Cel mai bun suport TV de perete reglabil

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune suporturi TV de perete reglabile

 

Ghidul cumparatorului

Avand in vedere oferta generoasa de pe piata si preturile in continua scadere ale televizoarelor, este din ce in ce mai frecvent intalnita situatia in care cumparatorii monteaza cate un asemenea dispozitiv in fiecare incapere din casa.

Iar asta inseamna ca, intr-o lume ideala, ele pot fi instalate oriunde in incapere si trebuie sa poata fi privite de oriunde ai fi asezat. Prin urmare, odata cu televizorul e indicat sa cumperi si un suport de perete reglabil.

suport-tv-perete-reglabil-task

Numeroase pareri despre cele mai bune suporturi TV de perete, reglabile, sustin ca primul lucru la care trebuie sa fii atent este ca acesta sa fie compatibil cu modelul de TV ales. Televizorul are in spate orificii special realizate pentru a se fixa pe asemenea suport; masoara distanta dintre ele si vei afla care e dimensiunea pe care trebuie sa o aiba produsul pe care urmeaza sa il alegi.

Greutatea pe care o poate sustine suportul este un alt parametru important. Niciodata sa nu optezi pentru un produs la limita sau subdimensionat, caci riscul de accidente este unul crescut. Specialistii sunt de parere ca varianta optima este cea in care greutatea televizorului se afla sub limita de greutate indicata de producatorul suportului.

Sistemul de prindere de perete este de asemenea insemnat. Suruburile cu cursa lunga sunt mai sigure decat cele cu cursa scurta, caci pot fi prinse mai adanc in perete, facand desigur sustinerea mai solida.  Tot la capitolul rezistenta intra si materialul din care este realizat suportul; ca regula universal valabila, un produs metalic este mai de incredere decat unul din plastic.

Daca te intrebi unde gasesc suport TV de perete reglabil, la un pret bun, alti cumparatori, iti recomandam sa consulti ofertele magazinelor on-line. Vei fi impresionat – iata cateva exemple care dovedesc asta.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

A+ SPB446

 

1-a-spb446Cel mai bun suport TV de perete reglabil este considerat modelul A+ SPB446, evaluarea fiind facuta pe baza cifrelor de vanzari. Fiind un model cu profil plat, el este adecvat si celor mai mici incaperi, caci reprezinta un element de design modern care permite totodata sa economisesti spatiu. Compatibil cu modelele LED, 3D LED, LCD si plasma TV, produsul este confectionat din otel care va sustine cu incredere si in siguranta televizorul.

Datorita standardului VESA este compatibil cu aproape orice model de televizor cu diagonala cuprinsa intre 32 si 22 inch (81 – 140 cm).

Greutatea maxima pe care o suporta, conform indicatiilor producatorului, este de 50 kg – mai mult decat suficienta avand in vedere dimensiunea televizoarelor pe care le va sustine. Pe orizontala suporta o inclinare de + / – 60 de grade, iar pe verticala poate fi reglat in intervalul +10 – -20 de grade.

 

button 1

 

 

 

 

A+ SP44T

 

2-a-sp44tUn suport TV de perete reglabil, ieftin si bun, poate fi achizitionat tot de la producatorul A+. Este vorba de modelul SP44T, adecvat pentru televizoarele cu diagonala cuprinsa intre 32 si 55 inch. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 50 kg – o valoare buna avand in vedere dimensiunea de televizor pentru care este recomandat.

Compatibil cu standardul VESA 400 x 400 mm, suportul poate fi folosit cu cea mai mare parte a televizoarelor de pe piata. Inclinarea verticala variaza intre +5 si -10 grade, distanta fata de perete fiind de 50 mm, astfel incat miscarile se pot face fara restrictii.

Pe acest model pot fi montate televizoare LED, 3D LED, LCD si plasma; profilul din otel solid este demn de toata increderea. Avand boloboc integrat, il poti instala cu multa usurinta, chiar daca nu esti deosebit de priceput la asemenea activitati.

 

button 1

 

 

 

 

A+ SP22T

 

3-a-sp22tUn alt model pe care ti-l recomandam, adecvat pentru televizoare ceva mai mici, este modelul A+ SP22T. Compatibil cu televizoarele LED, LCD si plasma TV cu diagonala cuprinsa intre 23 si 42 inch (58 si 106 cm), produsul suporta o greutate maxima de 50 kg si este compatibil cu standardul VESA 200x 200.

Inclinarea pe verticala variaza intre + 5 / – 10 grade. Utilizatorii marturisesc ca este foarte usor de instalat pe perete, in parte datorita nivelei integrate, care te va ajuta sa il montezi drept.

Distanta fata de perete este de 5 cm, asa incat sa permita o reglare a pozitiei TV-ului si pe orizontala, in functie de locul pe care il ocupa in incapere. Confectionat din otel rezistent, cu profil plat, el e un element de design interesant, care ocupa putin spatiu, permitand utilizarea mai eficienta a acestuia, mai ales in incaperile mici.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status