Cel mai bun reportofon Sony

Am modificat articolul ultima data pe: 09.07.20

 

Cum aleg cele mai bune reportofoane Sony

 

Ghidul cumparatorului

Ori de cate ori ai nevoie sa inregistrezi date in forma audio, un reportofon este cea mai indicata solutie. Fiind un instrument dedicat si specializat, el este capabil sa capteze sunetul la cea mai buna calitate – si sa il redea, daca este necesar. Fiind folosit in special de catre specialisti, nu vei gasi multe pareri despre cele mai bune reportofoane Sony in mediul online, totusi le recomadam pentru ca, in acest caz, brandul este sinonim cu calitatea.Fondata in anul 1946 in Japonia, imediat dupa sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, Sony a devenit in prezent un conglomerat de firme care se ocupa cu electronice pentru consumatori si specialisti, produse pentru gaming si servicii financiare. Fiind lider mondial in materie de solutii de inregistrare, stocare si redare a sunetului, reprezinta cea mai buna solutie.

Alegerea unei piese adecvate se poate dovedi dificila. Este cumva de la sine inteles ca vei opta pentru o piesa digitala, datorita multiplelor avantaje pe care aceasta le ofera in comparatie cu cele vintage, cu banda. Durata de inregistrare depinde de dimensiunea spatiului de stocare ; in cazul aparatelor digitale, el poate fi de cateva ore bune in functie de formatul de stocare si de memoria disponibila.

In format MP3 este usor sa salvezi pana la 60 de ore de informatie pe un suport de 4 GB. Desigur, capacitatea de inregistrare este direct legata si de autonomie. Poti alege intre piesele cu baterii si cele cu acumulator reincarcabil incorporat, fiecare avand avantaje si dezavantaje evidente, astfel incat alegerea e pur si simplu o optiune personala care tine de stilul de lucru al fiecarui utilizator.

Calitatea microfonului este unul dintre cei mai importanti parametri, caci de el depinde si calitatea inregistrarii. Ai neaparata nevoie de un aparat care include microfoane stereo incorporate. O piesa profesionala iti ofera sansa de a atasa microfoane suplimentare pentru o mai buna captare a sunetului.

Suntem siguri ca acum ai dori sa stii si unde gasesc reportofon Sony la un pret bun alti cumparatori. Iti propunem sa arunci o privire la cele mai apreciate solutii din aceasta gama, selectate pe baza raprtului calitate / pret avantajos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sony ICDUX560B

 

Daca e sa luam in calcul feedback-ul oferit de catre utilizatori, cel mai bun reportofon Sony digital disponibil este modelul ICDUX560B. Cu ajutorul lui poti captura informatiile importante, fie ca este vorba despre un seminar pe care iti doresti sa il reasculti sau despre o prezentare importanta.

Piesa are o memorie interna de pana la 4 GB, dar daca estimezi ca ai nevoie de mai mult de atat, o poti extinde cu ajutorul unor carduri de tip MicroSD. Incarcarea acumulatorului cu litiu se face rapid prin intermediul USB-ului incorporat. O incarcare de doar 3 minute este suficienta pentru o ora de inregistrare.

Interfata prietenoasa este foarte usor de accesat pentru personalizarea parametrilor de inregistrare sau de redare. Microfonul este unul performant, adecvat prezentarilor sau intalnirilor, incorporat in unitatea principala. Piesa are dimensiuni mici si este usor de manuit si de transportat, iar designul este modern si practic.

 

 

 

Sony ICDPX440

 

Daca planuiesti sa achizitionezi un reportofon Sony ieftin si bun, ai acum ocazia : modelul ICDPX440 corespunde perfect acestei descrieri. Conceput special pentru oamenii de afaceri sau pentru studentii care asista la prelegeri indelungate, modelul are o capacitate de stocare generoasa de 4GB care poate fi extinsa pana la dimensiunea impresionanta de 32 GB.

Fiind echipat cu conectivitate pentru USB, el poate fi folosit pentru a descarca informatiile inregistrate direct in computer, transferul fisierelor capturate fiind extrem de rapid si de usor. Modul de inregistrare poate fi selectat in functie de particularitatile mediului inconjurator. Cu ajutorul celor pana la 98 de markeri, poti selecta cu precizie anumite sectiuni salvate, care prezinta un interes deosebit.

Functia inteligenta Noise Cut, o inovatie marca Sony, reduce zgomotul de fundal in asa fel incat inregistrarea sa capteze exact elementul de interes si sa nu fie bruiata de ce se intampla in jur. Alimentarea se face cu ajutorul a doua baterii AAA care permit pana la 96 de ore de inregistrare in format MP3.

 

 

 

Sony ICD-PX240

 

Daca nu vrei sa investesti mult, dar sa beneficiezi de un echipament de calitate din aceasta gama, iti propunem modelul ICD-PX240. Este vorba despre o piesa cu ajutorul careia poti inregistra in format MP3 si care iti permite de asemenea sa redai informatia salvata cu ajutorul unei boxe incorporate de 300 mW.

Alimentarea se face cu ajutorul a doua baterii AAA incluse in pachet, astfel incat aceasta piesa poate fi utilizata imediat dupa desfacerea ambalajului. Aparatul permite pana la 32 de ore de inregistrare in format MP3 la 8 kb/s. Memoria de 4GB cu care este echipat permite pana la 1043 de ore de inregistrari salvate. Informatia se va descarca in computer cu ajutorul unui cablu de date, astfel ca vei putea crea o copie de rezerva oricand.

Dispozitivul iti permite sa organizezi, protejezi sau sa stergi fisierele si directoarele, astfel incat informatia va fi perfect organizata inca inainte de a fi editata. Din punct de vedere al conectivitatii, este echipat cu intrare pentru microfon, pentru jack si USB.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status