n n
n
n
▷ Pareri despre rama foto digitala Serioux SmartArt SA700 LED

Rama foto digitala Serioux SmartArt SA700 LED

Am modificat articolul ultima data pe: 07.12.19

1

 

Avantaje

Ecran panoramic cu rata de imagine 4:3 incorporata.

Dimensiunea ecranului este de 7 inch, iar rezolutia este de 800×600 pixeli.

Include o serie de caracteristici ce imbunatatesc calitatea imaginii.

Prezinta sloturi speciale pentru adaptarea cardurilor de memorie exterioare.

 

Dezavantaje

Dispozitivul nu poate rula fisiere video sau audio. Unii utilizatori prefera si aceste optiuni din partea ramelor foto digitale. Includerea lor poate reda un caracter mult mai interactiv sau dinamic amintirilor. Dar lipsa lor trebuie considerata un dezavantaj doar daca utilizatorul prefera acest mod special de redare a amintirilor.

 

 

Intra pe eMAG.ro si vezi pretul acestui model

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Rama foto digitala Serioux SmartArt SA700 LED este realizata de una dintre cele mai de succes companii de dispozitive electronice portabile, Asesoft Distribution. Modelul de fata include un ecran de tip panoramic, ce suporta o rata standard a imaginii de 4:3. Acest format este suportat in mod obisnuit de majoritatea dispozitivelor create pentru manipularea sau realizarea fotografiilor digitale. Deci, poti incarca poze direct din aparatele foto, fara a necesita alte modificari speciale de compatibilitate.

2

Serioux SmartArt SA700 LED nu era unul dintre cele mai bune rame foto digitale, daca nu includea si un ecran pe masura. Dimensiunea pe diagonala a ecranului este de 7 inch, iar impreuna cu rezolutia de 800×600 pixeli, permite vizualizarea clara a imaginilor incarcate. Tehnologia LED a ecranului permite mentinerea unui design general subtire, tip slim. In felul acesta, dispozitivul se aseamana tot mai mult cu o rama foto clasica.

 

Software-ul aparatului include o serie de caracteristici ce imbunatatesc calitatea si claritatea imaginii si a culorilor. Una dintre acestea este contrastul 300:1, functie ce scoate in evidenta culorile si diferentiaza mai clar tonurile inchise de negru-gri, dar si cele de alb. In plus, rama include si o functie de slideshow, unde fotografiile ruleaza automat, dar si o functie de redimensionare. Aceasta din urma modifica automat fotografiile pentru a fi incadrate mult mai bine in dimensiunea ecranului. Functia de zoom incorporata, permite vizualizarea detaliilor prin marirea imaginii.

 

Din punct de vedere al compatibilitatii, Serioux SmartArt SA700 LED este cea mai buna rama foto digitala de la acest producator. Dispozitivul suporta formate foto digitale de tip JPG, unul dintre cele mai utilizate tipuri de fisiere din acest domeniu. Avantajul formatului JPG este ca ofera o calitate foarte buna a imaginii, fara sa necesite un spatiu de depozitare foarte mare. In designul ramei sunt incluse si cateva sloturi speciale pentru adaptarea cardurilor de memorie. Carduri SD, SDHC, MMC si memory stick-uri USB pot fi adaptate aparatului, iar software-ul reda automat fotografiile salvate pe carduri. In acelasi timp, slotul USB permite conectarea produsului la un PC sau laptop, de unde poti incarca fisiere foto direct in memoria ramei foto digitale.

 

Concluzie

Din punct de vedere al caracteristicilor, modelul Serioux SmartArt SA700 LED este un dispozitiv complet. Simplu de folosit si usor de adaptat in orice camera, rama foto digitala poate sa redea acel caracter viu fotografiilor tale, mentinand in acelasi timp un aspect neutru ca design si forma. Iar daca iei in considerare si pretul accesibil, poti spune ca ai gasit o rama foto digitala de la Serioux ieftina si buna.

 

Intra aici si cumpara produsul la un pret accesibil!

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status