Cel mai bun suport TV pentru tavan

Am modificat articolul ultima data pe: 17.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune suporturi TV pentru tavan

 

Ghidul cumparatorului

Un suport pentru TV, cu prindere pe tavan, poate fi o idee buna atunci cand nu dispui de suficient loc liber in camera. Acesta e cu atat mai util, daca ai un aparat tip LED, de exemplu, cu o diagonala mai mare.

Fiind atarnat, va fi mai confortabil de urmarit din pozitia culcat, iar TV-ul va fi protejat, deoarece nu va putea fi rasturnat de animale sau de copii.

 

suport-tv-tavan-task

 

Dispozitivul are o constructie metalica, incluzand o tija ce coboara din tavan, o placa de fixare pe zid, precum si un suport pentru montarea TV-ului. Cand vine vorba de siguranta, utilizatorii experimentati emit urmatoarele pareri despre cele mai bune suporturi TV de tavan: placa trebuie sa fie fixata cu suruburi de jur-imprejur sau cel putin din 5-6 puncte, asa incat sa faca fata greutatii suportului + televizorului (un dispozitiv sigur suporta o sarcina de cel putin 30 kg); tija trebuie sa fie rigida, pentru a nu permite nici un balans ce ar putea pune in pericol aparatul si locatarii; un suport lat, cu cel putin 2 tije si 4 suruburi metalice, nu din plastic, pentru imbinarea TV-ul, e de dorit. De asemenea, un sistem cu brate reglabile va putea acomoda diferite diagonale.

Confortul privitorului este un alt aspect esential. Un suport TV de tavan telescopic va permite reglarea inaltimii, iar unul ce suporta inclinare in jos va putea fi aplecat, pentru a oferi o vizibilitate buna asupra ecranului, indiferent de cat de sus este montat (gradul de inclinare e specificat de producator). Totodata, unul cu mecanism de rotire la 360 de grade va fi observat din orice colt al incaperii, fiind util, daca nu intentionezi sa-l amplasezi in colt.

Internetul e locul la care apeleaza multi dintre cei care vor sa afle unde gasesc suport TV pentru tavan, la un pret bun  – sursa pe care, inevitabil, ti-o recomandam si tie.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

A+ Bracket, 32”-55”

 

1-a-bracket-32-55Te intereseaza sa cumperi un suport TV pentru tavan, ieftin si bun? Avantajele produsului A+ Bracket s-ar putea sa te convinga ca merita investitia. Il vei putea utiliza pentru instalarea televizoarelor care au o diagonala maxima de 55 inch (140 cm) si una minima de 32 inch (81 cm).

De asemenea, e compatibil in sistem VESA, cu valori maxime de 400 x 400 mm. Este destul de solid, placa de prindere putand sustine o greutate maxima de 50 kg. Acesta este un suport TV de tavan rabatabil, care permite un unghi de inclinare de 15°, precum si unul de rotire la 360° in jurul tijei.

In felul acesta, ai numeroase posibilitati de asezare, asa incat sa poata fi privit dintr-o pozitie confortabila pentru utilizatori, indiferent de cat de sus este prins dispozitivul sau de cat de indepartata este canapeaua. Desigur, inaltimea este si ea reglabila, iar distanta pana la perete e de 1050 – 1560 mm.

 

button 1

 

 

 

 

Blackmount S54

 

2-blackmount-s54In cazul in care te intereseaza un suport pentru TV, pe care vrei sa il montezi in tavan, intr-un colt al camerei, un model reglabil, precum cel de fata, poate fi excelent in orice sufragerie moderna. Va putea fi inaltat la o distanta cuprinsa intre 50 si 80 cm, iar televizorul va sta fixat prin intermediul unor brate dispuse in forma de “X”, care sunt prinse in 4 puncte.

Greutatea maxima sustinuta este de 30 de kilograme, iar suportul va putea acomoda, in siguranta, un aparat cu diagonala cuprinsa intre 32 – 10 inch. Vizibilitatea buna asupra ecranului este asigurata de functia de inclinare pe verticala, ecranul putand fi adus la un unghi de +/-20 grade.

Totodata, are dispozitiv de rotire la 90 de grade, asa ca, si daca il vei atasa in paralel cu un perete, tot il vei putea inclina intr-un mod confortabil. E compatibil cu standardele VESA, la 200 x 200 mm.

 

button 1

 

 

 

 

Cabletech UCH0076A

 

3-cabletech-uch0076aNumerosi cumparatori au indicat acest produs ca fiind cel mai bun suport TV de tavan, din punctul de vedere al raportului calitate – pret. Trebuie specificat ca acesta este un dispozitiv pentru LED-uri, compatibil in sistem VESA, putand fi adaptat la trei valori standard, de 50 x 50, 100 x 100 si  200 x 200 mm.

Dimensiunile diagonalei monitorului montat pot varia de la 10 inch, la 37 inch. Distanta minima pana la plafon este de 1050 mm, iar aceasta poate fi extinsa pana la 1560 mm, ramanand suficient spatiu in spatele aparatului pentru a umbla la mufe sau la cabluri.

Totodata, suporta o greutate de 30 kg, suficienta pentru un LED + sarcina proprie a suportului. De asemenea, mecanismul este echipat cu functie de rotire la 90 de grade si una de inclinare, ecranul putand fi adus pana la un unghi de 15 grade, asa ca nu va fi nevoie sa stai cu gatul sucit si intr-o pozitie incomoda.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status