Cel mai bun reportofon spion cu activare vocala

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune reportofoane spion cu activare vocala

 

Ghidul cumparatorului

Te-ai intrebat vreodata cum se comporta copiii ori bona atunci cand tu nu esti prin preajma? Ei bine, daca iti doresti o monitorizare audio eficienta – in cazurile exemplificate sau in altele –, acum o poti avea, caci un reportofon spion cu activare vocala retine toate discutiile dintr-un anumit interval de timp. Trebuie sa stii, totusi ca, referitor la asemenea produse, exista cateva criterii esentiale de luat in calcul, astfel incat sa nu regreti ulterior alegerea facuta.

In primul rand, se impune sa te informezi in legatura cu spatiul de stocare. De acest aspect depinde numarul inregistrarilor pe care le poate pastra modelul dorit, asigurandu-ti astfel cat mai multe dovezi audio. In principiu, capacitatea se masoara in GB, respectiv in ore, variind de la un reportofon la altul. Multe pareri despre cele mai bune reportofoane spion cu activare vocala sustin insa ca un produs superior calitativ se prezinta cu un spatiu de stocare de cel putin 4 GB/ 70h.

In al doilea rand, intrucat dispozitivele acestea sunt inzestrate, de regula, cu un acumulator Li-Ion, merita sa verifici autonomia, ea indicandu-ti cat de mult timp poate functiona incontinuu un anumit model. Majoritatea se infatiseaza doritorilor cu posibilitatea de a inregistra cateva zeci de ore cu o singura incarcare si pana la 74 de ore conectate la o sursa de alimentare, ceea ce reprezinta un real avantaj daca te gandesti ca in acest interval pot fi “colectate” toate dovezile audio de care ai nevoie.

Nu in ultimul rand, calitatea inregistrarii reprezinta un alt parametru important asupra caruia este imperativ sa te informezi. Ea este responsabila de claritatea sunetelor retinute. Prin urmare, ideal ar fi sa te orientezi asupra modelelor care permit inregistrari cu rezolutie acustica de circa 128 kbps. Ca functie speciala, unele dispozitive dispun de mai multe valori ale calitatii de inregistrare, fapt care face sa ai libertatea de a o alege pe cea dorita.

De altfel, merita sa stii si ca Internetul este locul unde gasesc reportofon spion cu activare vocala la un pret bun toti ceilalti.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Mini Technics Spy Expert 

 

In cazul in care vrei sa te bucuri de inregistrari profesionale, noi iti sugeram sa optezi pentru modelul de fata, considerat de multi utilizatori drept cel mai bun reportofon spion cu activare vocala. Se remarca prin spatiul de stocare extrem de generos (8GB), prin autonomia de 26 de ore, precum si prin rapiditatea reincarcarii (doar 3h).

In plus, calitatea inregistrarii este reglabila: 32 sau 384 kbps, adica normala sau Clear HD – caz in care bateria dureaza mai putin timp. Totodata, se infatiseaza potentialilor cumparatori cu doua functii speciale: autosalvare (o data la 4 ore) si pastrarea unui istoric extrem de util in unele situatii.

Specific produsului acesta este faptul ca se camufleaza perfect in forma de stick USB, lipsind chiar si luminitele care sa indice ca functioneaza. Trebuie sa stii si ca perioadele de liniste nu sunt inregistrate, ci doar discutiile din perimetrul sau. Acesta porneste cand senzorul detecteaza voci. Pretul este piperat.

 

 

 

 

 

Spy Expert 4GB 

 

Reportofonul brandului Spy Expert se afla, de asemenea, in topul preferintelor utilizatorilor, datorita capacitatii de stocare avantajoase (4 GB), functiei de activare vocala – inregistrand automat cand sunt detectate sunete mai mari de 40dB –, autonomiei de 18h.

Se inscrie in categoria reportofoanelor de tip spion, drept urmare dispozitivul are forma de stick USB, dar si poate fi folosit ca unul. Dispune de un singur buton, amplasat in partea laterala, ceea ce il camufleaza optim. Cantareste doar 14 grame, din acest motiv putand fi agatat la chei pe post de breloc. Se alimenteaza prin simpla conectare la un port USB al PC-ului.

Nu in cele din urma, de remarcat este faptul ca inregistreaza la o calitate de 192 kbps toate sunetele care se afla la 8 – 10 m distanta fata de el. Pe de alta parte, nici la capitolul pret nu sta rau, costurile fiind adaptate buzunarului oricui si beneficiind de garantie.

 

 

 

 

 

Hawkel VR-09 

 

Celor care-si doresc un reportofon spion cu activare vocala ieftin si bun, le sugeram modelul Hawkel VR – 09. Avand o capacitate de stocare de 4 GB, iti asigura mult spatiu in care sa tii nenumarate date si fisiere, fiind suficient pentru a pastra 70 de ore de inregistrari audio.

Avantajul major al dispozitivului consta, insa, in functia speciala de activare la sunet, ceea ce inseamna ca perioada de liniste dintr-un dialog va fi stearsa automat de catre aparat, optimizand astfel fluxul de lucru. Tot in acest scop, vine cu o autonomie de 15h de utilizare continua.

Reportofonul inregistreaza, la o calitate de 128 kbps, tot ce se vorbeste pe o raza de circa 8 metri, deci poti afla lesne ce se discuta in lipsa ta, Hawkei VR-09 fiind un model extrem de discret: poate fi tinut la legatura cheilor sau pus pe birou, astfel incat sa nu atraga atentia cuiva.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status