Cel mai bun televizor NEI

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune televizoare NEI

 

Ghidul cumparatorului

Privitul la televizor reprezinta o modalitate de informare, dar si de relaxare. Daca vrei sa iti schimbi produsul electronic cu unul mai nou, iti propunem sa analizezi si oferta televizoarelor NEI. Pentru a-ti fi mai usor, te invitam sa lecturezi ghidul. In paranteza, vei gasi si cateva exemple pentru a te putea decide mai usor asupra modelului potrivit nevoilor tale.

 

 

Brandul a fost constituit in 1993 pe teritoriul tarii noastre. Acesta a avut ca scop producerea televizoarelor color si aparatelor frigorifice, in perioada post decembrista. Calitatea, fiabilitatea si designul sunt doar cateva dintre caracteristicile care au facut ca produsele comercializate sa se afle printre preferintele romanilor. In momentul de fata, pe langa televizoare si aparate frigorifice, in gama celor de la NEI mai poti gasi aparate de aer conditionat, masini de spalat vase, produse de ingrijire personala si dozatoare de apa.

Din punctul de vedere al tehnologiei folosite, poti intalni televizoare NEI smart tv sau standard.

Cele smart permit navigarea pe diferite site-uri de socializare, vizualizarea continutului video existent in mediul online, dar si a emisiunilor preferate rulate pe diferite posturi de televiziune, ceea ce inseamna ca va fi pe placul tuturor membrilor familiei (49NE5500)

Pe de alta parte, daca nu esti o persoana obisnuita cu mediul online, poti alege un televizor clasic care iti permite sa vizualizezi emisiunile din grila de programe existenta. Acesta are si un pret mai accesibil comparativ cu cel al modelelor mentionate anterior (32NE4000, 43NE6000, 24NE5000).

In gama de televizoare NEI, cea mai mica diagonala este de 48cm (19NE4000), iar cea mai mare este de 164cm (65NE6000).

Dimensiunea televizorului se alege in functie de marimea incaperii in care intentionezi sa il amplasezi. Conform specialistilor, pentru un confort vizual este indicata o distanta intre ochi si dispozitiv de 3 ori mai mare decat diagonala acestuia, pentru variantele HD. Pentru cele Ultra HD este suficienta o distanta de 1.5 ori mai mare decat dimensiunea ecranului.

Imaginea transmisa este formata dintr-o multitudine de puncte denumite pixeli. Acestia formeaza rezolutia. In oferta celor de la NEI, vei gasi trei variante disponibile: HD, Full HD sau 4k.

Pentru un continut mai clar este indicat un dispozitiv care are un numar cat mai mare de pixeli. Daca nu esti dispus sa acorzi un buget generos pentru achizitionarea unui televizor NEI (la un pret bun), poti sa alegi un dispozitiv HD (1366 x768p). Modelul 32NE4000 poate fi reprezentativ pentru categoria mentionata.

Pentru redarea unui continu audio video cat mai realist, ar fi bine sa te indrepti catre produsele full HD (1920x1080p). Modelul  40NE5000 este un exemplu ce se incadreaza in aceasta categorie. Totusi, pentru cei impatimiti de competitiile sportive, se recomanda un produs cu o rezolutie 4k (3840 × 2160p). Imaginea redata te va face sa te simti exact in mijlocul evenimentelor (49NE6000).

Potrivit parerilor despre cele mai bune televizoare NEI, pentru a realiza o achizitie reusita trebuie sa analizezi porturile si functiile suplimentare. Spre exemplu, ca sa poti conecta consola sau laptopul vei avea nevoie de o mufa HDMI. Portul USB iti este util cand doresti sa vizualizezi continutul de pe diferite dispozitive de stocare externe. Daca ai un copil mic, este indicat sa iti iei un televizor care dispune de functia de blocare a butoanelor, astfel vei sti ca acesta nu va deregla setarile dispozitivului (49NE5500). Interfata CI+ te scapa de receiverul operatorilor de cablu, deoarece vei putea beneficia de servicile acestuia fara a mai conecta acel dispozitiv la televizor.

Tot mai multi cumparatori aleg sa achizitioneze un astfel de produs din mediul online, deoarece pot realiza o analiza aprofundata, pretul este mai avantajos, si obiectul este livrat direct acasa. Pentru a-ti mai usor sa incepi cautarile, am selectat si noi cateva exemple comercializate pe internet.

 

 

Modele recomandate 2021

 

 

Nei 49NE5000

 

Acest produs iti reda o imagine foarte aproape de cea reala, deoarece are o rezolutie de 1920x1080p. Datorita acesteia, te vei simti ca si cum ai lua parte la evenimentele prezentate. Ecranul are o diagonala de 123cm, fiind potrivit pentru incaperile care iti permit sa stai la o distanta de aproximatv 2m fata de televizor.

Avand in vedere ca ai 3 porturi HDMI, vei putea conecta concomitent si laptopul si consola, fiind un avantaj pentru cei care doresc sa faca mai multe activitati in acelasi timp. Daca vrei sa te uiti la pozele din trecut impreuna cu familia, poti conecta dispozitivul de stocare prin intermediul portului USB.

Televizorul dispune de interfata CI+. Datorita acesteia redarea programelor nu va mai fi conditionata de receiverul oferit de operatorul de cablu, iar coordonarea televizorului se va realiza dintr-o singura telecomanda. Produsul se incadreaza in categoria celor care nu permit conectarea la internet, de aceea este potrivit celor care nu sunt interesati de aceasta facilitate si prefera sa faca o investitie mai mica.

 

button 2

 

 

 

 

Nei 32NE4000

 

Daca esti o persoana care nu obisnuiesti sa accesezi frecvent mediul online, atunci acest televizor NEI (ieftin si bun) poate fi pe placul tau, pentru ca poti viziona doar emisiunile existente in grila de programe. Cu o rezolutie HD (1366×768p) si o diagonala de 81cm, dispozitivul poate fi amplasat intr-o incapere care permite o distanta intre canapea si device de aproximativ 2.4m.

Daca vei respecta aceste indicatii, sanatatea ochilor nu va fi afectata de privitul la televizor. Produsul permite conectarea videoproiectorului prin intermediul portului HDMI, si astfel iti da posibilitatea sa-ti creezi propria sala de cinema.

Prin intermediul mufei USB poti conecta diverse dispozitive de stocare, pentru a vizualiza pe un ecran generos continutul depozitat pe acesta. Interfata CI+ este utila, deoarece iti permite sa te abonezi la serviciile operatorului de cablu fara a mai fi necesar sa platesti si costurile de inchiriere ale unui receiver. Daca vrei sa amplasezi televizorul pe perete, atunci trebuie sa iei in calcul dimensiunile fara stand (732x86x434mm). Valorile cu stand (732x200x475mm) sunt utile pentru cei care vor sa aseze dispozitivul pe un corp de mobilier.

 

button 2

 

 

 

 

Nei 49NE6000

 

Produsul adus in discutie nu permite accesul la internet, de aceea nu este o varianta potrivita pentru cei care obisnuiesc sa consume continut media online. Dispozitivul are o rezolutie de 3840×2160p si ofera o imagine 4K, de aceea continutul redat va fi realist si vei putea vizualiza imagini cu un contrast mai puternic, mai pline de detaliu si mai dinamice.

Cel mic va indragi sa petreaca timpul jucandu-se, deoarece permite conectarea consolei prin intermediul portului HDMI. Datorita playerului multimedia integrat si a portul USB vei putea vizualiza pozele sau filmuletele de pe orice dispozitiv de stocare extern. Produsul este potrivit pentru un spatiu generos, pentru ca are o diagonala de 123cm.

Avand o dimensiune de 1106×102×642mm (fara stand), pentru a nu reduce spatiul de trafic, poti amplasa dispozitivul pe perete. Datorita ecranului plat colturile vor sta lipite de zid si imaginile redate vor putea fi vizualizate si de catre cei care sunt situati in partile laterale ale televizorului.

 

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status