Boxe Logitech 5.1 Z906

Logitech Z906

 

Avantaje

Ofera sunet puternic si de calitate, datorita puterii si decodarii digitale.

Se va conecta usor la orice sursa de semnal, avand interfata cu intrari deopotriva digitale si analogice.

Poate fi configurat usor, pe baza consolei de control si a telecomenzii, ambele cu setari intuitive.

Ca raport performanta/pret/calitate, oferta este una convenabila.

 

Dezavantaje

Cand faci o investitie mare sau moderata intr-un sistem audio, e destul de important sa beneficiezi de service pentru o perioada lunga de timp. In cazul acestor boxe Logitech 5.1 Z906 primesti o garantie doar pentru conformitate, ceea ce inseamna ca acopera o perioada standard de doi ani. Unii utilizatori se declara multumiti si in aceste conditii. Altii, dimpotriva, sunt nedumeriti daca incintele realizate din plastic vor rezista corespunzator in timp, mai ales ca permit si montarea direct pe perete. Daca acorzi o atentie corespunzatoare manevrarii si ingrijirii pieselor, nu vei avea nici un alt motiv de ingrijorare.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Toti melomanii care detin cunostinte minime de ordin tehnic, in legatura cu aparatura adecvata si cu cele mai bune sisteme audio 5.1, stiu ca un sistem zgomotos trebuie sa garanteze sunet la intensitati ridicate, iar pentru asta are nevoie de o putere de amplificare mare. Bineinteles, acesta este si cazul ofertei aici prezentate, avand ca argument principal o putere de 500W pentru amplificator, distribuita cu 165W la subwoofer si cu cate 67W pentru sateliti. Petrecerile tale vor ajunge sa deranjeze vecini, daca hotarasti sa dai volumul la maxim, iar multi cumparatori au declarat ca nu ajung niciodata sa foloseasca aceasta optiune, deoarece puterea sonora dezvoltata este coplesitoare chiar si la 75%. Pentru a oferi claritate sunetului, mai ales in cazul subwooferului, decodarea sonora se realizeaza digital, insemnand ca sistemul nu poate fi influentat de distorsiuni electromagnetice care ar putea bruia semnalul si rezulta in alterari de sunet.

Logitech 5.1 Z906

Multe sisteme de ultima generatie nu mai includ porturi analogice de conexiune, limitand destul de mult din posibilitatile de redare din surse care permit doar acest tip de conectare. Nu trebuie sa te ingrijoreze aspectul mentionat, pentru ca acest sistem audio 5.1 cu intrare optica permite conexiunea simultana pana la un numar de 6 surse de semnal, indiferent ca e vorba despre cele analogice sau digitale. Amintim, pentru argumentare, porturile disponibile in acest sens: doua intrari optice digitale, un port pentru cablu RCA, o intrare de 3.5mm si o iesire coaxiala digitala.

 

Nu numai ca vei reusi sa conectezi si sa configurezi usor intreg sistemul la instalare, dar ulterior chiar si un copil va putea invata cum sa seteze in meniu sau sa deschida jocuri de pe Playstation sau Nintendo. Asta se datoreaza unei console de reglaj ce include comenzi simple, realizabile intuitiv, dar si faptului ca toate setarile se pot face ulterior si de pe telecomanda, usor, confortabil, fara sa trebuiasca sa te ridici de pe canapea cand vizionezi un film de pe Blu-ray sau DVD.

 

Daca te-ai hotarat sa cumperi un sistem audio 5.1 ieftin si bun, atunci afla ca acesta iti ofera cea mai mare putere reala de amplificare in clasa sa de pret. Daca il compari cu alte sisteme performante cu 300 -275W, s-ar putea sa descoperi ca este mai ieftin decat unele dintre acestea.

Concluzie

Aceasta oferta constituie varianta ideala pentru cei care doresc sa beneficieze in propria casa de un sistem audio care sa ofere, mai presus de orice, sunet puternic si calitativ, iar asta contra unui cost destul de moderat.

 

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status