Cel mai bun suport TV de perete mobil

Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.19

 

Cum aleg cele mai bune suporturi TV de perete mobile

 

Ghidul cumparatorului

Avand in vedere progresele in materie de design al televizoarelor, este de inteles de ce acum locul lor nu mai este prea des pe comoda, ci mai frecvent pe perete. Aranjamenul este avantajos nu numai ca unghi de vizionare, cat si ca economie de spatiu.

Dar pentru ca televizorul tau sa fie in siguranta, ai nevoie si de un suport solid, iar in toate parerile despre cele mai bune suporturi tv perete, mobil este cuvantul cheie, care desemneaza varful de gama. Acest tip de suport consta practic intr-un brat articulat a carui baza se fixeaza pe perete si care permite intoarcerea aparatului in orice unghi.

suport-tv-perete

Dimensiunile televizorului reprezinta un prim criteriu pentru alegerea suportului corespunzator. Nu numai diagonala conteaza, cat mai ales greutatea produsului. Standardul VESA este cel care caracterizeaza corespondenta intre interfata de montare si caracteristicile tehnice ale suportului.

Dar suportul mobil este sensibil mai ales din punctul de vedere al greutatii, caci miscarile ample ale bratului de sustinere il fac deosebit de vulnerabil. Prin urmare recomandam ca parametrii tehnici recomandati ca forta de sustinere sa fie clar superiori greutatii televizorului.

Profilul unui asemenea accesoriu are grosime variabila, caci mobilitatea nu depinde exclusiv de acest parametru. Fiind ideal chiar si pentru pozitionarea in coltul incaperii, acest tip de suport are cel mai adesea un profil plat, dar asta nu reprezinta o regula.

Daca te intrebi unde gasesc suport tv de perete mobil la un pret bun alti cumparatori, am pregatit pentru tine o selectie de produse din aceasta categorie, care pot fi achizitionate din magazinele online la preturi extrem de avantajoase. Suntem siguri ca daca nu vei gasi printre ele produsul care iti este necesar, ele vor reprezenta macar un bun punct de plecare in cautarile ulterioare.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Hama Full Motion 118665

 

1-suport-tv-de-perete-hama-full-motionCel mai bun suport TV de perete mobil pentru televizoare cu ecran plat este hama Full Motion 118665. Datorita sistemului Easy-Fix, televizorul poate fi reorientat simplu, catre orice unghi al incaperii. Este adecvat pentru ecrane cu diagonala cuprinsa intre 10 si 47 inch si cu o greutate mai mica de 35 kg. Produsul este compatibil cu standardele VESA 100 x 100 mm, 75 x75 mm, 200 x 100 mm si 200 x 200 mm.

Suportul permite o inclinare orizontala de pana la 180 de grade si una verticala de pana la 15 grade. Distanta fata de perete variaza intre 48 si 299 mm. Avand culoarea neagra, el este discret si ramane neobservat in spatele televizorului, in timp ce isi indeplineste cu eficienta rolul.

Avand un brat dublu, repartitia greutatii este mai eficienta decat in cazul modelelor simple, asadar si rezistenta este mai buna. Chiar si asa, nu se recomanda sub nici o forma depasirea limitei de greutate indicata de catre producator.

 

button 2

 

 

 

 

A+ SPB223

 

2-suport-tv-de-perete-a-spb223Un suport tv de perete mobil ieftin si bun pe care ti-l propunem este modelul A+ SPB223. Produsul este compatibil cu televizoarele LED, 3D LED, LCD si plasma TV. Fiind fabricat din otel rezistent, el ofera o sustinere de incredere televizorului.

Bolobocul integrat face ca instalarea sa fie extre de usoara chiar si pentru persoanele cu mai putina experienta in astfel de activitati. Datorita standardului VESA, maxim 200 x 200, este compatibil cu practic toate marcile de televizoare de pe piata.

Din punct de vedere al dimensiunii ecranelor pe care le poate sustine, ele sunt reprezentate de diagonale intre 13 inch (33 cm) si 42 inch (106 cm). Inclinarea orizontala pe are o suporta este de + / – 90 de grade; pe verticala ajustarea se face intre -12 si +5 grade. Fixarea pe perete se face cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet. Greutatea maxima sustinuta de bratul mobil este de 20 kg.

 

button 2

 

 

 

 

A+ SPB221

 

3-suport-tv-de-perete-a-spb221Daca doresti sa faci economie de spatiu si sa dispui totusi de un suport tv de perete de incredere si usor ajustabil, ia in considerare modelul A+ SPB221. Avand un profil plat, acest suport este chiar mai avantajos din punctul de vedere al spatiului decat alte modele asemanatoare. Produsul este compatibil cu televizoarele LED, 3D LED, LCD si plasma TV.

Este confectionat din otel rezistent, vopsit intr-un negru universal si discret, astfel ca poate sustine greutatea aparatului in perfecta siguranta. Datorita standardului VESA maxim 200 x 200 mm, acest suport poate fi folosit practic cu orice tip de televizor care nu depaseste diagonala si greutatea maxime admise.

Din punct de vedere al dimensiunilor, deci, el este potrivit cu televizoarele cu diagonala intre 13 si 42 inch (33 si 106 cm) si cu o greutate maxima de 30 kg. Inclinarea maxima pe care o suporta este de + / – 90 de grade pe orizontala si de -12 / +8 grade pe verticala.

 

button 2

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 4.83 din 5)
Loading...