Rama foto Braun Digiframe 1580

1.1 Rama foto Braun Digiframe 1580

 

Avantaje

Diagonala si rezolutia au valori optime

Este compatibila cu mai multe unitati de stocare.

Prezinta numeroase optiuni suplimentare si un meniu usor de navigat.

Se monteaza si se alimenteaza facil.

 

Dezavantaje

Fiind un model de rama digitala de mari dimensiuni, produsul are o greutate considerabila, de 1,66Kg, ceea ce inseamna ca va fi destul de dificil de manevrat, mai ales atunci cand utilizatorul decide sa nu o pastreze fixata pe un perete, ci pe birou sau in biblioteca. Asadar, desi dimensiunile mari sunt foarte avantajoase si permit o vizibilitate aparte, ele pot constitui si inconveniente, atunci cand rama nu este adaptata unui spatiu interior de mari dimensiuni.

 

Intra pe eMag.ro si vezi ce pret are acest produs

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Rama foto Braun Digiframe 1580 este un produs de inalta calitate, inzestrat cu anumite caracteristici imortante. Dimensiunile acesteia sunt impresionante pentru un astfel de dispozitiv, avand o diagonala de 38 cm, care echivaleaza cu masurile unui monitor pentru calculator sau ale unui televizor de mici dimensiuni. De asemeni, produsul ofera o rezolutie excelenta de tipul HD Ready, cu valori de 1024×768 px. Aceasta permite o claritate aparte a imaginii si redarea fidela a culorilor, contrastelor si efectelor vizuale. Imaginile pot fi observate facil de la distanta, atat pe baza amplitudinii suprafetei ecranului, cat si datorita calitatii de afisare. Redarea se poate face in format landscape sau portrait cu un raport lungime/latime de 4:3.

 1.2 Rama foto Braun Digiframe 1580

Produsul se si numara printre cele mai bune rame foto digitale de la Braun, deoarece manifesta o copatibilitate sporita cu o serie de unitati de stocare. Slotul de memorie accepta urmatoarele dispozitive: MMC, MS, USB, SD+SDHC. Imaginile raman la aceeasi calitate, indiferent de suportul de pe care sunt citite si redate. Rama ofera si posibilitatea de a vizualiza consecutiv o multitudine de fisiere cu documente in format diferit. Nu numai imaginile pot fi afisate corespunsator, ci si documentele cu atribute video sau audio, cum ar fi: MPEG1/2/4, AVI, M-JPEG, WMA si chiar MP3. Fisierele audio sunt redate pe baza unui micro-sistem de sunet incorporat ce include doua difuzoare si o mufa jack.

 

Ca particularitati de meniu, modelul poate fi considerat ca fiind cea mai buna rama foto digitala de la Braun care poate fi si operata wireless, prin telecomanda. Meniul poate fi setat in limba dorita, este usor de navigat si intuitiv. Alaturi de functia standard de redare, rama permite si vizualizarea unui calendar cu ceas, este echipata si cu optiune de zoom, iar contrastul si luminozitatea pot fi ajustate de asemeni rapid si facil.

 

Persoanele interesate sa achizitioneze o rama foto digitala ieftina si buna trebuie sa se pregateasca totusi sa faca o investitie pe masura performantelor acestui model. Nu numai ca produsul ofera o calitate excelenta ca redare si optiuni de setare, ci se si monteaza cu usurinta, fie pe o suprafata verticala sau pe una orizontala, iar alimentarea cu energie se face la priza.

Concluzie

Desi multe persoane ar fi tentate sa puna la indoiala necesitatea unui astfel de dispozitiv, este important ca nevoia de frumos poate fi astfel suplinita cu ajutorul tehnologiei. Rama foto digitala Digiframe 1580 poate fi alegerea potrivita nu numai pentru utilizatorii interesati de ultimele gadgeturi tehnologice, ci chiar pentru orice persoana care doreste sa-si decoreze locuinta sau biroul astfel incat sa-i reflecte personalitatea. Performantele produsului si impactul vizual pregnant merita pe deplin intreaga investitie.

 

Click aici ca sa cumperi rama Braun Digiframe

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status