Cel mai bun reportofon mic

Am modificat articolul ultima data pe: 09.08.20

 

Cum aleg cele mai bune reportofoane mici

 

Ghidul cumparatorului

De obicei, atunci cand cauti un micro reportofon, e destul de posibil ca doresti o varianta spion(atentie la reglementarile legale), cu ajutorul caruia sa ai acces la evenimente si conversatii care, in alte circumstante, s-ar  desfasura si petrece in spatele usilor inchise. Este lesne de inteles ca nu numai configuratia externa a dispozitivului conteaza, ci si capabilitatile tehnice. Pentru persoanele interesate, acest ghid va arata cum pot fi diferentiate unele oferte si unde gasesc un reportofon mic la un pret bun.Nu toate modelele mici pot fi piese spion, caci ai si reportofoane digitale clasice configurate cu masuri de 100 x 40 x 15mm ca dimensiuni si gramaj de circa 50g. In acesta categorie mentionam modelele conventionale, care sunt destinate inregistrarilor stereo la cursuri si conferinte sau pentru jurnalisti.

Variantele spion sunt mascate sub forma unor obiecte utilizate in mod conventional: stick-uri USB, breloc de chei, stilouri, bratari, ceasuri de mana. In mod firesc, acestea sunt printre cele mai mici modele comercializate.

Calitatea acustica este data microfonul incorporat. La acest capitol, produsele clasice digitale sunt mai performante, caci permit chiar si inregistrari la rezolutie acustica inalta, mai ales cand vorbim despre piese profesionale. La acestea, pe baza interfetei de conexiune, pot fi atasate si microfoane externe care preiau semnal fara distorsiuni sau zgomote.

Durata maxima de autonomie si cea a inregistrarilor ce pot fi facute trebuie sa reflecte valori cat mai ridicate. Pentru un model spion, consideram 24 de ore un interval optim de autonomie la inregistrarea continua. Produsele clasic configurate ofera si pana la 50 de ore durata de viata a bateriei(pentru inregistrare MP3).

In functie de formatul de stocare si de spatiul intern pentru date, poti calcula(sau va fi direct specificata) si cantitatea totala de inregistrari. Se presupune ca in format MP3, la 8kb/s, 2GB de spatiu permit pastrarea a circa 500 de ore de inregistrari. Bineinteles, aceste cifre sunt estimative, dar vor fi valabile in mare parte din cazuri, idee vehiculata si de suficiente pareri despre cele mai bune reportofoane mici.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Minitehnics

 

Ca sa selectezi cel mai bun reportofon mic, spion, trebuie sa te asiguri ca este vorba despre o piesa profesionala. Noi iti putem oferi exemplul acestui produs, identificat printre cele mai simple, dar si mai performante de pe piata romaneasca la ora actuala. Este modelat sub forma unui stick USB de memorie si include numai doua butoane.

Calitatea sonora poate fi modificata printr-o functie simpla, iar in modul Ultra Clear HD(384 kbps) se pot inregistra maxim 48 de ore. La calitate acustica minima, cei 8GB de spatiu intern integrati iti asigura aproximativ 560 de ore de inregistrari(32kbps). Un acumulator mic, dar putenic, este integrat, oferind 25 de ore de inregistrare continua pana la epuizarea resursei energetice.

Formatul de inregistrare este WAV, iar raza de actiune se extinde intre 10-15m. Cantareste doar 16g si are dimesniunile unui stick normal, fiind protejat intr-o carcasa ABS. Toate datele se vor transfera prin USB.

 

 

 

 

 

iNew A&C

 

De ce sa nu beneficiezi de mai multe functii cand iti alegi un reportofon de dimensiuni reduse? – Iata ca acest ceas sofisticat iti ofera nu numai ocazia sa inregistrezi semnal acustic, ci si sa preiei imagini, incorporand si microfon, si camera ascunsa. Faptul ca permite vederea pe timp de noapte, datorita functiei IR Night Vision nu reprezinta decat un alt avantaj suplimentar.

Pentru functia de reportofon ai la dispozitie 8GB de spatiu si un senzor cu activare vocala la detectia de sunet(se activeaza la 65dB, zgomotul specific unei conversatii normale). Inregistreaza la 128Kbps si include acumulator pe baza de litiu, care ofera in jur de 8-10 ore de inregistrare autonoma.

Transferul de date se face prin cablu USB, dar ai la dispozitie si un slot SD foarte util pentru stocare sau transfer prin cititior de carduri. E compatibil cu orice sistem de operare si se livreaza insotit de cablul USB.

 

 

 

 

 

iUni STK100

 

Acest reportofon spion mic este modelat sub forma unui simplu stick USB, deci nu vei avea probleme sa il folosesti, insa te sfatuim sa nu uiti sa consulti un ghid al reglementarilor legale in acest scop. Produsul initiaza inregistrarea pe baza unui buton si poate fi util inclusiv pentru transferul de date, deci e multifunctional.

La o incarcare completa, beneficiezi de 19 ore de inregistrare, performante bune comparativ cu alte dispozitive similare. Spatiul de stocare e de 8GB, iar modalitatea de transfer este, bineinteles, portul USB. Nu vei avea probleme sa pastrezi pana la 90 de ore de conversatii direct pe suportul respectiv.

Raportul pret/calitate il califica drept un reportofon mic, ieftin si bun, motiv pentru care se si situeaza in topul cumparaturilor realizate online pe acest segment de piata in anul curent.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status