Cel mai bun sistem home cinema Philips

 

Cum aleg cele mai bune sisteme home cinema Philips

 

Ghidul cumparatorului

Avand in vedere ca acum poti achizitiona filme de o calitate similara celei de care ai parte la cinematograf, devine evident de ce din ce in ce mai multi utilizatori isi doresc sa se poata bucura de ele la adevarata lor valoare si acasa. Singura solutie de a face asta este achizitionarea unui sistem home cinema, iar azi noi iti vom recomanda sa optezi pentru unul dintre modelele oferite pe piata de Philips.

 

Compania olandeza se afla pe piata din anul 1891, iar investitiile constante in inovatie si cercetare au facut ca ea sa se afle astazi in topul preferintelor cumparatorilor. O demonstreaza cifrele de vanzari si numarul de noutati pe care compania le lanseaza pe piata.

Primul lucru la care trebuie sa fii atent este daca sistemul include si playerul sau nu. Daca detii deja un player de calitate pe care nu intentionezi sa il schimbi, asigura-te de compatibilitatea acestuia cu sistemul pe care il ai in vedere. De asemenea, asigura-te ca optiunile de conectivitate pe care ti le pune la dispozitie sunt compatibile cu dispozitivele pe care le detii deja,

Numeroase pareri despre cele mai bune sisteme home cinema Philips sustin ca cel mai important parametru este reprezentat de performantele audio pe care le ofera acesta. Pachetul include intotdeauna un subwoofer si un numar oarecare de boxe, el fiind descris de o combinatie de cifre ca 2.1, 5.1 sau 7.1, prima reprezentand numarul de difuzoare. In general, cu cat numarul de boxe este mai mare, cu atat experienta sunetului surround, bogat si profund, este mai usor de obtinut. Desigur, depinde daca ai si posibilitatea de a instala in living un numar atat de mare de difuzoare.

Suntem siguri ca te intrebi si unde gasesc sistem home cinema Philips la un pret bun alti cumparatori, de aceea am pregatit pentru tine o selectie de trei dintre cele mai apreciate produse din categorie. Suntem siguri ca vei gasi printre ele macar unul care iti va atrage atentia.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Philips HTB3520G/12 

 

Cel mai bun sistem home cinema Philips pe care ti-l propunem ne-a atras atentia datorita complexitatii pachetului pe care il ofera la un pret avantajos. Este vorba despre un sistem de tip 5.1 care include Blu-ray-ul 3D HTB3520G. Cu o putere de 1000W, el iti garanteaza o experienta unica din punct de vedere al sunetului si imaginii.

Echipat cu Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio Essential, acest pachet ofera un sunet curat ce nu poate fi deosebit de sunetul de studio. In plus, ai optiunea de a face streaming wireless prin Bluetooth de pe oricare dintre dispozitivele tale dotate cu NFC.

Din punct de vedere al conectivitatii beneficiezi de o intrare audio Hi-Speed USB, o intrare coaxila digitala, o intrare optica digitala, mufe easy-fit pentru boxe, iesire HDMI 1.4 si priza pentru antena FM. Datorita intrarii audio poti reda muzica stocata in telefon, laptop, iPod, iPad, iPhone, PM3 player printr-o conexiune simpla si rapida.

 

 

 

 

 

Philips HTD3510/12 

 

Un sistem home cinema Philips ieftin si bun care include si un DVD player pe care ti-l propunem azi este modelul HTD3510/12. Echipat cu sistem audio Dolby Digital, produsul furnizeaza un sunet surround de maxima calitate datorita difuzoarelor puternice.

Datorita intrarii audio, poti reda muzica de pe orice dispozitiv, practic. Functia EasyLink  iti permite sa controlezi toate dispozitivele cu ajutorul unei singure telecomenzi prin intermediul protocolului HDMI CEC. Astfel, cablul HDMI iti permite sa partajezi functionalitatea intre dispozitive. Aceasta conexiune digitala directa permite de asemenea transmiterea de imagini FullHD si a semnalului audio pe mai multe canale.

Redarea se poate face aproape de pe orice dispozitiv media, fisierele putand fi partajate pe televizor sau pe sistemul home cinema. Puterea totala este de 300W, iar formatele de redare sunt MPEG-1, -2, -4, MP3, WMA, GIF, JPEG si DivX. Daca adaugam si cele 40 de canale de radio presetate, nu putem decat s concluzionam ca acest sistem poate inlocui cu brio orice alte mijloace de redare.

 

 

 

 

 

Philips HTD3540/12 

 

O alta variante de sistem home cinema pe care ti-o propunem este una 5.1 reprezentata de modelul Philips HTD3540/12. Este vorba despre un sistem cu o putere totala de 300 W, adecvat pentru incaperi de orice dimensiuni, in care v oferi experienta unica a unui sunet full surround cu profunzime si claritate originale.

Mediile de redare compatibile cu aceasta piesa sunt CD, DVD, VCD si USB, in timp ce formatele de redare compatibile sunt reprezentate de DivX Ultra, MPEG-1, -2, -4, MP3, WMA, GIF, JPEG, TIFF si BMP. Tunerul radio este echipat cu optiunea de presetare a 40 de canale. La capitolul caracteristici speciale mentional functia EasyLink realizata prin protocolul standard HDMI-CEC.

Din punct de vedere al conectivitatii, piesa este echipata cu intrari Audio optic in, USB, Aux in, Video compozit si HDMI. Iar daca iti faci griji cu privire la integrarea piesei in decorul livingului tau, trebuie sa spunem ca designul modern, culoarea neagra si finisajele de lux sunt compatibile in orice feld e camera, indiferent de stilul pe cre l-ai adoptat in materie de decoratiuni interioare.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status