Suport TV de perete A+ SPB446

Am modificat articolul ultima data pe: 29.10.20

A+ SPB446

 

1. A+ SPB446Avantaje

Este unul dintre cele mai bune suporturi TV de perete, deoarece se incadreaza in tipologia “swivel”(pivotant).

Se caracterizeaza prin reglabilitate optima si fiabilitate excelenta.

Prezinta compatibilitate buna, cu monitoare masive, de dimensiuni mari.

Are un bun raport pret/calitate.

 

Dezavantaje

Toate suporturile facute sa sustina televizoare de dimensiuni mari nu sunt neaparat cele mai versatile din punct de vedere al standardului VESA. Acesta este sistemul universal de caracterizare a interfetei de montare pentru orice marca de televizor. Aici se iau in calcul dimensiunile si distantele dintre gaurile de fixare, care trebuie sa fie neaparat compatibile, pentru a asigura montarea eficienta. Suportul TV de perete A+ SPB446 este compatibil cu VESA 400 x 400, dar nu si cu standarde mai mari(600, 800). Acesta nu este neaparat un dezavantaj categoric, insa trebuie luat in considerare, daca deja detineti un televizor sau un monitor pe care il doriti montat pe perete.

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Una dintre regulile general valabile acceptate in clasificarea unui suport pentru televizor de perete este faptul ca: tipologia pivotanta este cea mai performanta solutie de asamblare a unui astfel de produs. Daca modelele fixe si cu inclinare permit doar miscari limitate, in cazul unui suport “swivel”, miscarea monitorului este realizabila pe trei axe diferite. Asadar, SPB446 poate fi reglat astfel incat sa suplineasca toate atributiile modelelor fixe sau cu inclinare, permitand miscarea, dupa cum urmeaza: +/- 60 de grade orizontal, + 10/- 20 de grade vertical.

2. A+ SPB446

Dispozitivul este confectionat cu profil plat si cu un brat mobil, care va permit sa il fixati in orice pozitie pe un perete si la orice inaltime. Ulterior, veti putea face orice modificari in incapere, fara a mai tine cont de pozitia televizorului, vizibilitatea ecranului fiind usor ajustabila. Se potriveste bine cu televizoare LED, 3D LED, LCD si plasma TV. De asemeni, montarea si intrebuintarea suportului denota fiabilitate, siguranta la utilizare, acesta fiind confectionat din otel solid, foarte rezistent, garantand o sustinere excelenta a televizorului.

 

In standard Vesa, compatibilitatea de 400 X 400 indica potrivirea cu marci de televizoare de dimensiuni mari. Diagonala minima trebuie sa fie de 81cm, iar cea maxima de 140 cm. La aceste dimensiuni se adauga o greutate maxima suportata de 50Kg, asadar, suficienta pentru a oferi suport de calitate chiar si pentru televizoare ceva mai grele. Distanta de la perete va fi incadrata intre 64 mm – 510 mm. Designul este minimalist, geometrizat, fiind atat de simplificat, incat se potriveste adecvat in cadrul oricarui tip de interior.

 

Chiar si daca ignoram toti acesti parametri, nu putem omite un avantaj clar: la dimensiunile suportate si din punct de vedere calitativ, modelul este un suport TV de perete de la A+ ieftin si bun. Cu alte cuvinte, desi multi ar considera investitia ca fiind una substantiala, raportul calitate/pret este cu siguranta unul mai mult decat avantajos.

 

Concluzii

Pentru potentialii utilizatori interesati de un suport TV de calitate de la A+ pentru televizoare de dimensiuni mari, modelul de fata va constitui cea mai inspirata alegere. Pe langa faptul ca este rezistent, durabil si insotit de garantie pe o perioada de 24 de luni, adaptabilitatea extinsa la diverse spatii il recomanda ca optiune de calitate superioara.

 

Momentan, acest produs este indisponibil in mediul online

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
4 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Cristian I.
Cristian I.
November 16, 2018 7:02 pm

64mm și 510mm cred că se referă la distanța minimă și maximă de perete,nu la dimensiunile holz-șuruburilor..(510mm?!)

spasiu aurelia
spasiu aurelia
January 15, 2020 9:13 am

doresc acest suport de tv.

DMCA.com Protection Status