Cel mai bun reportofon USB

 

Cum aleg cele mai bune reportofoane USB

 

Ghidul cumparatorului

Fie ca urmezi niste cursuri interesante si complexe pe care ti-ai dori sa ai posibilitatea sa le mai asculti o data, ca participi la un seminar captivant sau la prezentari unice, un reportofon te poate ajuta sa te bucuri de informatie si mai tarziu, pe indelete, sa o reasculti, aprofundezi si interpretezi corespunzator.Alegerea unei piese de calitate se poate dovedi complicata, iar primul lucru pe care ti-l recomandam este sa optezi pentru o piesa digitala cu USB. Datorita ei, informatia poate fi accesata, descarcata si prelucrata rapid, fara sa ai nevoie de cabluri suplimentare care trebuie transportate, pot fi uitate si invariabil se vor deteriora.

Daca e sa luam in calcul pareri despre cele mai bune reportofoane USB, urmatoarele doua elemente carora trebuie sa le acorzi importanta sunt autonomia si calitatea inregistrarii.

Autonomia depinde de doua aspecte diferite : modul de alimentare si capacitatea de stocare. Alimentarea se poate face cu baterii sau cu acumulator, iar o piesa de calitate ar trebui sa poata inregistra macar 12 ore neintrerupt inainte sa necesita reincarcare. Capacitatea de stocare variaza si in functie de formatul de stocare a informatiei ; pentru MP3, o memorie medie de 4 GB permite salvarea a peste 20 de ore.

Calitatea inregistrarii depinde de performantele microfonului. Daca dispozitivul tau are un microfon incorporat, ar trebui sa te asiguri macar ca este unul stereo. Un dispozitiv superior din punct de vedere calitativ iti va permite sa atasezi un microfon suplimentar. Unele piese sunt de asemenea echipate cu filtre speciale care reduc zgomotul de fond, astfel incat vocea sa fie salvata clar, fara distorsionari sau suprapuneri.

Daca nu stii unde gasesc reportofon USB la un pret bun alti cumparatori interesati de calitate, te invitam sa studiezi ofertele pe care le-am inclus in continuarea ghidului nostru. Probabil ca vei gasi exact piesa de care ai nevoie, la un cost de achizitie cel putin avantajos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sony ICDUX560B

 

Cel mai bun reportofon cu USB, daca e sa ne raportam la calitate si pret, este un model Sony, mai precis varianta ICDUX560B. Piesa impresioneaza prin doua atribute : dimensiunile foarte mici si performantele superioare de inregistrare. La capitolul dimensiuni, trebuie sa stii ca masoara doar 101.5 x 36 x 6 mm, ceea ce este uimitor, avand in vedere cata informatie poate prelua.

Producatorul a echipat acest dispozitiv cu functii diferite de inregistrare, optimizate pentru diferite situatii particulare. Interfata este foarte usor de folosit, permitand accesarea inregistrarilor mai vechi cu un singur buton. Parametrii fiecarei inregistrari pot fi monitorizati si reglati din mers. Memoria este de 4 GB, dar poate fi extinsa cu ajutorul unui card de tip MicroSD achizitionat separat.

Alimentarea se face cu ajutorul unei baterii incorporate cu litiu, cu o durata de viata impresionanta si care prezinta un avantaj major : poate fi incarcata doar partial, o conectare de 3 minute la sursa de curent fiind echivalenta cu o ora de inregistrare.

 

 

 

Sony ICD-UX533B

 

Un reportofon USB ieftin si bun – foarte iefti pentru cat de bun este – e modelul Sony ICD-UX533B. Acesta este un dispozitiv 3 in 1 de fapt, deoarece permite inregistrarea de fisiere audio stereo, stocarea fisierelor asemeni unui simplu stick USB si redarea de muzica similara celei realizate de un MP3 player obisnuit.

Aparatul are un microfon stereo incorporat, caracterizat printr-o sensibilitate extraordinara si un interval larg de inregistrare. Difuzorul frontal de 90 mW poate reda fiere in format MP3, WMA si AAC – aceste formate reprezentand peste 97% din totalul fisierelor audio existente.

Piesa este una profesionala, fiind echipata cu diverse tipuri de inregistrare, cu setari preoptimizate : muzica, intalnire, interviu, dictare si asa mai departe. In plus, functia de anulare a zgomotului reduce substantial zgomotele de fundal. Durata de inregistrare este de pana la 1073 ore in format MP3, ele fiind usor de gestionat cu ajutorul marcajelor speciale.

 

 

 

Olympus VN-731PC

 

Daca ai nevoie de o piesa de calitate care sa asigure functiile de baza, Olympus VN-731PC este exact ceea ce ti-ar recomanda orice specialist. Aparatul este echipat cu doua moduri de utilizare: unul simplu, care afiseaza doar informatii esentiale si limiteaza optiunile la cele de baza, si unul avansat, care ofera acces complet la toate optiunile meniului si care este dedicat utilizatorilor mai experimentati.

Echipat cu un microfon mare omnidirectional, acest dispozitiv inregistreaza sunetele din orice directie ar proveni, find totodata capabil sa filtreze zgomotele ambentale si sa diminueze sunetul produs de respiratie. Avand un stand in partea din spate, el poate fi amplasat cu usurinta pe birou, pentru o mai buna captare a sunetului si o utilizare mai confortabila.

Aparatul este echipat cu o memorie de 2 GB Flash si cu filtru Low Cut. El poate stoca pana la 200 de fisiere in pana la 5 foldere diferite. Autonomia este de 100 ore de inregistrare sau de 75 de ore de redare prin intermediul castilor. Cantarind dor 71 g si masurand 108 x 39 x 16.8 cm, piesa este perfecta pentru orice utilizator, fiind mica, discreta si perfecta din punct de vedere functional.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status