Cel mai bun amplificator audio Pioneer

 

Cum aleg cele mai bune amplificatoare audio de la Pioneer

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand vrei ca sunetul provenit de la sursa audio proprie sa fie mai puternic si mai bogat, e o idee stralucita sa cumperi un amplificator. Vrei unul cu o constructie robusta si performante bune? – il gasesti in gama producatorului Pioneer.

Marca japoneza este una apreciata printre pasionatii de dispozitive audio, fiind deseori cautata de utilizatorii care doresc un amplificator cu pret accesibil, pe care sa il foloseasca in conexiune cu boxele, in propria locuinta. Daca este ceea ce iti doresti si tu, inseamna ca vei gasi utile urmatoarele pareri despre cele mai bune amplificatoare audio Pioneer.

In cazul in care nu esti dispus sa faci o investitie mare, si vrei aparatul pentru a imbunatati experienta audio a filmelor si jocurilor, te poti multumi cu un model cu amplificare stereo, cu 2 canale. Desigur, nu se va compara cu o varianta 5.1, precum Pioneer VSX-520-K, ce ofera o experienta de tip surround.

Pentru a-ti da seama de intensitatea sonora, trebuie sa consulti puterea reala a aparatului –  RMS. In orice caz, ai grija ca aceasta sa fie in limitele impedantei (la 70W, sunt recomandati 4 ohmi) si sa nu depaseasca puterea emisa de boxele sistemului tau audio, intrucat, in caz contrar, le poate arde.

Pentru a fi acoperita o plaja cat mai larga de sunete, atat inalte, cat si joase, e necesar un raspuns in frecventa larg, iar valori de 20 – 20000 Hz se regasesc la cele mai multe amplificatoare stereo ale producatorului. Pe interfata aparatelor sunt dispusi numerosi conectori, putand fi folosit ca sursa de semnal chiar si un telefon. De asemenea, dispozitivele sunt accesorizate cu o telecomanda, prin care poti regla volumul, nivelul bass-ului, inaltele etc.

Daca deja te-ai decis sa faci o astfel de achizitie, cel mai probabil te intrebi si unde gasesc amplificator audio Pioneer, la un pret bun, alti doritori. Iti putem spune noi, pe Internet, unde ofertele sunt mult mai accesibile, iar produsele pot fi cumparate la reducere si livrate gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Pioneer A-30-K

 

In cazul in care te intereseaza sa cumperi cel mai bun amplificator audio Pioneer, care sa aiba si un pret avantajos, iti prezentam modelul A-30-K. Acesta amplifica pe 2 canale, are o putere continua de 10 W, la o impedanta de 4 ohm, astfel ca vei obtine un sunet simetric inalt, fara a fi afectate difuzoarele.

Trebuie spus ca are un raspuns in frecventa de 20 – 20000 Hz si distorsiuni de 0,1%, ceea ce asigura o transmitere clara, pe fiecare canal, a sunetelor inalte si de bass. Aparatul impresioneaza si prin aspect.

Are o carcasa neagra, in partea din fata fiind dispus un panou din aluminiu, pe care sunt asezate butoanele de control, pentru volum, bass, inalte si balans, iar in partea dreapta, in colt, sunt asezate indicatoarele LED pentru dispozitivul conectat. Pe partea din spate se gasesc porturile de conectivitate. Dispozitivul are un consum de 175W, cantareste 7,9 kg si are dimensiuni de 435 x 128 x 360 mm. Vine cu garantie de 24 de luni si e livrat gratuit.

 

 

 

 

 

Pioneer A-10-K

 

Cumparatorilor care sunt interesati sa investeasca intr-un amplificator audio Pioneer, ieftin si bun, le spunem ca se pot multumi cu un model precum A-10-K, care are o putere mai mica, dar care reuseste sa atinga performante mai mult decat decente.

Asadar, are o putere continua de 50 W, amplifica in mod stereo, pe 2 canale, la o impedanta de 4 ohm, ce asigura o exploatare in siguranta. Butoanele prin care poti controla volumul, balansul, nivelul bass-ului si al inaltelor sunt asezate pe panoul din fata. Tot aici poti selecta si sursa de intrare.

De asemenea, pe partea din spate sunt prevazuti conectorii: retea, Aux-In, boxe A+B, telefon, recorder si dispozitivele Source Direct Mode. Dupa cum poti vedea, are un design simplu, pentru utilizare usoara. Produsul este livrat impreuna cu o telecomanda. Consuma o putere de 135W, greutatea e de 6,7 kg, iar dimensiunile sunt de 435 x 128 x 360 mm.

 

 

 

 

 

Pioneer A-20-K

 

Pioneer A-20-K este un amplificator de calitate, care are unul dintre cele mai bune preturi din comert. Dispozitivul va amplifica sunetele provenite pe 2 canale, raspunsul fiind unul clar, puternic, datorita capacitatii reale de 50 W, cu o impedanta de 4 ohm.  Multumita raspunsului larg in frecventa, de 20 – 20000 Hz, va fi prelucrat un spectru extins de frecvente inalte si joase.

Amplificatorul are un design simplu si placut, dispunand de aceeasi configuratie usoara. Il vei putea controla fie din telecomanda cu care e accesorizat, fie de pe panoul frontal din aluminiu, pe care sunt asezate butoanele pentru volum, bass, treble, balans, plus selectarea sursei de intrare.

De asemenea, are si o serie de controale tactile, pentru functiile direct si loudness, precum si pentru iesirile pe canale separate A si B. Prin partea din spate se realizeaza conectivitatea, pe panou fiind dispuse intrarile Aux, reteaua, Recorderul si boxele A+B. Aparatul consuma 135W, are 7,2 kg si dimensiuni de 435 x 128 x 360 mm.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status