n n
n
n
▷ Scaune de birou, cu rotile. Analiza comparativa

Cel mai bun scaun de birou, cu rotile

Am modificat articolul ultima data pe: 19.11.19

 

Cum aleg cele mai bune scaune de birou, cu rotile

 

Ghidul cumparatorului

Pentru cei ce petrec in medie pana la 40 de ore pe saptamana la birou, scaunul devine un accesoriu destul de important. Atat din punct de vedere practic, dar si ca o imbunatatire a conditiilor de munca, scaunul de birou cu rotile poate scurta ziua de munca prin confort si relaxare. Unele sondaje arata ca mai multi bani se investesc in achizitionarea birourilor, decat a scaunelor. Eficienta in munca si buna dispozitie poate fi imbunatatita prin achizitionarea a unuia dintre cele mai bune scaune de birou ergonomice. Designul si aspectul unui produs de acest gen este realizat in asa fel incat sa respecte anumite principii de sustinere a coloanei vertebrale, dar sa si arate bine ca si accesoriu general de birou. Pentru a fi bine informat inainte de a face o astfel de achizitie, am creat o lista cu principalele caracteristici incorporate de un astfel de produs. Cu ajutorul ei poti sa iti gesionezi cautarile in aceasta noua achizitie:

 

1. Kring Ergo

 

Suport: suportul unui scaun de birou cu rotile este redat de zona de sezut si de spatar. De obicei, mai multa atentie este data spatarului in productie si design, cum aceasta parte a scaunului este responsabila pentru sustinerea coloanei vertebrale. Spatarele scaunelor de birou au o forma curbata si marginea superioara mai lata fata de cea inferioara. Unele produse incorporeaza chiar un sistem de reglare  a suportului lombar, pentru a fi cat mai specific pe constructia anatomica a utilizatorului. La baza, zonele de sustinere a corpului vor face diferenta, iar alegerea unui scaun cu spatar potrivit pentru spatele tau, poate preveni durerile de spate.

 

Materiale: fie ca in productia scaunului a fost folosita stofa sau pielea naturala, este mult mai importanta ca sub materialul de suprafata sa fie o zona moale si confortabila. In acelasi timp, alege scaunul si in functie de culoare. Scaunele de birou de obicei sunt mai sobre, colorate neutru si cu un design precis si exact, iar scaunele de acasa, pot fi mai colorate, cu contururi rotunjite si mult mai dinamice. In plus, unele scaune prezinta in zona spatarului si cateva elemente de circulatie a aerului si evitarea depunerii de umezeala.

 

Ajustabilitate: nimeni nu este la fel si nici un scaun nu ar trebui sa fie standard si rigid. Avantajul acestui produs este deseori posibilitatea de a regla inaltimea scaunului fata de podea. Urmareste ca produsul ales de tine sa permite reglarea pe inaltime a scaunului, setarea gradului de inclinare a spatarului si chiar reglarea inaltimii cotierelor.

 

Baza: materialele ce intra in structura scaunului ar trebui sa fie din metal. Aluminiul cromat sau inoxul sunt doua materiale deseori folosite in realizarea scaunelor de birou. In acelasi timp, este un avantaj foarte mare daca la baza sunt atasate o serie de roti ce se rotesc 360 de grade, in functie de directia in care este deplasat scaunul.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Max Office Rally

 

1.Max Office RallyMax Office Rally este un scaun directorial realizat din piele sintetica, cu elemente colorate in rosu, alb si negru. Spatarul are o forma curbata, iar la baza prezinta o zona creata special pentru sustinere lombara.

Zona pentru sustinerea coloanei si cea pentru sustinerea laterala a spatelui sunt realizate din materiale diferite si au, in consecinta, o duritate diferita. Astfel, sunt eliminate punctele de presiune de la nivelul discurilor vertebrale, evitandu-se astfel durerile si amortelile cauzate de postura. Superior, in structura spatarului, sunt incorporate doua zone rotunjite, ce permit circulatia aerului.

Inaltimea scaunului si gradul de inclinare a spatarului pot fi reglate cu ajutorul unei manete amplasate sub zona de sezut. Structura este realizata din elemente de aluminiu si plastic rezistent, iar mecanismul de reglare al inaltimii functioneaza fluid si fara intreruperi. La baza, sunt atasate si o serie de roti ce se invart 360 de grade, in functie de directia in care este deplasat scaunul. Mai trebuie precizat ca, la achizitie, scaunul va fi primit demontat, iar in interiorul cutiei se vor gasi toate materialele necesare pentru instalrea sa, incluzand si un ghid informativ.

 

 

 

 

 

Adore Directorial Trend

 

2.Directorial TrendAcest scaun de la Trend este cel mai bun scaun de birou cu rotile, conform utilizatorilor acestui produs. Realizat din piele sintetica de calitatea 1, scaunul prezinta o zona de sezut mare si confortabila, cotiere speciale rotunjite si un spatar cu elemente de sustinere in toata suprafata.

La nivelul capului exista un suport asemanator unei tetiere, pentru pozitionarea corecta a gatului, iar la baza a fost creat un suport lombar, pentru relaxarea completa a corpului utilizatorului. Designul general al acestui produs se potriveste perfect in birouri, pentru directori sau lideri de echipa.

Structura scaunului este realizata din aluminiu cromat, iar la baza sunt atasate un set de roti ce se pot roti 360 de grade. Astfel, pentru unele distante mici, nu trebuie sa te ridici de pe scaun. La baza zonei de sezut se gaseste o maneta, usor de accesat de catre utilizator, cu ajutorul careia scaunul poate fi reglat pe inaltime. In plus, aceeasi maneta controleaza si gradul de inclinare a spatarului. Per total, daca iei in considerare si pretul destul de accesibil, poti spune ca scaunul directorial Trend este alegerea perfecta in orice birou.

 

 

 

 

 

Master 100 Scaun Executiv

 

3.Master 100Master 100 este un scaun de birou produs in Germania, utilizand piele foarte fina si materiale de cea mai buna calitate. Structura solida a spatarului si a zonei de sezut creeaza o stare de confort, dar si asigura o rezistenta crescuta la utilizare. Spatarul are o forma curbata, iar in zona inferioara ofera un suport special pentru partea lombara a spatelui.

Astfel, este eliminata presiunea de la nivelul coloanei vertebrale, zona lombara este relaxata si sunt evitate durerile de spate cauzate de pozitii vicioase.  Scaunul poate fi reglat pe inaltime cu ajutorul unei manete usor de accesat. In plus, in acelasi mod poate fi setat si gradul de inclinare al spatarului.

Structura scaunului este realizata din aluminiu cromat, iar la baza sunt atasate cinci roti ce se rotesc 360 de grade. Astfel, scaunul poate fi deplasat cu usurinta pe distante scurte, chiar de catre utilizatorul asezat in el. Daca iei in considerare si pretul afisat de producatori, Master 100 este raspunsul perfect pentru intrebarea „ce scaun de birou sa cumpar ieftin si bun?”.

 


 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status