Suport TV de perete A+ SPB221

Am modificat articolul ultima data pe: 15.12.18

 

A+ SPB221

 

1. A+ SPB221Avantaje

Este un produs de calitate, facand parte din categoria suporturilor pivotante.

Prezinta versatilitate, putandu-se adapta usor mai multor modele de televizoare.

Ofera siguranta la utilizare, fiind realizat din materiale de calitate.

Este un suport TV de perete de la A+ ieftin si bun.

 

Pentru mai multe poze, click aici!

 

Dezavantaje

Chiar daca este vorba despre un model rezistent, acest suport TV de perete A+ SPB221 este potrivit doar pentru monitoare sau televizoare mai mici. Explicatia este una simpla: desi sunt cele mai apreciate ca mobilitate: suporturile pivotante sunt si cele mai sensibile atunci cand vine vorba de greutatea maxima suportata. Pentru acest exemplu, stativul de prindere masoara 70 x 129mm, iar bratul are o lungime de 208mm, valori destul de compacte, insa care vor sustine o greutate maxima de numai 30Kg. Totusi, avand in vedere ca in prezent dispozitivele TV sunt confectionate din materiale din ce in ce mai usoare, greutatea maxima admisa nu va constitui intotdeauna un dezavantaj.

 

Daca vrei sa afli pretul acestui produs, click aici!

 

Avantajele explicate

Ca design, putem incadra modelul SPB221 printre cele mai bune suporturi TV de perete, deoarece el este un model pivotant. Aceasta configuratie indica cele mai performante dispozitive, incluzand un brat articulat, ce poate fi stabilizat printr-un suport montat pe suprafata peretelui. Articulatiile produsului incurajeaza miscari ample si pe toate cele trei axe. Inclinarea orizontala este posibila la +90 sau la -90 de grade. Pe verticala, el va putea fi reglat de la -12 grade, la +8. Asta inseamna ca va putea fi plasat usor in orice pozitie si in orice spatiu, oferind o buna vizibilitate, totodata si pentru ca este un suport TV de perete reglabil.

2. A+ SPB221

Din punct de vedere al compatibilitatii, modelul poate fi completat de mai multe variante de dispozitive: LED, 3D LED, LCD sau chiar plasma TV. In standard VESA, el este versatil ca interfata de montare, fiind potrivit pentru valori de 200 x 200 mm si astfel compatibil cu mai multe marci de televizoare. Diagonala minima trebuie sa fie de 33 cm, iar cea maxima, de 106 cm. De aici se poate deduce cat de facil poate fi montat si potrivit cu monitorul pe care deja il detineti.

 

Ca orice suport TV de calitate, si acesta va oferi siguranta deplina la utilizare. Asta inseamna ca, atata timp cat se respecta indicatiile de montare, nu exista nici un pericol de rupere sau de cadere. Piesa este confectionata cu un cadru solid si compact din otel, care ofera o rezistenta sporita in timp si suporta o greutate maxima de 30Kg. Se poate monta facil pe perete, cu holz-suruburi de 208 mm.

 

Pe langa toate aceste avantaje clare, se poate spune fara rezerve ca, produsul este unul dintre cele mai ieftine dispozitive de calitate de pe piata din Romania. Multi utilizatori experimentati il recomanda, dar si o garantie de conformitate de 24 de luni. Fata de multe alte modele pivotante reglabile, pretul de achizitie este unul extrem de atractiv, de cateva ori mai mic decat in cazul altor variante caracterizate similar.

 

Concluzii

Daca vreti sa beneficiati de serviciile unui suport TV de calitate, investind minim in achizitia acestuia, veti prefera cu siguranta acest produs de la A+. Pe langa costurile reduse, calitatea materialelor si designului si versatilitatea in montare il recomanda pentru orice tip de utilizator.

 

Pentru a cumpara acest produs de le eMAG.ro, click aici!

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.rocristian Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
cristian
Vizitator
cristian

Salutare! Detin un suport tv A+ SPB446 si am pus pe el un Tv OLED 65C8PLA de 65″. Apoi am vazut ca suportul merge doar pana la 55″ dar suporta pana la 50kg iar tv-ul meu are doar 25kg. De ce limitarea de diagonala daca suportul tina pana la 50 kg? Multumesc

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading...