Cel mai bun Blu-ray player Samsung

 

Cum aleg cele mai bune Blu-ray playere Samsung

 

Ghidul cumparatorului

Chiar daca in prezent e uzual sa beneficiezi de streaming online pentru filme si seriale, iar asta deseori contra unei sume pe care aproape orice utilizator si-o poate permite, exista si nostalgici care considera ca e mai bine  sa detina un Blu-ray player bun. Din moment ce aceste dispozitve au inceput sa se si ieftineasca, iti prezentam cateva aspecte utile pentru procesul de selectie. Daca te intereseaza o firma de incredere, iti recomandam sa te informezirapid unde gasesc Blu-ray player Samsung la un pret bun altii.

 

Samsung are o traditie de aproape 80 de ani, fiind un conglomerat multinational cu sediul in Seul, Coreea de Sud. La origini a fost o mica firma axata pe comert, iar in prezent constituie unul dintre cei mai laudati producatori de electronice si electrocasnice din lume. In materie de playere Blu-ray, de la Samsung poti cumpara atat modele clasice(cum sunt BD-J6300 sau BD-J7500), cat si dispozitive configurate 3D(ca BD-J5900 sau BD-J5700ZA). Cele din urma se vor utiliza cu monitoare si ochelari speciali, reusind sa ofere rezolutie HD(1080p) pentru ambii ochi ai privitorului si implicit senzatia de tridimensional.

Mai putem face o categorisire in functie de rezolutie, si anume impartirea in valori considerate deja conventionale, adica cele HD, si modele 4K – de cateva ori mai calitative si mai clare ca imagine decat primele mentionate.

Totusi, ca sa beneficiezi de calitatea oferita de player, ai nevoie de un televizor pe masura, cu aceeasi rezolutie. Altfel, daca utilizezi un ecran Full HD cu un blu-ray palyer 4K, vei avea parte doar de rezolutie Full HD. In mod firesc, dispozitvele 4K sunt aproape de 2, chiar 3 ori mai costisitoare decat cele HD.

Ca optiuni de utilizare, vei beneficia de functia DLNA(poti sa rulezi filme, dar si muzica sau fotografii), vei putea accesa date si de pe DVD sau CD simplu. Numai la modelele Samsung configurate 3D vei putea accesa la fel de usor blu-ray discuri normale si blu ray discuri 3D. Te sfatuim sa analizezi lista formatelor redate(aici pot fi mai multe: DivX si DivX HD obligatoriu, MKV, WMV etc.)

Sunt si pareri despre cele mai bune Blu ray playere Samsung care te indeamna sa analizezi conectivitatea. Cele mai importante conexiuni de care beneficiezi vor fi: USB, HDMI, audio coaxial(digital) si, bineinteles, conexiune Web(prin LAN sau Wi-Fi).

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung BD-J5500 

 

Cand preferi sa beneficiezi de avantajele unui Blu ray player Samsung ieftin si bun, iti recomandam cu incredere acest dispozitiv. Nu numai noi suntem de aceasta parere, ci si majoritatea celor care l-au cumparat si il intrebuinteaza in prezent, fiind unul dintre cele mai populare device-uri, ca cifra in vanzari.

Este un model curbat, configurat 3D, deci care ofera rezolutie Full HD si functie DLNA, promitand redarea usoara a datelor inscriptionate pe multiple medii, cum ar fi: DVD, CD, Blu-ray Disc etc. Amintim si formatele suportate, ca sa poti intui ce fel de clipuri va accesa: MPEG(2 si 4), DivX si DivXHD, MPO, JPEG, MKV s.a.m.d.

Ofera decodare de sunet de calitate, Dolby Digital si DTS, alaturi de o interfata care promite conexiuni diverse; HDMI, USB, LAN. Daca nu te vor convinge impresiile utilizatorilor care au facut recenzii, o va face pretul foarte avantajos.

 

 

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Samsung BD-F5100

 

Pentru ca se numara printre cele mai ieftine dispozitve de acest tip din oferta Samsung, nu putem sa nu spunem cateva lucruri si despre acest Blu-ray player conventional configurat. Nu ofera functie 3D, insa este echipat cu optiune DLNA, astfel incat poti partaja continut de pe un computer desktop. In plus, incorporeaza tehnologie BD Wise, care poate sincroniza un alt dispozitiv Samsung pe care il conectezi HDMI.

Mediile de redare sunt cat se poate de diverse: DVD, VCD si Blu-ray disc, in timp ce formatul de redare poate include si muzica sau fotografii: AAC, WMA, MP3, LPCM, WMV, Divx/DivXHD, MPEG. Pentru decodarea sunetului, ofera optiunile uzuale Dolby(Plus, True HD), iar interfata iti permite sa folosesti LAN pentru conectare online.

Desi nu include telecomanda si are o configuratie mai saraca in optiuni de conexiune si utilizare decat alte modele Samsung, suntem de parere ca poate fi ales de catre cei cu un buget scazut de cumparare.

 

 

Samsung BD-J5900

 

Pentru titlul de cel mai bun Blu ray player Samsung, disponibil usor prin comanda pe Internet in Romania, iti dam ca exemplu acest dispozitiv Wi-Fi care poate fi achizitionat la un pret cat se poate de scazut. Are configuratie 3D, asa ca ai posibilitatea de a accesa discuri astfel caracterizate.

Va citi mai multe medii de redare, dintre care amintim formatele DivX obligatorii, MPEG, CD, DVD, AVCHD, MKV, MPO si JPEG. Beneficiaza deci de fucntie DLNA, are si posibilitatea sa se conecteze online, oferind suport la conexiune LAN, daca preferi aceasta alternativa.

Interfata mai inlcude un port USB, unul HDMI(astfel incat ca beneficiezi de rezolutie Full HD alaturi de un televizor pe masura) si unul digital audio coaxial. O sumedenie de functii utile iti stau la dispozitie: Wi-Fi Direct, Mod Full Screen, Disc to USB, Screen Mirroring, Quick Start etc. Conform caracteristicilor si pretului, consideram si noi acest model ca fiind o alegere inspirata din perspectiva raportului pret-calitate.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status