fbpx

Cel mai bun suport TV de perete, ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 22.09.19

 

Cum aleg cele mai bune suporturi TV, de perete, ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Esti proaspatul posesor al unui TV de ultima generatie LED, LCD sau plasma? Atunci in mod sigur te intereseaza un mod practic si sigur de a il monta, caci adesea nu se potriveste cu dimensiunile mobilei. In plus, ca design, aceste TV-uri se integreaza mult mai bine amplasate pe perete, oferind si avantajul unui unghi de vedere de calitate (la nivelul ochilor sau deasupra, la o distanta optima).

 

 

Asa cum arata destule pareri despre cele mai bune suporturi TV de perete ieftine, avantajele acestora, in afara de economia de spatiu si aspectul estetic, se refera la asigurarea unei distante optime intre ecran si privitor (o regula generala spune ca aceasta distanta trebuie sa fie de 1, 5 ori mai mare decat diagonala TV-ului: la 80 cm, reiese o distanta de 1, 2 metri).

In plus, montarea pe perete asigura un unghi bun de vedere, putand fi la nivelul ochilor sau mai sus. Un avantaj considerabil il reprezinta posibilitatea de ajustare a unghiului de inclinare, apropiindu-l sau rotindu-l orizontal – la modelele reglabile.

In functie de suma pe care esti dispus sa o investesti, ai de ales intre suporturi fixe si reglabile. Primele, cele mai accesibile, sunt teoretic rame de montare pe perete. Cele reglabile sunt ceva mai costisitoare, insa aduc beneficii: poti inclina ecranul, il poti roti orizontal – swivel sau vertical – pivot. Exista si alte optiuni de reglare (a inaltimii, a distantei de perete) dar acestea vin in general cu un pret pe masura.

Inainte de a achizitiona un suport, este obligatoriu sa verifici compatibilitatea dintre diagonala TV-ului tau si cea suportata de accesoriu (e bun un model care are un interval mai mare de valori); de asemenea, greutatea maxima admisa va garanta siguranta televizorului.

Nu in ultimul rand, uita-te la gaurile de montare – standardul VESA se potriveste majoritatii aparatelor de ultima generatie (vezi care sunt valorile maxime).

Vrei sa afli unde se gasesc suporturi TV de perete ieftine, la un pret bun? Nu e dificil: o cautare pe Internet va scoate la iveala o serie de oferte avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

A+ SP44T 

 

Daca vrei sa achizitionezi cel mai bun suport TV de perete ieftin pentru un ecran cu diagonala intre 32 si 55 inch, iti sugeram acest model A+ SP44T, care este compatibil cu televizoare LCD, LED, 3D LED si plasma (standard VESA din gama 400 x 400 mm maxim). Vei beneficia de un design modern in incapere, de un bun unghi de vedere la inaltimea aleasa (la nivelul ochilor sau mai sus).

Accesoriul este confectionat din otel dur, rezistent si care va asigura sustinerea in siguranta a televizorului tau; greutatea maxima admisa este de 50 de kilograme. Marele avantaj este ca e un suport reglabil, care iti permite sa inclini in plan vertical ecranul la un unghi de +5/-10 grade.

Diagonala minima este de 32 inch (81 cm) iar cea maxima e de 55 inch (140 cm). Distanta fata de perete va fi de 50 mm, asadar destul de aproape. Se monteaza foarte usor, avand incluse mai multe suruburi universale si un boloboc pentru a verifica daca e pozitionat drept.

 

 

 

 

 

A+ SPB221 

 

Nu stii cum sa alegi un suport TV de perete ieftin si bun? Poti incerca acest model A+ SPB221 reglabil, confectionat din otel solid de calitate care asigura ca ecranul e in deplina siguranta. Diagonala minima a televizorului trebuie sa fie de 13 inch (deci 33 cm) iar cea maxima de 42 inch (105 cm). Ca greutate suportata, va sustine in siguranta un ecran de maxim 30 de kilograme.

Standardul VESA (maxim 200 x 200) inseamna ca va fi compatibil cu modele de TV LCD, LED 3D LED si plasma. Fiind un suport reglabil, iti ofera un unghi bun de vedere, cu posibilitatea inclinarii in plan orizontal la +/- 90 grade si in plan vertical la -12/+8 grade.

Este simplu de montat pe perete, nu e nevoie sa ai cunostinte avansate iar pozitia se va ajusta foarte simplu. Economiseste spatiu util in camera, creand in acelasi timp un design modern si oferind o experienta vizuala placuta, la o distanta si inaltime optime.

 

 

 

 

 

A+ SP22T 

 

Acest suport TV de perete este compatibil cu modele de televizoare LCD, LED 3D LED, plasma, cu standard VESA (maxim 200 x 200). Ecranul nu va trebui sa depaseasca 50 de kilograme (e greutatea maxima admisa), iar diagonala sa trebuie sa se incadreze intre valorile de 23 inch (58 cm) si 42 inch (106 cm). Verifica intotdeauna aceasta compatibilitate pentru a fi sigur de rezistenta suportului.

Este un accesoriu reglabil, oferind un unghi de vedere optim cu posibilitatea de a inclina ecranul in plan vertical la +5/ – 10 grade. Are un cadru fabricat din otel, material dur si rezistent care va sustine in deplina siguranta aparatul (cu singura conditie ca valorile sa fie compatibile).

Cu ajutorul suportului, vei instala ecranul la distanta si inaltimea optima pentru o experienta placuta, vei economisi spatiu si vei obtine un design modern. Se monteaza simplu pe perete la inaltimea preferata, incluzand suruburi si boloboc.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status