Rama foto digitala Philips SPF1208/10

2.2 Rama foto digitala Philips SPF1208-10

 

Avantaje

Constituie un model inovator, din punct de vedere al tehnologiilor utilizate.

Este dotata cu memorie interna ce poate fi extinsa.

Se alimenteaza usor, consuma putin si are un menu usor de utilizat.

Ofera un raport bun pret/calitate.

 

Dezavantaje

Daca unele modele de rame foto digitale sunt adaptate pentru a putea fi conectate prin slot USB la un dispozitiv de stocare conventional, nu este si cazul acertui produs. El poate citi si reda imaginile doar prin intermediul slotului special pentru carduri. De asemeni, la capitolul fisiere suportate, SPF1208/10 lucreaza strict cu fisiere de tipul jpg, orice alte imagini in format diferit  necesitand transformarea prealabila in jpg-uri pentru a putea fi vizualizate optim pe display-ul ramei.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Rama foto digitala Philips SPF1208/10 reprezinta un model ce foloseste o tehnologie revolutionara de prelucrare si optimizare a imaginilor intitulata Imagen Pro. Fotografiile sunt analizate automat de catre un analizator digital incorporat, fiind corectate pentru a oferi un contrast optim. Acest proces se bazeaza pe trei aspecte majore pe care cei de la Philips le-au urmarit: afisarea clara si corecta a imaginilor, prezentarea culorilor in forma lor exaltata si obtinerea unui contrast dramatic, elegant. In plus, Radiant Color constituie o noua tehnologie ce permite afisarea imaginilor de mici dimensiuni intr-un raport de afisare 4:3, extinzand laturile imaginii si eliminand distorsiunile vizuale.

2.1 Rama foto digitala Philips SPF1208-10

Produsul poate fi catalogat drept una dintre cele mai bune rame foto digitale de mici dimensiuni, deoarece are dimensiuni de 113 x 184.35 x 222.6 mm si o rezolutie de 800 x 800 px. Desi are o greutate de numai 580g, rama poate fi plasata oriunde, beneficiind si de o memorie interna cu valoarea de 512 MB. Totodata, chiar daca nu accepta transferul de imagini direct prin port USB, produsul poate atinge o memorie de stocare de 16 GB, prin intermediul sloturilor de memorie compatibile cu SD, SDHC, MMC, Memory stick si Memory Stick Pro.

 

Din perspectiva consumului energetic, modelul poate fi considerat drept cea mai buna rama foto digitala economica de mici dimensiuni de la Philips. Rama se conecteaza conventional la o priza si are un consum de 3 W. Pe langa aceste caracteristici, trebuie amintite si particularitatile functionale si de menu care incurajeaza functionarea economica. Meniul contine setari simple, intuitive, si o functie de pornire automata ce permite inceperea derularii imaginilor in momentul in care cardul de memorie este introdus in slotul ramei. De asemeni, functia simpla de programare permite setarea preferentiala a orelor de pornire si oprire, contribuind la economia de energie.

 

Conform unor pareri, modelul reprezinta o rama foto digitala de la Philips ieftina si buna, care ofera o imagine de calitate prin intermediul tehnologiilor inovatoare. Produsul este dotat corespunzator pentru a functiona optim, indiferent de spatiul in care utilizatorul alege sa-l plaseze si are un pret mai scazut decat o multitudine de dispozitive cu dimensiuni similare.

 

Concluzie

Multi utilizatori au fost convinsi de performantele acestui model si implicit de faptul ca provine din atelierele unui producator de gadgeturi electronice si electrocasnice de renume mondial. Philips garanteaza mereu calitatea produselor introduse pe piata, iar in cazul modelului SPF1208/10 se poate spune ca acesta este insotit nu numai de calitati tehnice, ci si de un pret foarte avantajos. Produsul se integreaza bine in orice ambient si poate constitui chiar alegerea perfecta pentru un cadou inedit.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status