilizeaza baterii. Pentru buton, va trebui sa cumparati 2 baterii de tipul AAA, insa emitatorul este livrat cu bateria sa de tip 23A, si nu va trebui decat sa o schimbati periodic.

Raza de actiune maxima a dispozitivului este de 100 de metri, iar butonul se poate fixa cu banda adeziva sau cu dibluri, ambele sisteme fiind incluse in pachetul produsului. In plus, sistemul anti-interferenta va preveni bruierea semnalului radio de catre alte dispozitive asemanatoare.

Per total, aceasta sonerie este destul de simpla, nu permite o selectie de semnale, si se utilizeaza usor. Este una din cele mai ieftine solutii pentru cine doreste sa fie anuntat cand vin vizitatori, fara sa cheltuie prea mult, si fara sa doreasca sa ocupe o priza pentru a satisface aceasta nevoie.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status