fbpx

Cel mai bun Blu-Ray player ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.19

 

Cum aleg cele mai bune Blu-Ray playere ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Pentru redarea filmelor, un Blu-Ray player este in momentul de fata dispozitivul cel mai performant. Si in caz ca aveai impresia ca e doar un soi de DVD player mai nou, este util sa stii ca exista diferente majore atat in ceea ce priveste rezolutia imaginilor, cat si conectivitatea si capacitatea de stocare. Se apropie ziua in care vechile aparate DVD se vor alatura celor VHS in muzeul tehnologiei (metaforic si la un moment dat, literal).Daca doresti un astfel de dispozitiv modern, este util sa stii in functie de ce criterii poti alege un Blu-Ray player ieftin si bun. Pentru ca vorbim despre redarea imaginilor, te va interesa rezolutia: o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli cu rata de redare 16:9 este cea de preferat.

Va fi de ajutor sa optezi pentru o memorie interna cat mai mare, mai ales daca vei conecta la Internet aparatul pentru a viziona filme online.

Alege un model cu porturi USB pentru a extinde capacitatea de stocare. Asa cum arata si unele pareri despre cele mai bune Blu-Ray playere ieftine, trebuie sa ai la dispozitie urmatoarele medii de redare: CD, DVD, stick USB, disc Blu-Ray si chiar hard extern.

In ceea ce priveste formatele de redare, cu cat mai multe, cu atat mai bine – pentru filme, fotografii, muzica, jocuri (cele mai intalnite sunt MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC, JPEG, AVI, MP4A, MOV, GIF, MPO).

Pentru ca si sunetul de calitate contribuie la o experienta placuta, este recomandat sa te orientezi spre sisteme cu decodoare de sunet Dolby Digital HD sau DTS-HD.

Pentru conectarea playerului la TV, vei avea nevoie de porturi HDMI, Audio digital coaxial, USB (pentru a te uita direct de pe stick). BD live este o noua functie pe care deocamdata o au modelele ceva mai costisitoare – se descarca informatii diverse, updates, trailere.

Te intrebi unde se gasesc Blu-Ray playere ieftine, la un pret bun? Intra online si vei vedea multe modele atractive.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Samsung BD-J5900 

 

Daca vei trece in revista caracteristicile acestui model, te poti convinge ca e cel mai bun Blu-Ray player ieftin de la Samsung. Reda performant imaginile, in culori vii si in detaliu, datorita rezolutiei Full HD 3D. Functia Auto Contrast 3D contribuie la imagini precise, cu un contrast clar si la o viteza de raspuns crescuta.

Bly-Ray playerul include aplicatii preinstalate precum Facebook si Youtube. Poti accesa si vizualiza/asculta o diversitate bogata de fisiere multimedia video sau audio: de pe stick USB si de pe un hard disk extern. Conectivitatea DLNA permite sa accesezi continutul PC-ului sau telefonului. Ca alte medii de redare, poti folosi CD, DVD, disc Blu-Ray.

Suporta si o varietate de formate de fisiere (MPEG 2 si 4, MKV, WMV, JPEG, DivX HD). Pentru conectarea la TV, ai porturi HDMI, Audio digital coaxial si USB. Este un model modern, slim, cu dimensiuni de 221 x 39 x 290 mm. Include 2 ani de garantie.

 

 

 

 

Sony BDPS1700 

 

BDP-S1700 este un Blu-Ray player ieftin si bun, cu o garantie pe 2 ani, cu un design compact, elegant si simplu, cu dimensiuni de 23 x 3, 9 cm, potrivindu-se de minune in standul din camera de zi. Dispozitivul poate citi CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray si permite conectarea la Internet cu Wi-Fi pentru a urmari online show-urile preferate.

Imaginile au o calitate superioara, sunt detaliate si precise, redate in timp real si in culori intense, aparatul avand o rezolutie Full HD de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia Sony Triluminos ofera o paleta larga de culori vii si realiste.

La experienta vizuala se va adauga cea auditiva, cu decodarile de sunet Dolby True HD si DTS-HD ce ofera efectul de surround sound. TV-ul se conecteaza prin intermediul portului HDMI sau USB. Functia de Child Lock ofera control parental asupra continutului redat. Include o telecomanda, dar poti utiliza inclusiv telefonul sau tableta pentru control.

 

 

 

 

Samsung BD-J4500 

 

BD-J4500 este un player Blu-Ray de la Samsung ce-ti ofera o imagine si un sunet de calitate inalta. Caracteristicile te vor convinge ca este un produs performant. Suporta o diversitate mare de codecuri si formate de fisiere video sau audio (Flash, VOB, MP3, WMA, OGG, WAV, JPEG, PNG, GIF).

Functia BD Wise Web optimizeaza filmele si video-urile online, imbunatatind imaginea considerabil. Poti accesa si reda continut multimedia de pe stick de memorie USB sau de pe un hard disk extern. Sunetul surround este oferit de sistemele de decodare DTS si Dolby True HD.

Portul USB 2.0 si cel HDMI asigura conectarea cu televizorul dar si cu alte dispozitive (unii utilizatori au mentionat inexistenta cablului HDMI ce trebuie achizitionat separat). Il poti controla cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Cu o garantie de 24 luni, are un design subtire si modern, cu dimensiuni de 300 x 42 x 208 mm si o greutate de 1.1 kg.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status