Cea mai buna telecomanda universala Samsung

Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Cum aleg cele mai bune telecomenzi universale Samsung

 

Ghidul cumparatorului

Noile tehnologii ne-au adus beneficii care, cu zeci de ani in urma, ar fi fost considerate povesti stiintifico-fantastice. O astfel de inovatie este telecomanda, fara de care acum nu am mai putea schimba canalele la televizor, inregistra emisiunile favorite sau programa aparatele sa functioneze la capacitatea lor maxima.Problema apare cand avem mai multe electrocasnice si necesita sa fie controlate individual cu propriul lor dispozitiv. Din fericire, tot tehnologia ne salveaza, iar din ghidul acesta aveti posibilitatea sa aflati cum puteti achizitiona cele mai bune telecomenzi universale Samsung la un pret bun. Iata la ce trebuie sa fiti atenti inainte de a face o astfel de achizitie:

Putini stiu ca la inceput acest banal obiect se conecta prin fir la televizor si oferea doar optiunea de a schimba canalele, a reduce sau amplifica volumul si de a inchide si deschide aparatul. Se intampla in 1950, cu 12 ani dupa infiintarea Samsung si cu zece inainte ca aceasta uriasa companie sa devina un jucator important in industria produselor electronice. In prezent, modelele din aceasta categorie functioneaza pe baza undelor infrarosii si au incluse toate optiunile aparatului pentru care sunt folosite.

Samsung a dezvoltat telecomenzi care nu mai necesita setare si sunt compatibile cu toate aparatele produse sub aceasta sigla. Produsele pot recunoaste inclusiv semnalul emis de alte marci de televizoare LCD sau LED si se pot conecta fara probleme.

Un avantaj al modelelor universale Samsung existente pe piata consta in reducerea numarului de dispozitive pentru control existente in locuinta. Aceste produse pot fi folosite atat pentru televizor, cat si pentru DVD Player si, uneori, chiar si pentru invechitul aparat video. Nu veti mai depozita patru sau cinci astfel de obiecte, ci veti avea nevoie de unul singur, , dupa cum indica si parerile despre cele mai bune telecomenzi universale Samsung.

Produsele din aceasta categorie dispun de numeroase setari, cum ar fi pornire/ oprire, reglarea volumului, redarea unui film pe care l-ati pierdut pentru ca nu ati ajuns la timp acasa, inregistrarea emisiunii preferate, vizualizarea programului pentru toate canalele, controlul parental, selectarea tipului de semnal de la furnizorul de servicii. S-a ajuns aici dupa ce toate functiile aparatelor, la care exista acces doar prin panourile incorporate cu diferite butoane, au fost mutate pe micile dispozitive din plastic.

Cu un astfel de model veti controla televizoare LCD, LED sau Smart, inclusiv dispozitive care nu sunt produse de Samsung, intrucat codurile de care au nevoie pentru a fi compatibile cu mai multe aparate sunt preinstalate in cadrul procesului de fabricare.

Raza de actiune este mare, de 6 – 8 metri, datorita LED-ului care transmite semnalul. Veti putea schimba canalul si cand va aflati in alta incapere, cu conditia de a va afla in raza de actiune a televizorului. Durata de functionare este mare, intrucat consuma putin din bateriile tip AAA, de 1,5V.

Aceste produse sunt mai voluminoase, cu o lungime de maximum 22 – 25cm, insa sunt usor de tinut in mana, intrucat latimea nu depaseste 5cm. Butoanele sunt suficient de mari si organizate in functie de scopul pe care il deservesc. Anumite modele dispun si de afisaj electronic.

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti va prezentam mai jos doua modele.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung LCD Led Smart

 

Produsul va ofera acces la toate canalele dumneavoastra preferate, dar si la filme, fie ca sunt difuzate la anumite ore de catre furnizorul de servicii, fie ca alegeti sa le vedeti la DVD Player. Este compatibil cu toate modelele de televizoare, respectiv LCD, LED sau Smart. Pentru a fi utilizat, modelul nu necesita programare. Nu trebuie decat sa puneti bateriile si sa apasati pe butoane.

Aparatul are un LED pentru transmiterea si receptarea semnalului si functioneaza cu doua baterii de 1,5V, tip AAA. Poate capta si trimite semnal de la o distanta de aproximativ 8 metri, ceea ce reprezinta un avantaj in cazul in care aveti un living mare si un sistem tip home cinema. Avantajul produsului se observa, de exemplu, cand invitati mai multi prieteni la o seara de film si nu trebuie sa va ridicati de pe canapea pentru a schimba canalul sau a selecta optiunea „Play“.

Dispozitivul are o sectiune pentru controlul volumului, pentru inregistrare sau derulare. Puteti detecta sursa semnalului, care poate fi analogic sau digital, aveti posibilitatea de a vedea lista de canale si de a selecta subtitrari sau include programele favorite in lista scurta. Mijlocul consolei ofera acces la menu-ul complet, unde se regasesc toate setarile. Produsul este conceput pentru toate televizoarele LCD, LED sau Smart, inclusiv Samsung, fiind 100% compatibil si functional.

 

 

 

Samsung BN59-00531A

 

Aceasta telecomanda universala Samsung, ieftina si buna, va ofera acces complet la setarile televizorului dumneavoastra. Daca ati pierdut dispozitivul original si considerati ca inlocuirea lui necesita prea multi bani si prea mult efort, atunci acest aparat poate fi solutia, fiind compatibil cu toate modelele de televizoare comercializate de companie si se poate conecta chiar si cu aparatele mai vechi.

In functie de aparatul pe care l-ati achizitionat, produsul ofera acoperire pe o distanta de aproximativ opt metri. Necesita doua baterii de tip AAA, pe care le puteti achizitiona de la orice magazin. Indiferent de dispozitivul pentru care o folositi, telecomanda nu necesita cod de conectare. Dupa introducerea bateriilor aceasta functioneaza de la sine. Inainte de a face comanda trebuie sa stiti ca in pachet veti primi o brosura cu toate informatiile despre produs, dar si un manual de utilizare.

Unul dintre avantajele aduse se refera la faptul ca dispozitivul a fost programat in prealabil, deci nu va mai trebui sa va faceti probleme ca va da erori. Singurul lucru pe care va trebui sa il faceti va fi sa cititi ghidul pentru a afla cum puteti accesa toate functiile televizorului. Butoanele sunt grupate in functie de modul in care pot fi utilizate, deci veti intui imediat categoria de functii deservita. Telecomanda poate fi utilizata si pentru video si DVD Player.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status