Boxe Genius SW-HF5.1 6000

Am modificat articolul ultima data pe: 01.06.20

2. Genius SW-HF5.1 60000

 

Avantaje

Este potrivit pentru integrarea in sisteme Home Cinema, oferind o putere RMS moderata.

Are conectivitate extinsa, datorita interfetei diversificate.

Piesele componente sunt durabile, rezistente, fiind confectionate cu incinte din lemn.

Reprezinta una dintre cele mai avantajoase oferte de pret la un sistem 5.1, din clasa sa de performanta.

 

Dezavantaje

Exista un motiv destul de important pentru care nu iti vei cumpara aceste boxe Genius SW-HF5.1 6000 Wood ca sa le folosesti la putere maxima, si anume faptul ca la volum ridicat subwooferul poate “bubui” in momentul in care transmiti semnalul acustic de pe PC, iar placa de sunet nu face fata. Unii utilizatori declara ca a fost nevoie sa isi achizitioneze o placa de sunet mai performanta, pentru a putea beneficia de claritate sonora la peste 80% din volumul maxim. In orice caz, inainte sa ajungi la treapta cea mai de sus, iti vor bate vecinii la usa, deci se prea poate sa nu iti doresti sa asculti muzica data la maxim pe aceste difuzoare. In plus, faptul ca lipseste o intrare optica(digitala) poate sa-l faca mai vulnerabil la bruiaje si distorsiuni.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Este clar ca acest pachet iti furnizeaza unele dintre cele mai bune sisteme audio 5.1 ce pot fi incorporate in sistemul tau personal Home Cinema, iar asta datorita unei puteri maxime de 200W oferite. Numai subwooferul este cotat cu 100W, in timp ce restul satelitilor asigura cate 15 – 20W. Totusi, daca e sa analizam puterea reala, care va diferi de cea maxima pe care o pot suporta difuzoarele la un moment dat si pentru perioade scurte de timp, ajungem la o valoare toatala RMS de 160W, ceea ce este chiar decent si pentru niste boxe utile la petreceri.

Genius SW-HF5.1 6000

In ciuda faptului ca acest sistem  audio 5.1 Genius ieftin si bun nu incorporeaza intrare digitala(optica), celelalte porturi incluse in interfata permit o conectivitate moderata si chiar extinsa. Ai la dispozitie sase mufe RCA(intrare audio) care iti permit conextiune pentru canale la DVD Player. Cu alte cuvinte, vei reusi sa vizionezi fara probleme filmele si serialele favorite direct de pe DVD si cu un sunet surround de acustica apreciabila.

 

Spre deosebire de multe sisteme nou aparute pe piata, acesta pastreaza o configuratie clasica, apeland la solutia incintelor de lemn. Pe langa aspectul usor retro, care va da un aer interesant camerei in care le montezi, boxele sunt eficient protejate cu ajutorul acestui design solid. Tot ca particularitate de configuratie, nu trebuie sa uitam a specifica prezenta ecranului LCD, pe care sunt afisate setarile facute, a consolei de control si a telecomenzii, toate aspecte care iti vor garanta o navigare excelenta prin optiunile de reglaj.

 

Cand vei vedea cat costa intreg pachetul, iti vei da seama ca este un sistem audio 5.1 la un pret bun. Investitia este in jumatate fata de cea pe care trebuie sa o faci pentru alte modele, iar kitul oferit include: subwoofer, center speaker, doua boxe front, doi sateliti surround, telecomanda, 5 cabluri de conexiune, un cablu 6RCA, un RCA de 3.5mm si trei cabluri de conversie, fiind complet echipat pentru o motare facila.

 

Concluzie

Acum ai posibilitatea sa iti cumperi un sistem audio 5.1 de buna calitate si la un pret foarte accesibil, mai ales daca te afli in situatia de a achizitiona o versiune pentru Home Cinema.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status