Cel mai bun amplificator audio de 100W

Am modificat articolul ultima data pe: 09.07.20

 

Cum aleg cele mai bune amplificatoare audio de 100W

 

Conform multor studii de specialitate, muzica are o influenta remarcabila asupra starilor noastre de spirit, creand adesea un ambient placut. In acest scop, inginerii au creat amplificatoarele audio de 100W, care sunt capabile sa redea sunetele clar si la un volum suficient de ridicat. Totusi, nu este suficient sa stii atata lucru, ci ar fi bine ca, pentru a avea certitudinea unei alegeri bine cumpanite, sa consulti ce alte trasaturi esentiale merita verificate.

amplificator-audio

Intr-o prima ordine de idei, trebuie sa te intereseze eficienta energetica a dispozitivului ales. Acest lucru rezulta, in principiu, din raportul dintre puterea sunetului si cea a curentului electric la care este alimentat. Multe pareri despre cele mai bune amplificatoare audio 100W recomanda sa te opresti asupra unui model care se prezinta cu un consum cat mai apropiat de valoarea mentionata (de pilda: 110W). Un produs care consuma 150W va fi, in ordinea aceasta a lucrurilor, mai putin eficient.

In cazul in care chiar esti hotarat sa intri in posesia unui astfel de device, nu uita sa te informezi asupra tipurilor de conectori acceptati. Un produs bun, sustin utilizatorii, este acela care, pe langa o conectivitate standard, pune la dispozitie si una de tip bluetooth sau wireless, precum si posibilitatea de a atasa un telefon cu o mufa Jack 3.5 sau un stick in portul USB. In fond, daca tot faci o investitie, important este sa te bucuri de o utilitate cat mai mare.

De asemenea, demne de luat in seama sunt dimensiunile si greutatea, mai ales daca iti doresti sa ii gasesti lesne loc in casa ta sau sa poata fi purtat fara efort dintr-o camera in alta. De regula, ai posibilitatea de a opta fie pentru un model usor si realizat din materiale mai putin dure (plastic), fie pentru un produs greu (5-10 kg) si rezistent la socuri mecanice.

Si, pentru a nu pierde vremea prin magazine, noi iti sugeram sa dai comanda direct de pe Internet, acesta fiind locul unde gasesc amplificatoare audio 100W majoritatea doritorilor.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Pioneer A-10-K

 

1-pioneer-a-10-kUn amplificator audio 100W ieftin si bun este modelul de fata produs de brandul Pioneer. Se infatiseaza doritorilor cu doua canale de emisie, ceea ce inseamna ca poate reda stereo conectand doua boxe (stanga si dreapta). Nu se remarca insa doar prin calitatea sunetului (acoperind un interval mare al frecventelor audio: 20 – 20000 Hz), ci si prin eficienta energetica, intrucat are un consum de doar 135W.

In plus, permite atasarea unor dispozitive auxiliare, fapt care face sa poti asculta muzica preferata direct de pe telefon si, in general, de pe orice device care se poate conecta prin Jack 3.5. Designul este unul clasic si compact, prezentandu-se pe culoarea negru si cu un control cu ajutorul butoanelor.

Un minus care trebuie amintit este reprezentat de masa amplificatorului (6.7kg), astfel ca iti va fi mai greu sa il muti dintr-o parte in alta. Nu in ultimul rand, beneficiaza de transport gratuit si garantie pe 2 ani.

 

button 1

 

 

 

 

Pioneer A-20-K

 

2-pioneer-a-20-k-2-0Analizand oferta din comert, modelul A-20-K pare sa fie cel mai bun amplificator audio 100W in posesia caruia ai putea intra.

Acest lucru se datoreaza, intr-o prima ordine de idei, faptului ca se prezinta la pachet cu o telecomanda, deci nu este nevoie sa mergi de fiecare data pana in dreptul dispozitivului pentru a schimba melodia sau setarile, ci poti face acest lucru in conditii de confort sporit.

Intr-o alta ordine de idei, dispune de un consum destul de mic (135W) si poate reda o paleta larga de sunete: intre 20 si 20000 Hz, cu o distorsiune de doar 0,1%. Este un amplificator cu doua canale de emisie si o buna conectivitate (CD in, Aux in, Phono, Network in etc.). Ai, de altfel, posibilitatea de a selecta cum sa fie redate sunetele: intr-o boxa sau in ambele. Produsul cantareste 7.2kg, este mai costisitor si se bucura de livrare gratuita, alaturi de o garantie.

 

button 1

 

 

 

 

Tangent Ampster BT

 

3-amplificator-tangent-ampster-btDaca ceea ce iti doresti nu este un simplu dispozitiv, ci un kit amplificator audio de 100W, atunci produsul Tangent Ampster BT ar putea reprezenta alegerea potrivita tie.

Se remarca, in principal, prin tehnologiile moderne incorporate, care contribuie la realizarea unei conectivitati superioare si a unui confort sporit: bluetooth 4.0, Aux in si telecomanda din dotare. Se inscrie in categoria modelelor usoare multumita greutatii de doar 1.35kg.

In plus, consumul este extrem de redus (110W). Pe de alta parte, iti permite conectarea a doua boxe (putand realiza, prin urmare, un sistem audio stereo). Acestea redau sunete cu o frecventa cuprinsa intre 20 si 20000 Hz, fapt care il face un amplificator precis din punct de vedere acustic , cu atat mai mult cu cat distorsiunile sunt de 0,01%. Vine cu niste dimensiuni reduse (17 x 5,7 x 18,2 cm) si un pret bun. La acestea se adauga si garantia avantajoasa pe 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status